Pa nako se neces uvuc u gacice nema sanse...Mutevelija wrote: 27 Jul 2020, 21:33Reko si mi nesto na prosloj temi pa mrsko mi tamo traziti nesto tipa bices junfer ne postujes![]()

Moderator: spacebound
Pa nako se neces uvuc u gacice nema sanse...Mutevelija wrote: 27 Jul 2020, 21:33Reko si mi nesto na prosloj temi pa mrsko mi tamo traziti nesto tipa bices junfer ne postujes![]()
Ma nisam ni pokusavao, nego se sprdam onakoHAVANA wrote: 27 Jul 2020, 21:34Pa nako se neces uvuc u gacice nema sanse...Mutevelija wrote: 27 Jul 2020, 21:33
Reko si mi nesto na prosloj temi pa mrsko mi tamo traziti nesto tipa bices junfer ne postujes![]()
![]()
Kakva je to gramatika?Mutevelija wrote: 27 Jul 2020, 21:36Ma nisam ni pokusavao, nego se sprdam onako![]()
DAli ja to hocu i da nije između dva Bajrama vidio bi ti fazona ulijećanja komplimenata laganja![]()
Ma naslov I tekst je glup, moras da desifrujes problem
Problem je ostavljeni rogonja koji, ne samo sto je hoce nazad, nego ce se i kao popraviti i potruditi zbog nje samo da mu se vratiHeidi wrote: 27 Jul 2020, 21:39Ma naslov I tekst je glup, moras da desifrujes problemDuminjo wrote: 27 Jul 2020, 21:27
Problem je sto ona nece tradicionalnog a danas se sve žene pitaju "gdje su pravi, tradicionalni muskarci"
Naopako![]()
Evo, ja sam napisala da nije los potez ostaviti nekoga ko ti ne zna pokazati osjecanja (zelis li ti?) a I ona (mentalno /psihicki) sagorjela ( kao I on) pa mu se vratila.
Sta vam nije jasno?
Odmah su poceli da kmece, muski svinje kme kme, pronasli se, sta li.
Samo jedan dio posta procitate, fitilj se zapali I gotovo, patetisete ko tetke
Iole normalan covjek zna da je sve yin I yang, to nam priroda pokazuje svaki dan, ko ima cula saznat ce. Nema nista bez zajednicke muske I zenske energije, samo moras biti iskren prema sebi, ko si, sta I koliko mozes da das I tako trazis prikladnog partnera. Teske mi filozofije.
Cuj da nije izmedju dva Bajrama. Pa uvijek je izmedju dva Bajrama.Mutevelija wrote: 27 Jul 2020, 21:36Ma nisam ni pokusavao, nego se sprdam onako![]()
DAli ja to hocu i da nije između dva Bajrama vidio bi ti fazona ulijećanja komplimenata laganja![]()
zovi me onda Otpadnik, nije problem etoMutevelija wrote: 27 Jul 2020, 20:47 To onda nije Islam a nije ni Kur'an
Musliman koji tvrdi da je Kuran mijenjan i da Kur'an treba
mijenjati ispada iz vjere.
Postaje otpadnik murted.
Tebi je isto ukazivati na pojave u drustvu sa vezanjem zena za radijatore (bicevanjem ili prizivanjem kamenovanja)? Gdje si ti prije zakljucivao?
Mislim da ste isti u fazonu vječnih žrtvi, samo suprotnih strana.Lavlje_srce wrote: 27 Jul 2020, 21:45Tebi je isto ukazivati na pojave u drustvu sa vezanjem zena za radijatore (bicevanjem ili kamenovanjem)? Gdje si ti prije zakljucivao?![]()
Ma vidiš li ti ikoga tu da ga je uopšte briga o temi?almir90 wrote: 27 Jul 2020, 21:40 Tema nije postala aktuelna zbog početnog posta, već situacije koja se desila o kojoj sam ja pisao.
Mogam sa baretom takoMelek wrote: 27 Jul 2020, 21:38Kakva je to gramatika?Mutevelija wrote: 27 Jul 2020, 21:36
Ma nisam ni pokusavao, nego se sprdam onako![]()
![]()
De Lavlje ti ga riješi ako ti nije šta
A hvala nek si ga.Lavlje_srce wrote: 27 Jul 2020, 21:45Tebi je isto ukazivati na pojave u drustvu sa vezanjem zena za radijatore (bicevanjem ili prizivanjem kamenovanja)? Gdje si ti prije zakljucivao?![]()