Dobro je opet skontala da je pogrijesila i da se kaje
Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Moderator: spacebound
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2892 times
- Been thanked: 9103 times
- Status: Offline
Re: Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Pa jebiga.. Ljudski je grijesiti. Žensko ko žensko, radoznalo.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3026 times
- Been thanked: 5354 times
Ahahhaaha što se ismija
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3026 times
- Been thanked: 5354 times
Odlično si ga skontala!Venera wrote: 25 Jul 2020, 19:41arzonja tvrdi da ljubavnica moze rijesiti njihov problemMunDzi wrote: 25 Jul 2020, 19:39
Bracni problemi seksualnih razloga su stvar bracnik supruznika.
Nek ih rjesavaju skupa i uz dogovor.
Ali u scenariju gdje slobadna zenska poseksa ozenjenog muskarca, ona ne vara nikoga dakle nije kurva, bludnica.
On vara svoju suprugu, dakle kurva je, tj bludnik.![]()
istina, nije pisao o zenama preljubnicama![]()
Još samo da skontaš da je sarkastičan.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Ti stvarno sebe poredis sa bravom ili da budem precizniji svoju "prijateljicu"?Lavlje_srce wrote: 25 Jul 2020, 21:20Nemam pojma o njegovim politickim opredjeljenjima (i ima veliki minus kod mene ako podrzava SDA, kao i bilo ko ko podrzava nacionaliste), ali napisano je istina. Neugodna, ali istina. Brava koju moze otvoriti 20 kljuceva nije ni za sta, a kljuc koji otvori 20 brava je dobar kljuc.![]()
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
Vitki dinamitu,
Nekada sam mislio da tebi seks nije samo hobi.
Sad sam siguran.
Glup sam!
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4372 times
- Been thanked: 3245 times
Nocas ne odgovaram na glupa pitanja.respo wrote: 26 Jul 2020, 00:41Ti stvarno sebe poredis sa bravom ili da budem precizniji svoju "prijateljicu"?
Pokusaj za 2-3 dana, mozda budem bolje raspolozena.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.
pitanje je bilo vise retoricko jer si na njega vec djelimicno odgovorila pa ne moras odgovaratiLavlje_srce wrote: 26 Jul 2020, 01:01Nocas ne odgovaram na glupa pitanja.respo wrote: 26 Jul 2020, 00:41Ti stvarno sebe poredis sa bravom ili da budem precizniji svoju "prijateljicu"?
Pokusaj za 2-3 dana, mozda budem bolje raspolozena.
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ne brini, ne znam njegov sarkazam od jucer, korisiti ga u svako prilici ; ja imamm svoje razloga zasto tako odgovrama na neciji srakazamNora Ibsenova wrote: 25 Jul 2020, 23:26Odlično si ga skontala!Venera wrote: 25 Jul 2020, 19:41
arzonja tvrdi da ljubavnica moze rijesiti njihov problem![]()
istina, nije pisao o zenama preljubnicama![]()
![]()
Još samo da skontaš da je sarkastičan.
arzonji sam vise puta rekal sto mislim o njegovom pisanju i njegovoj pakosti/zlobi , nema potrebea da se javljas umjesto njega
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Uuh, zeznuta ova venera 
Svi mi se morete obratit
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Fufe wrote: 25 Jul 2020, 13:40
Vidiš dobrog frajera koji grmi. Malo priča, ovo-ono, svidiš se ti njemu, poželite ses, i onda se sjetiš da si udata i odustaneš.
Dakle, brak je robija i ono što sam napisao u prethodnom postu![]()

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
-
zvrk
- Poneki mu pročitamo

- Been thanked: 10 times
Jesam se ismijao iscitavajuci vas...
Brak je zeznut ako ne znate u sta se upustate, to nije neka prolazna veza koja ono ide sad cu ovako, pa cu onako itd, u braku se istovjetnosti privlace a suprotnosti odbijaju... u vezama se suprotnosti privlace jer je to vrijeme medjusobnog upoznavanja, u brak se ulazi kad se zadovolje istovjetne osobine obe osobe, neka odstupanja mogu biti prihvatljiva i podnosljiva... ali ako je puno nejednakosti sve to pukne ko petarda
Ljubav se zasniva na jednakosti i istovjetnosti u svemu i svacemu, sve drugo je razdor, izjedanje i ujedanje jedno drugog...
Ne ulazite u Brak ako se niste upoznali minimalno 95% od 100%, ili ce te biti hodajuca bomba koja samo sto ne eksplodira...
Brak je zeznut ako ne znate u sta se upustate, to nije neka prolazna veza koja ono ide sad cu ovako, pa cu onako itd, u braku se istovjetnosti privlace a suprotnosti odbijaju... u vezama se suprotnosti privlace jer je to vrijeme medjusobnog upoznavanja, u brak se ulazi kad se zadovolje istovjetne osobine obe osobe, neka odstupanja mogu biti prihvatljiva i podnosljiva... ali ako je puno nejednakosti sve to pukne ko petarda
Ljubav se zasniva na jednakosti i istovjetnosti u svemu i svacemu, sve drugo je razdor, izjedanje i ujedanje jedno drugog...
Ne ulazite u Brak ako se niste upoznali minimalno 95% od 100%, ili ce te biti hodajuca bomba koja samo sto ne eksplodira...
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
zvrk wrote: 26 Jul 2020, 13:23 Jesam se ismijao iscitavajuci vas...![]()
...živ je to odnos...
...nemaš bolan nizašta u životu garancije...taman kad se ponadaš...tup udarac... nešto te dobro klepi, po sred čelendere te strefi...a đe i piše da se moramo voljeti i biti zajedno vječno...zašto baš toliko jebote...
...jah, bezbeli...zasitimo se, dopizdimo jedno drugome...upoznaš naposljetku i nekoga drugoga....šuti, ne traži hljeba preko pogače...njemu sam ispljunula „da“ jebiga, kasno ti je sada...ma ti si Šike veli Zajko ionako bara...

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 10431 times
- Been thanked: 8907 times
Kako se to neko može upoznati 100% prije stupanja u brak?zvrk wrote: 26 Jul 2020, 13:23 Jesam se ismijao iscitavajuci vas...![]()
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1052 times
Ostalo je cutanje.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2892 times
- Been thanked: 9103 times
Dok joj opet ne dosadi. Pa ce se onda opet malo "promijeniti"
Samo vrti Minka.. Nije safun
-
zvrk
- Poneki mu pročitamo

Maksuz svratila wrote: 26 Jul 2020, 13:59 ...živ je to odnos...dvije persone dijele i belaje, odgovornost, lov(e)u...možeš se ti upinjati koliko god hoćeš secirati drugu stranu 24/7 da joj otvoriš svaku poru i hopala ti u septičku jamu ne upade tada...
...persona daje ono što ona i kad koliko hoće sada ...ni sam ne znaš šta...kad ćeš ti ili okolnosti koje ti se stvore... iz sebe, a bome i iz druge strane nešto izvući...jer mijenjaš se i sam...što je i razumljivo...
![]()
...nemaš bolan nizašta u životu garancije...taman kad se ponadaš...tup udarac... nešto te dobro klepi, po sred čelendere te strefi...a đe i piše da se moramo voljeti i biti zajedno vječno...zašto baš toliko jebote......to ono iz muvija folovi ...trep trep dok nas smrt rastavi...dok vrištimo jedno na drugo jebo nas onaj ko nas sastavi...a ne dopeljasmo vidi vrag odnio šnalu...ni do srebrnog pira...šta sad... dok jedno drugo ne pokopa da budemo zajedno, je li...
![]()
...jah, bezbeli...zasitimo se, dopizdimo jedno drugome...upoznaš naposljetku i nekoga drugoga....šuti, ne traži hljeba preko pogače...njemu sam ispljunula „da“ jebiga, kasno ti je sada...ma ti si Šike veli Zajko ionako bara...![]()
Jednostavno je to sve, svoje junacke filmove prebacujete (uvaljujete) drugoj strani u kojoj niko ne zeli da glumi, nema ni statera ni gledaoca... samo petarda
- Zizi
- Forum [Bot]
Boga mi, i pored najbolje volje te ne razumijem.zvrk wrote: 26 Jul 2020, 16:15Maksuz svratila wrote: 26 Jul 2020, 13:59 ...živ je to odnos...dvije persone dijele i belaje, odgovornost, lov(e)u...možeš se ti upinjati koliko god hoćeš secirati drugu stranu 24/7 da joj otvoriš svaku poru i hopala ti u septičku jamu ne upade tada...
...persona daje ono što ona i kad koliko hoće sada ...ni sam ne znaš šta...kad ćeš ti ili okolnosti koje ti se stvore... iz sebe, a bome i iz druge strane nešto izvući...jer mijenjaš se i sam...što je i razumljivo...
![]()
...nemaš bolan nizašta u životu garancije...taman kad se ponadaš...tup udarac... nešto te dobro klepi, po sred čelendere te strefi...a đe i piše da se moramo voljeti i biti zajedno vječno...zašto baš toliko jebote......to ono iz muvija folovi ...trep trep dok nas smrt rastavi...dok vrištimo jedno na drugo jebo nas onaj ko nas sastavi...a ne dopeljasmo vidi vrag odnio šnalu...ni do srebrnog pira...šta sad... dok jedno drugo ne pokopa da budemo zajedno, je li...
![]()
...jah, bezbeli...zasitimo se, dopizdimo jedno drugome...upoznaš naposljetku i nekoga drugoga....šuti, ne traži hljeba preko pogače...njemu sam ispljunula „da“ jebiga, kasno ti je sada...ma ti si Šike veli Zajko ionako bara...![]()
Jednostavno je to sve, svoje junacke filmove prebacujete (uvaljujete) drugoj strani u kojoj niko ne zeli da glumi, nema ni statera ni gledaoca... samo petarda
-
zvrk
- Poneki mu pročitamo

Pa ako nije do tebe i do petarde... do koga je???
- Zizi
- Forum [Bot]
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Mrdni sada levo, mora biti bolje. I ajde bre pozuri dok jos imam volje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman