Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Merlin246 wrote: 26 Jul 2020, 23:01
Sve sam uredila u crno sivim rozim tonovima mogu da radim sta hocu znaci mogu da gola hodam po stanu, mogu da po citav dan pijem kavu sama sa sobom i citam novine mogu da izlazim kad hocu, mogu da dolazim u 5 ujutro kuci, mogu da ne spavam nikako mogu da se kupam po 2 sata da susim kosu u ponoc, da slusam muzikuu, da ustajem u podne, da dovodim koga hocu mogu
Predobar osjecaj
E pa neka je sa srećom useljenje u novi stan... vidiš da je vrijedilo čekati...
Sve sam uredila u crno sivim rozim tonovima mogu da radim sta hocu znaci mogu da gola hodam po stanu, mogu da po citav dan pijem kavu sama sa sobom i citam novine mogu da izlazim kad hocu, mogu da dolazim u 5 ujutro kuci, mogu da ne spavam nikako mogu da se kupam po 2 sata da susim kosu u ponoc, da slusam muzikuu, da ustajem u podne, da dovodim koga hocu mogu
Predobar osjecaj
Čestitam merlinko ... da budež zdrava i živa i puno godina provedeš u zdravlju i veselju u tom stanu sa svojim najmilijim
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
Vrag wrote: 27 Jul 2020, 13:22
Neki dan sam pojeo peceno pile sa senfom i hljebom, kako je ukusno bilo
Mogao bi veceras opet
Moram pitati, koliko si visok?
Nije isto stotinu kila na 170 ili 190 cm
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Predobar osjecaj
Sa srećom
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Predobar osjecaj
Čestitam Merlin, da ti bude sretno i hajirli
Kako je lijep osjećaj biti svoj na svome i svoj rahatluk
Uzivaj draga
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️