Kurvaluk i jedno i drugo.. Moš ga farbat kolko hoš
Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Moderator: spacebound
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
- Status: Offline
Re: Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Jebes ti nas malo seksologinjoVenera wrote: 25 Jul 2020, 15:04
svi se mjenjamo, stoga, ne postoji izdaja, postoji samo promjena sebe i drugih u toj istoj bracnoj zajednici
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Takav ti ne ukazuje postovanje, nego pere sa sebe griznu savjest i prebacuje lopticu u tvoj teren.Lavlje_srce wrote: 25 Jul 2020, 15:27Tako je. Ako mi kaze da me prevario, ukazuje mi postovanje priznanjem (koje je prevarom pogazio), ali ima sanse da mu oprostim zbog one Errare humanum est.arzuhal wrote: 25 Jul 2020, 15:09Pa, kome je đon-obraz, onda može sve... Možeš iskreno reći bračnom drugu: spavala sam/spavam s drugim muškarcem (ili obrnuto, muž supruzi), pa vidjeti šta će biti ili to prikrivati i kontinuirano varati, lagati i nastavljati kriti istinu (a zašto? jer smo sebične, manipulativne pičke...)
Mijenjamo se, ali samo ako se mijenjamo nabolje. Ako se mijenjamo nagore, onda se u našem jeziku za to kaže: kvarimo se.
Djon obrazu koji me - gledajuci me u oci kaze da me voli i da me nije prevario, pa onda utvrdim da me ipak prevario, neka Dragi Bog oprasta ako hoce. Za mene je mrtav isto kao i onaj koji je digao ruku na mene. Nema povratka.
Da je imao postovanje, ne bi prevario, ne bi ni pozelio da vara.
A ako je imao nekih seksualnih frustracije, postovanje bi ti ukazao tako sto bi sjeo i raspravio s tobom sta vam to ne funkcionise u vezi i moze li se popraviti.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 15:30Izgubio bi prvo u svojoj glavi a nju bi izgubio svakako.I da oprosti nije vise to to.Nemam bona pojma, sta si me se svezala.To je meni u glavi tako,porodica je svetinja.Postujem je i volim.Sta ti tu nije jasno? Ne zelim da je povrijedim
A jebo te o cemu mi trunimo.Sta sad ja treba da se pravdam sto ovako razmisljam? Shvatas li da mi nista nije zabremedet,nisam ja nikakva cvjecka.Do 27g sam sva ludila obavio i niceg nisam osto zeljan.Mozemo se mi zajebavat i u zivotu i na forumu...Al granica se zna.Ako je predjes, ode sve u pm.Neko moze i drugacije funkcionisati,ja ne mogu.
Zivi i pusti druge da zive.Nemamo mi potrebe nekom nesta objasnjavati.Nek svak sebi...
ne ne trazim tvoje opravdanje jer ne zelis nkakvu aferu, ali ni ludovanje i varanje u mladosti ne mora biti, i nije iskljucivo opravdanje za nemanje zelje za novim aferama
tako je, "nek svak' sebi" , zato me je zacudilo da si ranije pisao o posljedicama i tako to , kuzis
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

tako se mozda ti osjecas
-
Venera
- Seksologinja

nije , to nije prislna radnja
a tajne posjete prstitutkama od strane ozenjenih
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
- Status: Online
Kad pogledam iza sebe
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2887 times
- Been thanked: 23882 times
- Status: Online
Sto ga zada behko s tradicionalnim muzem.Sege. 
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Dakle tebi muz dodje i kaze ti da te prevario na moru, sluzbenom putovanju, whatever - a ti kazes: 'Meni si dosao prati savjest' i predas papire za razvod.MunDzi wrote: 25 Jul 2020, 15:39Takav ti ne ukazuje postovanje, nego pere sa sebe griznu savjest i prebacuje lopticu u tvoj teren.
Da je imao postovanje, ne bi prevario, ne bi ni pozelio da vara.
A ako je imao nekih seksualnih frustracije, postovanje bi ti ukazao tako sto bi sjeo i raspravio s tobom sta vam to ne funkcionise u vezi i moze li se popraviti.
Aha, na forumu.
Ne uzimaj si pravo da odredjujes kako trebam razmisljati, jednostavno prihvatam da svako moze pogrijesiti. Neko koga volim, ja, ti. Bilo ko. Nisam ja niciji Prijeki sud.
Last edited by Lavlje_srce on 25 Jul 2020, 16:01, edited 1 time in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Gdje su to zene razapinjale nevine zene daj ne izmisljaj
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
S ovim se i ja slažem: pravi parovi su (1) dvoje koje nikako ne žele zajebavati jedno drugo s pričom o iskrenosti a onda varati, i (2) dvoje u čijoj je svijesti i poimanju života i svijeta sasvim u redu da imaju seksualne odnose s drugim osoba, na kraće ili duže staze, dok su u braku, i koji to ne vide uopće nečim strašnim, "hajbogati".Venera wrote: 25 Jul 2020, 15:42HAVANA wrote: 25 Jul 2020, 15:30
Izgubio bi prvo u svojoj glavi a nju bi izgubio svakako.I da oprosti nije vise to to.Nemam bona pojma, sta si me se svezala.To je meni u glavi tako,porodica je svetinja.Postujem je i volim.Sta ti tu nije jasno? Ne zelim da je povrijedim
A jebo te o cemu mi trunimo.Sta sad ja treba da se pravdam sto ovako razmisljam? Shvatas li da mi nista nije zabremedet,nisam ja nikakva cvjecka.Do 27g sam sva ludila obavio i niceg nisam osto zeljan.Mozemo se mi zajebavat i u zivotu i na forumu...Al granica se zna.Ako je predjes, ode sve u pm.Neko moze i drugacije funkcionisati,ja ne mogu.
Zivi i pusti druge da zive.Nemamo mi potrebe nekom nesta objasnjavati.Nek svak sebi...
ne ne trazim tvoje opravdanje jer ne zelis nkakvu aferu, ali ni ludovanje i varanje u mladosti ne mora biti, i nije iskljucivo opravdanje za nemanje zelje za novim aferama![]()
tako je, "nek svak' sebi" , zato me je zacudilo da si ranije pisao o posljedicama i tako to , kuzis![]()
Problem samo nastane kada, iz ovih ili onih razloga, jedno koje pripada prvom paru zaglavi s onim iz drugog para...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
-
Venera
- Seksologinja

da, a razlozi su razni, jer nitko u zivotu ne planira svijesno, sa ciljem uraditi preljub, ali interesantno, preljubi su jako uobicajena pojava , zato me cudi ovoliko osudjivanje i cudjnje o preljubima, a svi smo kosntoatno, cijeli zivot okruzeni istim , ili smo bili dio preljba , cemu tolika hajkaarzuhal wrote: 25 Jul 2020, 15:53S ovim se i ja slažem: pravi parovi su (1) dvoje koje nikako ne žele zajebavati jedno drugo s pričom o iskrenosti a onda varati, i (2) dvoje u čijoj je svijesti i poimanju života i svijeta sasvim u redu da imaju seksualne odnose s drugim osoba, na kraće ili duže staze, dok su u braku, i koji to ne vide uopće nečim strašnim, "hajbogati".Venera wrote: 25 Jul 2020, 15:42
ne ne trazim tvoje opravdanje jer ne zelis nkakvu aferu, ali ni ludovanje i varanje u mladosti ne mora biti, i nije iskljucivo opravdanje za nemanje zelje za novim aferama![]()
tako je, "nek svak' sebi" , zato me je zacudilo da si ranije pisao o posljedicama i tako to , kuzis![]()
Problem samo nastane kada, iz ovih ili onih razloga, jedno koje pripada prvom paru zaglavi s onim iz drugog para...
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Necu mu predati papire za razvod odmah.Lavlje_srce wrote: 25 Jul 2020, 15:48
Dakle tebi muz dodje i kaze ti da te prevario na moru, sluzbenom putovanju, whatever - a ti kazes: 'Meni si dosao prati savjest' i predas papire za razvod.
Aha, na forumu.
Ali cu mu reci - meni si dosao prati savjest i prebacivati lopticu da ja sad razmisljam kako i sta raditi.
I ako bi samu sebe ubjedila da mu oprastam, znam da sam u startu izgubila postovanje prema njemu.
Bez postovanja, sve ostalo je sarena laza.
A onda bi svakako doslo do razvoda prirodnim putem
A jel.Lavlje_srce wrote: 25 Jul 2020, 15:48 Ne uzimaj si pravo da odredjujes kako trebam razmisljati, jednostavno prihvatam da svako moze pogrijesiti. Neko koga volim, ja, ti. Bilo ko.
Upravo si samu sebe kontradiktirala kad si sebi gore dala za pravo da odredjujes kako ja razmisljam, pa jos zasladila sa "
Aha, na forumu".
S tim da si skoro pa pogodila kako ja razmisljam, iako mi istovremeno oduzimas (negiras) pravo da tako razmisljam!!!
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Nigdje, mora da nam se učinilo, nisu one tako mislile.Blink♡Once wrote: 25 Jul 2020, 15:53Gdje su to zene razapinjale nevine zene daj ne izmisljajČarobni wrote: 25 Jul 2020, 14:16
Preljuba uopšte nije potreban uslov, jutros smo svjedočili tome, jutros smo svjedočili razapinjanju žena zato što su djevice, mahom od strane drugih žena.
Pa jeste ucinilo ti se.
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Tako je, učinilo nam se, nije se desilo ono što smo vidjeli.
Ok hajd sad citiraj neki post na ovoj temi gdje zena pljuje nevine zene da vidim bas
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ih da je to samo na ovoj temi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
Venera
- Seksologinja

a vi cutite i mutite, ljubomorno naravno
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Ja ne bih, jer znam da muskarci mogu imati odnos s nekom letecom bez bilo kakvih emocija. Bilo bi mi bitnije da li je koristio zastitu, nego sto je imao snosaj s takvom. Iskrenost cijenim jer se odmah vidi je li se neko iskreno i pokajao. Negdje sam vec napisala i tako stvarno mislim; bolna istina mi je 100x bolja od nakicene lazi. Meni je laz izdaja, nasilje mi je izdaja, leteci snosaj moze biti samo leteci snosaj. Ne mora biti, ali moze, pa cemo to fino nas dvoje kao dva covjeka utvrditi.MunDzi wrote: 25 Jul 2020, 16:01Necu mu predati papire za razvod odmah.
Ali cu mu reci - meni si dosao prati savjest i prebacivati lopticu da ja sad razmisljam kako i sta raditi.
I ako bi samu sebe ubjedila da mu oprastam, znam da sam u startu izgubila postovanje prema njemu.
Bez postovanja, sve ostalo je sarena laza.
A onda bi svakako doslo do razvoda prirodnim putem
Pa to sto sam napisala je bilo vise pitanje koje je slijedilo iz tvog upisa, a ne pojasnjavanje tebi neukoj sta ti neko radi. Ne znam ni sto mi prilazis svadjalacki. Razgovaramo.A jel.
Upravo si samu sebe kontradiktirala kad si sebi gore dala za pravo da odredjujes kako ja razmisljam, pa jos zasladila sa "
Aha, na forumu".
S tim da si skoro pa pogodila kako ja razmisljam, iako mi istovremeno oduzimas (negiras) pravo da tako razmisljam!!!
Memento Mori