Javi ako nadjes koju gljivu lisicarku

I mi cemo uskoro u potragu

Moderator: VIP
Javi ako nadjes koju gljivu lisicarku
Nisu onoj dvojici ispred mene.Fuddo wrote: 27 Jul 2020, 18:10 Traze svima, bez obzira na dob.
A za cigare traze samo ako izgledas mladji od 40.
![]()
Rajvosa, kako sam cula ne postoji vec neko vrijeme, ili je neki rebranding bio, nesto. Ne znam. Mozda ima upucenijih.Azurna wrote: 28 Jul 2020, 14:59 Potražih rajvosa x forum, nadjoh ovaj, nisam bila ima 4 godine, sta je bilo, dje nam je @pape? On je vodio rajsvosa x nekad
Prvo selfie turispacebound wrote: 28 Jul 2020, 15:02Rajvosa, kako sam cula ne postoji vec neko vrijeme, ili je neki rebranding bio, nesto. Ne znam. Mozda ima upucenijih.Azurna wrote: 28 Jul 2020, 14:59 Potražih rajvosa x forum, nadjoh ovaj, nisam bila ima 4 godine, sta je bilo, dje nam je @pape? On je vodio rajsvosa x nekad
Pape pise i na ovom forumu, koji uostalom nema nista zajednicko, sem izvjestan broj clanova sa rajvosax.
Raskomoti se, razgledaj, fino nam je ovdje. Dobrodosla![]()
upravo tako,ovo sranje mi je Grcku sjebalo ove godine
Pa medo, sta imamedvjed23 wrote: 28 Jul 2020, 15:02 papeta uhapsilo kad je donio robu u sa i prodavo na atributima.. maja preuzela i promijenila naziv foruma, da se distancira od problematične prošlosti..
pa evo, živ sam
Čekaj bolan, da se orijenitišemBeni wrote: 28 Jul 2020, 15:03Prvo selfie turispacebound wrote: 28 Jul 2020, 15:02
Rajvosa, kako sam cula ne postoji vec neko vrijeme, ili je neki rebranding bio, nesto. Ne znam. Mozda ima upucenijih.
Pape pise i na ovom forumu, koji uostalom nema nista zajednicko, sem izvjestan broj clanova sa rajvosax.
Raskomoti se, razgledaj, fino nam je ovdje. Dobrodosla![]()
![]()
ma ok sam, i ja sam u tim nekim granicama podnošljivog, posebno nakon što sam se počeo drogirati
Users browsing this forum: dert and 10 guests