Jeste, samo realno oženjen si.
Možda je i Venerin bio u takvoj situaciji.
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jeste, samo realno oženjen si.

vjerujem ja u to, ja sam potencirao stav o tome a ne da li se nesto desava... pa ovi svi mladji ocevi sto ih znam, su gledali ko vukovi mogul gdje usidrit se dok im je zena bila trudnaZizi505 wrote: 28 Jul 2020, 20:07Ovakva iskustva s upucavanjem oženjenih ili onih u dugotrajnim vezama ima većina žena koje poznajem, uključujući i mene.tuzlak1212 wrote: 28 Jul 2020, 20:02
s tobom garnat sve stima ako ti se samo ozenjeni javljaju a nemas slobodnog muskarca na lageru pa da ne guras "nos" u tudje...
A još pritom najčešće lažu da su zauzeti.
Jesi li im prigovorio zbog toga?tuzlak1212 wrote: 28 Jul 2020, 20:11vjerujem ja u to, ja sam potencirao stav o tome a ne da li se nesto desava... pa ovi svi mladji ocevi sto ih znam, su gledali ko vukovi mogul gdje usidrit se dok im je zena bila trudnaZizi505 wrote: 28 Jul 2020, 20:07
Ovakva iskustva s upucavanjem oženjenih ili onih u dugotrajnim vezama ima većina žena koje poznajem, uključujući i mene.
A još pritom najčešće lažu da su zauzeti.

Sada si blizu da je to kod tebe izjednačeno.

Zbog ovakvih stvari i slaganja tebi mi je jos draza

srao sam im kad cujem da se nesto desilo... boli me briga za takve, alergican sam na te stvariZizi505 wrote: 28 Jul 2020, 20:12Jesi li im prigovorio zbog toga?tuzlak1212 wrote: 28 Jul 2020, 20:11
vjerujem ja u to, ja sam potencirao stav o tome a ne da li se nesto desava... pa ovi svi mladji ocevi sto ih znam, su gledali ko vukovi mogul gdje usidrit se dok im je zena bila trudna
A družiš se s njima, moglo bi ti se desiti da se i tebi osladi takvo ponašanje.tuzlak1212 wrote: 28 Jul 2020, 20:14srao sam im kad cujem da se nesto desilo... boli me briga za takve, alergican sam na te stvari

pa nismo bff, s jednim se vise ne druzim nikako, s ostalim sam na distanciZizi505 wrote: 28 Jul 2020, 20:16A družiš se s njima, moglo bi ti se desiti da se i tebi osladi takvo ponašanje.tuzlak1212 wrote: 28 Jul 2020, 20:14
srao sam im kad cujem da se nesto desilo... boli me briga za takve, alergican sam na te stvari![]()
ti bas neka bukvalka

Prije 5 godina na psolu, dosao novi manager, drugi department, jao , izgled, pamet, sarm, ali ozenjen, ali dzaba, zene, udane i neudane su ga kosntato oblijetale ili su ga komentirale , ali se desilo da sam mu se ja dopala, i doslovno malo je treabalo, ali sam odbila, ali je trajalo skoro godinu dana; ali sam ga odbila iz prostog razloga, jer sam instinktivno skuzila da tip nije nesrtetna u braku, dvoje male djece, plus upozanla sma mu surpgu, on ame je odusevila, i jednom prilikom stojimo nas troje, pricamo, pijemo pice , i na jedna diplomatski nacin podvucem , aludiraju njemu, o divnoj surpuzi i brakuMunDzi wrote: 28 Jul 2020, 20:09A sto ne bi stimalo sve s njom?tuzlak1212 wrote: 28 Jul 2020, 20:02
s tobom garnat sve stima ako ti se samo ozenjeni javljaju a nemas slobodnog muskarca na lageru pa da ne guras "nos" u tudje...![]()
Nije njena krivica ako je bare ozenjeni forumasi na pp.
To sto su oni nezadovoljni svojim brakovima pa bi da umoce negdje drugo, ne znaci da ce umociti kod Venere samo zato sto zena ima visok libido.

Pa i meni je ova cimerka.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests