Svasta.
Cime se one nece sluzit da postenog cojeka sprce.
Tctctc
oMa je treba za kosu.
Moderator: spacebound

Svasta.

Nek je.

Biti bajker podrazumijeva neko posebno znanje koje nije dostupno obicnim smrtnicima? Znam i ja dosta o ljudima, samo posmatrajuci ih, bez bajka.

pa sto ti se dopalo u njegovom pisanju, budi konkretan

Nemre to meni nista,

Usrećiće se onaj ko te izbjegne ko zenu

Tobejarabi širkaFuddo wrote: 25 Jul 2020, 18:24Nemre to meni nista,Hurija wrote: 25 Jul 2020, 18:23
E moj Fuddo ti bi i tako iskusan ,izgubio glavu za mnom, išo bi i onom Hodzi u Kaćune,
,malo šale nije na odmet ,kolega mi je imao sa istim baš problema Fuddo ,ima svega
Ja metnem onaj malesni musafcic oko vrata, i sam se odbija od mene
Eeee

Jedan mi je jaran bas bio najebo ... cigancica ... poludio bio, isao u Srbiju radi nje. Ja ga samo pitao da li mu njena mater iznosi kolace kad dodje i kad krene kuci ... i skontao je. Nije otisao i sve se vratilo u normalu.

zasto

Nije ba sirk,
vama treba stvarno crtatiČarobni wrote: 25 Jul 2020, 17:56Ne, ne, kako rekoše, bračna prevara je privatna stvar, ali nije privatna stvar kakvu ženu tražiš, to je stvar svih i tu se svi moraju upetljat' s "dobronamjernim" lekcijama.almir90 wrote: 25 Jul 2020, 17:54 I koliko ono žena osudi dotičnu što je varala supruga?
Nešto mi jedino Maksuz svratila pade na pamet, sve ostale su tražile neke izgovore.

Bajk je sinonim slobodnog neopterecenog zivljenja.Lavlje_srce wrote: 25 Jul 2020, 18:23Biti bajker podrazumijeva neko posebno znanje koje nije dostupno obicnim smrtnicima? Znam i ja dosta o ljudima, samo posmatrajuci ih, bez bajka.

Kurvaluk je prevara.almir90 wrote: 25 Jul 2020, 18:12Ignorišem te cijeli dan.Venera wrote: 25 Jul 2020, 18:10
netoccno, mozda je njemu jednostavno lijepo sa njenim muzem, sto znaci, ja tu ne radim nekakvo zlo, ja se drzim sa njim
a MunDZ mora rijesiti problem sa muzem , njh dvoje neka rijese sto ce sa brakom
kad si u vezi sa osobm koaj je u braku, njihvo brak, njohov problm, ja sa tim brakom nemam nikakve veze![]()
Vidi da raščistimo nešto, valjda ćeš me od sada staviti na foe i ne čitati me.
To što ti voliš da liježeš sa oženjenim, to je tvoj odabir. Al' nemoj meni to prodavati kao nešto što je normalno i treba da se prihvati.
Za mene je to kurvaluk, i ja takvom ženom ne bi sjeo u kafić da me neko vidi, kamoli šta više.

Kakav ogavan postOdraz wrote: 25 Jul 2020, 17:31
Kazem da me ne interesuju koliko god da dobro izgledaju. Imam dovoljno slobodnih zena oko sebe koje mogu imati a koje uglavnom bolje izgledaju. Uostalom privlacim mnogo mladje djevojke pa zasto bih se trosio na udatim zenama. Osim toga to je i stvar principa. Nemam kompleks manje vrijednosti da se moram dokazivati preko necijeg muza, da sam kao bolji jebac od njega. Muskarac koji zigu tudju zenu pati od kompleksa, on ne zigu nju nego njenog muza, on se sebi dokazuje preko drugog muskarca, zena je tu najmanje bitna.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ako je tvoj muž legao s drugom - koja je nebitna, slažem se - onda si ti kriva jer ga nisi mogla zadržati ljubavlju, seksom, tajanam. On je žrtva, mijenja se čojk, a ti nimukajet, ukipila se u vremenu i prostoru, Uskršnja ostrva, menhir, Stonehenge, hepote... čak si dužnica toj Nebitnoj, vjerovatno ti spašava brak dok nosiš zaštitne brile za varanje i vičeš kako si savršena a on ništa...MunDzi wrote: 25 Jul 2020, 18:04Ne znam.almir90 wrote: 25 Jul 2020, 17:57
Snosi ba Mundži odgovornost i druga strana bez obzira što je slobodna i sve.
Niko ne moze biti ukraden, ukoliko ne zeli da bude ukraden.
Npr, hipoteticki govoreci.
Venera mazne ili "ukrade" mog muza.
I ja kao trebam da krivim Veneru?
Zasto? Ko je meni Venera? Sestra, prijateljica, neko blizak u koga cu se razocarati, .....?
Nista od toga. Toatalni stranac i nebitna osoba mom zivotu.
Ali moj muz je valjda bitan.
I valjda sam ja njenu bitna.
Ako je dozvolio da misli qracem a ne glavom, onda je iznevjerio on.
Nije me iznevjerila Venera, jer nisam se za nju udala.
Nisam s njom zivot gradila, nego s njim.
Kad sam ja u pitanju i moj brak, on je iskljucivo odgovoran za svoje ponasanje i niko drugi.

Kod mene ovaj jedan pajdaš tako iš'o kod njenih za Bajram, kad se vratio uze pričat' "joj da vidiš kakve je kolače punica napravila, i pitu, prva liga, još mi i zapakovala da imam kući" i frajer to hladno iznese pred nas.Odraz wrote: 25 Jul 2020, 18:25Jedan mi je jaran bas bio najebo ... cigancica ... poludio bio, isao u Srbiju radi nje. Ja ga samo pitao da li mu njena mater iznosi kolace kad dodje i kad krene kuci ... i skontao je. Nije otisao i sve se vratilo u normalu.Fuddo wrote: 25 Jul 2020, 18:22
Svasta.
Cime se one nece sluzit da postenog cojeka sprce.
Tctctc
oMa je treba za kosu.

Nije ovo sihr nego crna magija drug ... to zapis ne odgoni.Fuddo wrote: 25 Jul 2020, 18:24 Nemre to meni nista,
Eeee

Zato sto ne šutis Venera ,
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nije to ispravno.Fuddo wrote: 25 Jul 2020, 18:24Nemre to meni nista,Hurija wrote: 25 Jul 2020, 18:23
E moj Fuddo ti bi i tako iskusan ,izgubio glavu za mnom, išo bi i onom Hodzi u Kaćune,
,malo šale nije na odmet ,kolega mi je imao sa istim baš problema Fuddo ,ima svega
Eeee
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests