Grijanje na pelet je jedina koja bi joj mogla bit konkurencija.
Nego...kae žene rasturile forum...

Moderator: VIP
Pa nije bas da ih je bilo dvjesta razlicitih.
E vala si ti meni onda glup kada pratiš nešto što te uopće ne zanima.
Eh, kada bi sada još vas dvojica pokazali nam svoju hrabrost, da napišete koje žene i zbog čega.
Pa vecina onih koje su onomad digle nos sa klixa jer se neko usidio promjeniti ime svog foruma. A zbog standardnih stvari. Ljubomore, ega, pakosti...
Čudno da ih i ti nisi imenovaoinsomnia wrote: 28 Jul 2020, 18:28Pa vecina onih koje su onomad digle nos sa klixa jer se neko usidio promjeniti ime svog foruma. A zbog standardnih stvari. Ljubomore, ega, pakosti...Zizi505 wrote: 28 Jul 2020, 18:04
Eh, kada bi sada još vas dvojica pokazali nam svoju hrabrost, da napišete koje žene i zbog čega.![]()
Kae oće žene svoj podforum. Zaključan bezbeli. Da mogu pisati o tamponima, dugim gaćama, izrascima, metati slike u grudnjaku. Napravi njima Atko. Za deset minuta po muškog foruma već izradilo ključjelena... wrote: 28 Jul 2020, 18:51 E, taj y, ja tamo nisam pisala.
Sjećam se sarajevo x atkovog, onih nekih podjela na muški i ženski skriveni forum...nešto...pa nakih klanova...
e, to su bile gluposti nikad veće...
Nije isključeno uopšte da su to sve žene zakuhale, al ne mogu sa sigurnošću tvrdit ko jer ja sam bila i ostala asocijalno biće forumskoi ne učestvujem u tim grupisanjima.
Al pamtim one koje su mi išli na živce.
Zlata M. , Latina![]()
i bio je neki što je postao dajdža nešto...al on je bio OK lik.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests