Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote: 28 Jul 2020, 19:36
a koji su vam ti sa klixa i rajvosa?
Ja kad sam bila na SAX-u glavnu rijec vodili karanana, pici, black bio moderator ne sjecam se vise ljudi...niste se ni rodili
e da, svemirski jebach bio
i burek u svemiru...
Ta ekipa i danas vodi glavnu riječ...ove dvije što sam ih spomenula su nestale, barem sa ovim nickovima...mada mene neki i na ovom forumu štrecnu, sve pomislim evo je Latina...
Nellington je matematičar, eto sad i pisac; skin je i na ovom forumu, atko takođe više ne foruma i ostali smo mi.
Digla_da_kreci wrote: 28 Jul 2020, 19:47
ja ba, nestane i burek a bio je kul.
Vala i nije. Smradina ko i Zoom. Joj al kad su onomad krenuli sa lozenjem na SDP. Pucali banovi ko veliki . Napises bilo kaku malu kritiku il neslaganje blaaam
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia wrote: 28 Jul 2020, 19:49
Vala i nije. Smradina ko i Zoom. Joj al kad su onomad krenuli sa lozenjem na SDP. Pucali banovi ko veliki . Napises bilo kaku malu kritiku il neslaganje blaaam
a ne znam to, nisam pratila politiku. bio je rega na onim laganim temama i zezao se
Julia-Klara wrote: 28 Jul 2020, 19:36
a koji su vam ti sa klixa i rajvosa?
Ja kad sam bila na SAX-u glavnu rijec vodili karanana, pici, black bio moderator ne sjecam se vise ljudi...niste se ni rodili
e da, svemirski jebach bio
i burek u svemiru...
Ta ekipa i danas vodi glavnu riječ...ove dvije što sam ih spomenula su nestale, barem sa ovim nickovima...mada mene neki i na ovom forumu štrecnu, sve pomislim evo je Latina...
Nellington je matematičar, eto sad i pisac; skin je i na ovom forumu, atko takođe više ne foruma i ostali smo mi.
ja sam tamo od 2003-e tako da su neki koje pominjete novi u odnosu sto sam ja zatekao kad sam dosao
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
ja sam tamo od 2003-e tako da su neki koje pominjete novi u odnosu sto sam ja zatekao kad sam dosao