Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Moderator: spacebound
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2710 times
- Been thanked: 8415 times
- Status: Offline
Re: Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Ako preko muteta ne zbavim sexa, necu nikako 
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13967 times
- Been thanked: 23097 times
Aaaaa
Pa sto ne kazes
Koji joj user name?

Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22060 times
- Been thanked: 20119 times
- Status: Online
Ma ja. Na kraju krajeva njihova stvar.Duminjo wrote: 27 Jul 2020, 22:08Oni misle/osjecaju drugacije.. Ko zna zbog cegaMarlboroGold wrote: 27 Jul 2020, 22:06
Ja imam takvog jarana. Identična situacija. Samo sebe pati i nju još više zavlači.
Ali najjače od svega je kad mi dođe i pita me za savjet kako da postupi u vezi nečeg oko nje, a ja njemu kažem šta bih ja uradio i ide automatski odgovor ma nije to tako nisi u ovakvoj situaciji... pa koji me qrac pitaš

- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Velike se greške naprave u ovakvim situacijama.Duminjo wrote: 27 Jul 2020, 22:08Oni misle/osjecaju drugacije.. Ko zna zbog cegaMarlboroGold wrote: 27 Jul 2020, 22:06
Ja imam takvog jarana. Identična situacija. Samo sebe pati i nju još više zavlači.
Pokušavam razumjeti šta nekoga dovede u ovu situaciju da će radije biti sa nekim s kim nije srećan nego sam. Ali ne uspijevam.
Ja vjerujem da to na kraju eventualno pukne, jer nemoguće je da takve situacije traju dugo.
Last edited by Grom on 27 Jul 2020, 22:12, edited 2 times in total.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1639 times
- Been thanked: 3064 times
Ne znam eto.
Jbga zaboravim ja te u hodu.
Čim ne izađe na kafu sa mnom ja to zaboravim pih.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13967 times
- Been thanked: 23097 times
Opak si bacje,Mutevelija wrote: 27 Jul 2020, 22:11Ne znam eto.
Jbga zaboravim ja te u hodu.
Čim ne izađe na kafu sa mnom ja to zaboravim pih.
Sam zveknes i bacis u cosak,
Ko konan
Svaka cast
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Pukne uglavnom. Strah od samoće, šta će mahala reći, partner za tamburanja dok ne nađe drugog/gu itd. Može biti mnoštvo razloga.almir90 wrote: 27 Jul 2020, 22:11Velike se greške naprave u ovakvim situacijama.
Pokušavam razumjeti šta nekoga dovede u ovu situaciju da će radije biti sa nekim s kim nije srećan nego sam. Ali ne uspijevam.
Ja vjerujem da to na kraju eventualno pukne, jer ne moguće je da takve situacije traju dugo.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Mozda ni on ne moze biti sam. Koji su to strahovi jbt. Podsvijest napravi gariba od insana. Na kraju pristaju na sve.Duminjo wrote: 27 Jul 2020, 22:04Prve dvije rečenice su dovoljne. HvalaHeidi wrote: 27 Jul 2020, 21:58 Ma prevara je izdaja. Kako mozes opet vjerovati takvom muskarcu ili zeni, sta misliti o njima? Ja mislim da bi mi se zgadio. Kao i svako drugi ko me izda. A zna se sta je izdaja I sta ta rijec tezi I nosi. (da ne idem predaleko, za uzu porodicu ne znam)
Ali tema nije o meni, ja bih to rijesila bez bismilleta. (daleko bilo od mene, is, is)
Moram se spustiti na nivo ovih bica I razmisljati da shvatim situacije.
Oboje u nekoj neozbiljnoj dimenziji. Hoce ljubav a ne znaju sta je ista. Bitno je (njemu) da je samo tu pa I neka vegetira u prostoru, a ona (taktilna) zeljna mozda nekih rijeci, poljubaca, sexa.
Ko kome da pomogne prvi, ko je u stanju, e, to je pitanje... Meni su oboje tu negdje, s tim da je ona u moralnom aspektu u minusu,... Opet ko I to sad da mjeri
Neku noc smo ovdje bili skoro ubijedjeni da se ona samo promijenila i da nije bilo nikakve izdaje i tako toga. Ona, ispade, nista loše nije uradila.
Imam drugaricu koja kaze "Ne mogu podnijeti da budem sama". Mozda sam je nekad i spominjo. Žali se na momka, ovo ono.. Al nece da ga napusti bez obzira na sve dok ne nadje drugog
Svakakvih ljudi
A I ona isto tako, samo I drugom kontekstu.
Ljudi ne znaju razdvojiti samocu I usamljenost.
U samoci naucila svoje najvece lekcije I cijenim svaki minut. Samo se ne treba naviknuti na nju I pronaci udobnost jer je sve jednostavnije.
Odnosi su bitni, komunikacija, provod, radi ti lijepe stvari, ali nista na silu. Pa tako I partnerstvu.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Mutevelija
- Selonačelnik
Kazem ti ja snimi sebi taj meet me
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
A ja sam ti inace romanticna osoba ne mogu kad mi se ona odmah nudi. De prvo da popijemo kafu sta porucamo, ispricamo prosetamo.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Duminjo
- Urednik foruma
Imam jednog, voli obje.. Jos proslo ljeto su se obje vidjele u vjencanici a on i dalje žonglira.. Ne može da se odluci. Pa podje kukakt kako da se odluci koju bi, pa ovo pa ono.. To bi coek reko on mrtav ozbiljan i sutra ce odmah jednu ostavit a drugu ženit.. Dodje sutra i samo kaze "brate, nisam mogo".. Pa jebemu majkuMarlboroGold wrote: 27 Jul 2020, 22:11Ma ja. Na kraju krajeva njihova stvar.
Ali najjače od svega je kad mi dođe i pita me za savjet kako da postupi u vezi nečeg oko nje, a ja njemu kažem šta bih ja uradio i ide automatski odgovor ma nije to tako nisi u ovakvoj situaciji... pa koji me qrac pitaš![]()
Okladili smo se da ce ostat bez obje
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
Recimo mogu shvatiti ovu situaciju kad si sa nekim ko ti je tu onako da imaš nekoga za druženje, seks i tako. Tu situaciju mogu da razumijem.MarlboroGold wrote: 27 Jul 2020, 22:13
Pukne uglavnom. Strah od samoće, šta će mahala reći, partner za tamburanja dok ne nađe drugog/gu itd. Može biti mnoštvo razloga.
Ove situacije kada si sa nekim s kim se ne vidiš, imaš lošu vezu sa puno problema koju ne osobe ne žele prekinuti iz razloga jer ne mogu podnijeti da budu same, to ne mogu da shvatim.
Pretpostavljam da tu postoje neki drugi problemi u osobi, neke stvari koje su se dešavala ranije u životu.
- Duminjo
- Urednik foruma
Mutevelija wrote: 27 Jul 2020, 22:15 A ja sam ti inace romanticna osoba ne mogu kad mi se ona odmah nudi. De prvo da popijemo kafu sta porucamo, ispricamo prosetamo.

- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ne vole i ne cijene dovoljno sebe. Ja bih to najbolje tako opisao.almir90 wrote: 27 Jul 2020, 22:16Recimo mogu shvatiti ovu situaciju kad si sa nekim ko ti je tu onako da imaš nekoga za druženje, seks i tako. Tu situaciju mogu da razumijem.MarlboroGold wrote: 27 Jul 2020, 22:13
Pukne uglavnom. Strah od samoće, šta će mahala reći, partner za tamburanja dok ne nađe drugog/gu itd. Može biti mnoštvo razloga.
Ove situacije kada si sa nekim s kim se ne vidiš, imaš lošu vezu sa puno problema koju ne osobe ne žele prekinuti iz razloga jer ne mogu podnijeti da budu same, to ne mogu da shvatim.
Pretpostavljam da tu postoje neki drugi problemi u osobi, neke stvari koje su se dešavala ranije u životu.
- Grom
- Inventar foruma
- Mood:
Da, ali to je sve posljedica nečega, nije to uzrok.MarlboroGold wrote: 27 Jul 2020, 22:18
Ne vole i ne cijene dovoljno sebe. Ja bih to najbolje tako opisao.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4344 times
- Been thanked: 3276 times
Ma on ba ubi svojom nerazgovijetnošću, samo nasumice puca i lijevo i desno.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Zato što se od ljudi očekuje da budu nešto od samog starta, a nikad im nije ponuđeno sredstvo kojim će to dostići. Mapa bez destinacije koja se pretvori u labirint u kojem lutaju obično cijeli život. To je najčešći razlog.almir90 wrote: 27 Jul 2020, 22:18Da, ali to je sve posljedica nečega, nije to uzrok.MarlboroGold wrote: 27 Jul 2020, 22:18
Ne vole i ne cijene dovoljno sebe. Ja bih to najbolje tako opisao.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Ja tek sad vidim da tema ima 64 stranice 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Duminjo
- Urednik foruma
Zbog ovoga sam malo zabrinutHeidi wrote: 27 Jul 2020, 22:13 Samo se ne treba naviknuti na nju I pronaci udobnost jer je sve jednostavnije.
Al malo..
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4118 times
- Been thanked: 3084 times
Ma ne mora znaciti da je izdaja, ako je nesto letece. U dugim vezama i brakovima se svasta desava, nastupaju krize, mijenjate se. Ako ste npr. gradili nesto godinama, ti bi to sve bacila zbog neke letece radodajke koja je uletjela dok ste bili u nekoj krizi, ili su bili pripiti, stagod? Zamisli uz to imate djecu koja obozavaju oca (dakle ne ginu ti slomljena djecija srca) jer je dobar prema njima? Ja bih dobro razmotrila sta mi je ciniti.Heidi wrote: 27 Jul 2020, 21:58Ma prevara je izdaja. Kako mozes opet vjerovati takvom muskarcu ili zeni, sta misliti o njima? Ja mislim da bi mi se zgadio. Kao i svako drugi ko me izda. A zna se sta je izdaja I sta ta rijec tezi I nosi. (da ne idem predaleko, za uzu porodicu ne znam)
Ali tema nije o meni, ja bih to rijesila bez bismilleta. (daleko bilo od mene, is, is)
Moram se spustiti na nivo ovih bica I razmisljati da shvatim situacije.
Oboje u nekoj neozbiljnoj dimenziji. Hoce ljubav a ne znaju sta je ista. Bitno je (njemu) da je samo tu pa I neka vegetira u prostoru, a ona (taktilna) zeljna mozda nekih rijeci, poljubaca, sexa.
Ko kome da pomogne prvi, ko je u stanju, e, to je pitanje... Meni su oboje tu negdje, s tim da je ona u moralnom aspektu u minusu,... Opet ko I to sad da mjeri
Sto se tice ovo dvoje-troje iz naslova, ko zna kakvi su to likovi? Nemamo dovoljno informacija da bismo mogli nesto ispravno zakljuciti o njima. Ljudi se vjencaju iz razlicitih motiva. Neki se vjencaju, a vise su prijatelji nego seksualni partneri. Drugi imaju ogromnu razliku u libidu i hronicno su nezadovoljni. Neki imaju erektilnu disfunkciju i nisu upotrebljivi u tom smislu. Neki se vjencaju jer je druga strana dobrostojeca, a ne vole je. Ko zna sta je tu u pitanju. Neko je napisao da je racionalan pristup 'opsjednutost', a ja kazem (i mnogo sam to puta vidjela svojim ocima) da i super ljudi mogu pogrijesiti. Svi mogu pogrijesiti, narocito ovi sto se busaju u prsa 'nikad ja ne bi, blablabla'. Svi.
Ovi ne znaci da podrzavam prevaru jer je ne podrzavam, samo ne mogu tebe staviti u tu kategoriju 'preko koljena cemo prebiti' pa sta bude. Suvise si pametna za to, drugima se moze oprostiti.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?