Neka, hvala

Moderator: VIP
Neka, hvala
medvjed23 wrote: 28 Jul 2020, 15:16ma ok sam, i ja sam u tim nekim granicama podnošljivog, posebno nakon što sam se počeo drogirati
ne slušaj spejs; ona unosi smutnju, pa narod ne zna ni na kojem je forumu ni ništa
I ja od subote na godišnjem..
Ma bezveze mi pisat.. Bice odmah, eno ga kuka, plače..
Ukratko:Azurna wrote: 28 Jul 2020, 14:59 Potražih rajvosa x forum, nadjoh ovaj, nisam bila ima 4 godine, sta je bilo, dje nam je @pape? On je vodio rajsvosa x nekad
John Cleese wrote: 28 Jul 2020, 15:42Ukratko:Azurna wrote: 28 Jul 2020, 14:59 Potražih rajvosa x forum, nadjoh ovaj, nisam bila ima 4 godine, sta je bilo, dje nam je @pape? On je vodio rajsvosa x nekad
Iz razloga koje ne bih spominjao, rajvosa-x je prestao da postoji.
@Atko je onda pomogao @Papetu da kreira rajvosa-y, koji su s njim onda uredjivali i @Nellington i @Skin.
Taj forum nije, nazalost, bio posjecen, pa je takodje prestao da postoji i... tu smo gdje smo.
Kad smo![]()
JesteKrokodil Behko wrote: 28 Jul 2020, 15:45John Cleese wrote: 28 Jul 2020, 15:42
Ukratko:
@Atko je onda pomogao @Papetu da kreira rajvosa-y, koji su s njim onda uredjivali i @Nellington i @Skin.
Taj forum nije, nazalost, bio posjecen, pa je takodje prestao da postoji i... tu smo gdje smo.
Kad smo![]()
Jel to ova naša/vaša Skin?
Usput, nešto je nema..
JesteKrokodil Behko wrote: 28 Jul 2020, 15:45John Cleese wrote: 28 Jul 2020, 15:42
Ukratko:
Kad smo![]()
Jel tgo ova naša/vaša Skin?
Usput, nešto je nema..
Rajvosa-x je bila dzenaza ima i 5-6 godinaspacebound wrote: 28 Jul 2020, 15:02Rajvosa, kako sam cula ne postoji vec neko vrijeme, ili je neki rebranding bio, nesto. Ne znam. Mozda ima upucenijih.Azurna wrote: 28 Jul 2020, 14:59 Potražih rajvosa x forum, nadjoh ovaj, nisam bila ima 4 godine, sta je bilo, dje nam je @pape? On je vodio rajsvosa x nekad
Pape pise i na ovom forumu, koji uostalom nema nista zajednicko, sem izvjestan broj clanova sa rajvosax.
Raskomoti se, razgledaj, fino nam je ovdje. Dobrodosla![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests