Pa ja ih i ne savjetujem, govorim šta mislim o prevarama, u što se ova tema pretvorila - priču o prevarama i opraštanju, a ne samo o ovom paru.Krokodil Behko wrote: 28 Jul 2020, 01:02Nora Ibsenova wrote: 28 Jul 2020, 00:00 Šta god se desi među partnerima, koliko god nezadovoljstvo osjećaš u vezi, koliko god se osjećaš zapostavljeno, koliko god si nesrećan ili ti se čini da ti osoba ne pruža ono što zaslužuješ ili trebaš, imaš dvije opcije:
1. Prekinuti i naći nešto drugo gdje ćeš biti ispunjen i sretan
2. Razgovarati o tome sa partnerom (ako razgovor ne urodu plodom vratiš se na opciju 1.)
Ovo gore iz prvog pasusa ne opravdava prevaru, niti je razlog da se prevara oprosti. Ili mi reci šta činim pogrešno, ili me ostavi, nemoj me na takav način izdavati, jebo to, jebote ta veza ako ćeš svoje nezadovoljstvo sa mnom rješavati u tuđem krevetu. Budi faca pa rješi te probleme sa mnom, ja i ti, to je veza. Čim upleteš treću osobu u naš odnos, za mene to više nije i nikad više neće biti naša veza.
My opinion, dont come for me.
Plus, na koji način, javnost može pomoći u gašenju požara?
Evo da su naši postovi mjerilo i da ih oni sve pročitaju, šta bi bilo na kraju?
Nema tu; Oni su vandali i svašta pišu. Sami su to iznijeli u javnost i sad nek čitaju.
O kakvoj vezi i iskrenosti govorimo, ako cijeli svijet zna sve do u detalje?
Da ja hoću ispeglati situaciju kod neke ženske, teško da bih povjerovao i bilo čije savjete, a pogotovo ne u savjete sa interneta.
Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Moderator: spacebound
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3025 times
- Been thanked: 5328 times
- Status: Offline
Re: Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1752 times
- Been thanked: 3329 times
Hej mene sikra onaj novi zakon o radu 
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Pa ima toga. Ti ne gledas one serije Sabrina vjestica, Twilight Saga i Witcher?Lavlje_srce wrote: 27 Jul 2020, 19:18Niko ti nije ni rekao da imas bilo sta sa crnom magijom. Moj komentar je bio u vezi s tim sto vjerujes u crnu magiju. Ti bi takodje mogao citati s razumijevanjem.Odraz wrote: 27 Jul 2020, 03:20Nemam ja nikakve veze sa crnom magijom, joj nista ne citate kako se napise ...![]()
Romkinje me ne privlace ... ne interesuju me.![]()
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Evo gledam i ne mogu vjerovati očima.
Two And A Half Men je intelektualno osvježenje za sve ovo.
. . . . . . . . .
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Dječija razmišljanja.Duminjo wrote: 27 Jul 2020, 23:07 Voljeti nekoga na zreo način je kad si spreman partneru oprostiti prevaru?
Ljudi, hajmo se uozbiljiti![]()
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4371 times
- Been thanked: 3243 times
Ma ti si u potpunosti u pravu i dijelim tvoje razmisljanje. Medjutim, i tebi se moze desiti da napravis glupost. Ne moze? Jesi li 100% sigurna?Nora Ibsenova wrote: 28 Jul 2020, 00:00 Šta god se desi među partnerima, koliko god nezadovoljstvo osjećaš u vezi, koliko god se osjećaš zapostavljeno, koliko god si nesrećan ili ti se čini da ti osoba ne pruža ono što zaslužuješ ili trebaš, imaš dvije opcije:
2. Razgovarati o tome sa partnerom (ako razgovor ne urodu plodom vratiš se na opciju 1.)
Ovo gore iz prvog pasusa ne opravdava prevaru, niti je razlog da se prevara oprosti. Ili mi reci šta činim pogrešno, ili me ostavi, nemoj me na takav način izdavati, jebo to, jebote ta veza ako ćeš svoje nezadovoljstvo sa mnom rješavati u tuđem krevetu. Budi faca pa rješi te probleme sa mnom, ja i ti, to je veza. Čim upleteš treću osobu u naš odnos, za mene to više nije i nikad više neće biti naša veza.
Ako krenemo od pretpostavke da glupost mogu napraviti potpuno normalni ljudi sa nizom kvaliteta (osim naravno Super-trollova bosanskog foruma, oni su van konkurencije), onda bi barem teoretski trebali dopustiti da je glupost moguca i drugoj strani. Sve sto sam izjavila je da bih dobro razmislila i s njim imala razgovor zivota. Sta bi se desilo poslije toga, u dobroj mjeri bi ovisilo o ishodu tog razgovora. Ako bi on umjesto razgovora nastavio lagati - pa zna se. Uzalud sam potrosila vrijeme na nekoga ko ne vrijedi ni koliko crno ispod nokta. Ali ako imam milion dokaza da me voli i ja volim njega, onda bismo vidjeli sta se tu tacno desilo.
Sorry trolcine.
Last edited by Lavlje_srce on 28 Jul 2020, 21:56, edited 1 time in total.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23645 times
- Been thanked: 21617 times
Upravo tako. Sve ostalo je šupljiranje.Nora Ibsenova wrote: 28 Jul 2020, 00:00 Šta god se desi među partnerima, koliko god nezadovoljstvo osjećaš u vezi, koliko god se osjećaš zapostavljeno, koliko god si nesrećan ili ti se čini da ti osoba ne pruža ono što zaslužuješ ili trebaš, imaš dvije opcije:
- Lavlje_srce
- Alienka

Heidi wrote: 27 Jul 2020, 23:22 Ajoj, bas ste dzubrad
Ajde barem da razmislimo tom voljenju I zrelom pristupu.
Mozda mi radimo pogresno.
Heidi wrote: 27 Jul 2020, 23:26 Kakav karakter mozes da budes da se izdignes iza svih tih demona sto nosi prevara. Wow, boli te uvo. Volis ti osobu, oprostis, spasis porodicu.
Ja sam slabic. Zapalila bih I njega I sebe.
Salim se, preterujem. Samo zelim da docaram osjecaj koji imam pri toj misli.![]()
Heidi wrote: 27 Jul 2020, 23:31 Pa ima, duminjo. Oprostila je. Voli te.
Neki bi rekli najvisa forma ljubavi
Al mi smo muggelsi.
Heidi wrote: 27 Jul 2020, 23:32 Ne zaboravimo da su I ti koji varaju ljudi.
Ja ovo jedva pisem ali tjeram se.
Zelim da razumijem ovu uzvisenost.
Heidi wrote: 27 Jul 2020, 23:36Zato sto si muggels.
Ali zamisli kad bi mogao. Kakva li je to moc uma I tijela?
Heidi wrote: 28 Jul 2020, 00:08I opet sve iz pozicije ega. Ljubav za nju nije prestala, samo si povrijedjen.
Za 5 godina vrijedi pokusati opet ako se pokaje?
Heidi wrote: 28 Jul 2020, 00:24I ja zamisljam da ta situacija ne bi prosla bez kastracije. Odfikarim I zakopam. Kao neko simbolicno zbogom od peksinave mu kite. Ne, zvuci jadno. Morao bi da je pojede, ipak.
Sad fino, bez emocija, bez zuci, bez jeda i bez posprdnosti, kao da se radi o nekom sasvim drugom - procitaj sve sto si ispisala. Je li ovo sto si napisala refleksija tvog bogatog unutarnjeg zivota (za kog sam i ja smatrala da ga posjedujes do citanja ovih upisa) ili se samo salis? Sigurno se salis ili ti je mala rodica od 14 godina otela tastaturu.
Opisacu ti tu uzvisenost, pokusacu ti je docarati onoliko koliko mi ovaj medij dopusta. Pri razmisljanju o ovoj temi sam se odmakla od spolnog rata koji naravno traje nesmanjenom zestinom, i sto je manje aktivnih sivih stanica, to je zuc sve ubojitija. No to nije nista novo, pa da se vratim na ono sto zelim reci. Razmisljala sam o zenama koje poznajem i koje kombinacijom plemenitosti, morala i samopozrtvovanosti sigurno nadmasuju potpisnicu ovih redova (o tebi se necu izjasnjavati, mada su mi iznadcitirani upisi poprilican indikator). Te i takve zene su oprostile prevaru i nastavile kao da se nista nije desilo. Lik koji sudeci po avataru ima utakmica u nogama je zakljucio da su te zene u stvari swingerke. U RL bi mogao samo pogledati u zemlju pred takvom moralnom gromadom i ostati zagledan u zemlju. To je sve sto bi mogao.
Navedene zene su to ucinile zbog kombinacije ljubavi, zbog djece, ali i zbog pretpostavke (koja je ocigledno bila ispravna) o zivotu samohrane majke u nadasve primitivnoj sredini vodjenoj nikad uspavanim mentalitetom linca. Sredini u kojoj je zena ako je samohrana majka, samo prodavacica ljubicica cak i kada nema nijednu mrlju na sebi, osim te sto je Pater Familias (jel'te) zgazio njenu ljubav. U toj i takvoj sredini, muskarci itekako koriste taj ocekivani ishod jer su ga svjesni. Pa nista - dajte da te zene iscipelarimo, da hraknemo iz dubine grla, jer ko im je kriv sto ne mogu promijeniti zatucano drustvo.
Je li ti ikada palo na pamet koliko su sranja zene u tvojoj genetskoj liniji morale progutati, da bi ti napisala ove visokoumne i snazno kontemplativne upise? Nisu nijedno, jer su sve Amazonke koje su pokorile muskarce i izdominirale ih do kosti transgeneracijski, kastrirale ih i pokorile da ne smiju zucnuti? Aha, znam.
Memento Mori
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Sve sto sam napisala mislila sam OZBILJNO, uz moj nacin komunikacije, naravno. Bas mi je zao sto si pogresno shvatila, mislila sam da poznajes moj stil. Pokusala sam I drugima da objasniim (pitanjima I odgovorima) da barem pokusamo tako razmisljati, kao neka vjezba, autosugestija, I uz to ispratimo reakcije. Tako ja nekad mantram kad mi nesto tesko pada da shvatim.
Steta, nije mi uspjelo da sprovedem.
Vec sam 100 puta pisala o tome kako me fasciniraju ti ljudi koji preskoce sjene I demone. Ja to ne mogu I ponekad osjecam stid, koliko god bilo smijesno jer mi zvuci nezrelo. Ali ne mogu protiv sebe. To sam mislia sa unutarnjim zivotom.
Ti uopste nisi pokusala ni da me razumijes ni da mi das sansu da reagujem iako sam priznala da mi ego radi 100 na sat kad su ovakve teme u pitanju.
Mnogo mi smeta to tvoje "drvlje I kamenje". Mogla si prvo upitati mislim li OZBILJNO ili se salim, prije nego mi uputis takve rijeci.
Razocarala si me malo.
Zelim ti lijep dan.
Steta, nije mi uspjelo da sprovedem.
Vec sam 100 puta pisala o tome kako me fasciniraju ti ljudi koji preskoce sjene I demone. Ja to ne mogu I ponekad osjecam stid, koliko god bilo smijesno jer mi zvuci nezrelo. Ali ne mogu protiv sebe. To sam mislia sa unutarnjim zivotom.
Ti uopste nisi pokusala ni da me razumijes ni da mi das sansu da reagujem iako sam priznala da mi ego radi 100 na sat kad su ovakve teme u pitanju.
Mnogo mi smeta to tvoje "drvlje I kamenje". Mogla si prvo upitati mislim li OZBILJNO ili se salim, prije nego mi uputis takve rijeci.
Razocarala si me malo.
Zelim ti lijep dan.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Lavlje_srce
- Alienka

Mislim da je ocigledno koliko si ti mene razocarala, ali niko mi nije kriv sto vjerujem u fair-play medju zenama.
Trebala sam se roditi kao musko pa bi mi to bila stvarnost, barem donekle.
Ugodan dan i tebi.
Trebala sam se roditi kao musko pa bi mi to bila stvarnost, barem donekle.
Ugodan dan i tebi.
Memento Mori
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2889 times
- Been thanked: 9100 times
Naci.. Najnoviji izgovor za prevaru i kurvaluk je "svi smo mi ljudi.. Jesi li siguran da se i tebi ne moze desiti"
Hahahahaha
Ne možeš bona kurvaluk opravdat da se benzinom sad poliješ
Hahahahaha
Ne možeš bona kurvaluk opravdat da se benzinom sad poliješ
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23645 times
- Been thanked: 21617 times
Joj kad pročitam ovo ljudi prave greške može se i tebi desiti isto... digne mi se kosa od toga. Znam da meni ne može i neće mi se nikad desiti da ja prevarim bez obzira da li veza ili sutra brak budu u krizi ili ne. Čovjek nije životinja da ne može kontrolisati svoje nagone. Zato nemam ni trunku razumijevanja prema ljudima koji se upuštaju u prevare.
Evo sad smo došli i do jadnih i hudih žena upakovano u feministički narativ...
Evo sad smo došli i do jadnih i hudih žena upakovano u feministički narativ...
- Heidi
- Forum [Bot]
znam Re: Ostavila tradicionalnog muža zbog boljeg seksa pa se pokajala
Ma ni u podsvijesti nisam imala nesto lose da ti kazem, Lavlje, niti remetim neki fair-play. Na temu sam dosla od sezdesete stranice.
I ne vodim ratove sa muskarcima.
Ovo par mizoginih isprdaka sto setaju po forumu I bljuju sovinizam uglavnom preskocim. Znam da imaju majke, zene I kcerke, to mi bude kao misao dovoljno.
A o muskarcima mislim dobro I padaju na ljubav I paznju kao I zene.
I najcinicniji pokleknu.
Ja ih tako dobijem I mogu s njima kako hocu.
I ne vodim ratove sa muskarcima.
Ovo par mizoginih isprdaka sto setaju po forumu I bljuju sovinizam uglavnom preskocim. Znam da imaju majke, zene I kcerke, to mi bude kao misao dovoljno.
A o muskarcima mislim dobro I padaju na ljubav I paznju kao I zene.
I najcinicniji pokleknu.
Ja ih tako dobijem I mogu s njima kako hocu.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ja ne opraštam mnogo mnogo mnogo mnogo manje stvari od prevare.
You wouldn't even believe it.
You wouldn't even believe it.
. . . . . . . . .
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2992 times
- Been thanked: 24748 times
Raja je pocela da se zari i pali.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Heidi
- Forum [Bot]
Navijacici Arsenala, bezbeli
- Socrates
- Forum [Bot]
Za pravo čudo, to mi i nije neki grijeh. Ali vjerovatno bi bilo tuče.
Ali, kad vas čitam kroz ovih sezdeset strana, tacno mi dođe smiješno o čemu pišete.
Na stranu to da ima dosta prevaranata koji i ne traže oproštaj. Eto, ne trazi ni ova iz uvodnog članka. Mogli smo temu odvesti na tradicionalnost, al' nismo mi toliko pametni. Mogli smo još svašta ali pričamo o onome o čemu smo sposobni da pričamo.
Ali, kad vas čitam kroz ovih sezdeset strana, tacno mi dođe smiješno o čemu pišete.
Na stranu to da ima dosta prevaranata koji i ne traže oproštaj. Eto, ne trazi ni ova iz uvodnog članka. Mogli smo temu odvesti na tradicionalnost, al' nismo mi toliko pametni. Mogli smo još svašta ali pričamo o onome o čemu smo sposobni da pričamo.
. . . . . . . . .
- Heidi
- Forum [Bot]
Pa sto ti ne pises o tome?
I sta ti ima biti smijesno sto ljudi pisu sta osjecaju. Ti bi prvi sutnuo suprugu da te prevari.
I sta ti ima biti smijesno sto ljudi pisu sta osjecaju. Ti bi prvi sutnuo suprugu da te prevari.
Last edited by Heidi on 28 Jul 2020, 08:55, edited 2 times in total.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
mnogo ovisi od duzine braka, ako je osoba 1 godinu ili 20 godina u braku prevarila , jednostavno nije istoMarlboroGold wrote: 27 Jul 2020, 21:48 Što se prevare tiče tu kod mene važi princip ne čini drugom ono što ne bi volio da tebi neko drugi učini. Ako veza ili brak ne funkcionišu raziđemo se i kraj priče. Prevara i kasnije laganje i skrivanje toga je kukavičluk samo takav. To jednostavno nema opravdanje koliko god da to pojedini forumaši i forumašice lijepo pakuju i pokušavaju opravdati... te ona huda zapostavljena, te on onakav sa njom vješticom itd.
Gluposti. Budite iskreni vi koji to opravdavate da li bi opravdavali i da se vama to isto desi da vas partner/partnerica prevare? Sigurno ne.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Socrates
- Forum [Bot]
Ja sam rekao da ne praštam mnogo manje stvari.
Kakve to veze ima sa temom?
Kakve to veze ima sa temom?
. . . . . . . . .