A danas si mi napisao da sam tvoja omiljena provokatorka.
Budi dosljedan
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A danas si mi napisao da sam tvoja omiljena provokatorka.
ajde procitaj moj odgovor njoj pa onda svoj odgovor meni

Venera wrote: 28 Jul 2020, 19:59
ponavljam, svaka poslana pp je pokusaj , stoga, nesto ne stima u tim brakovima![]()

Hoces da kazes da je taj lik s kojim si imala aferu imao nesretan brak, bez ljubavi, itd...?Venera wrote: 28 Jul 2020, 20:20Prije 5 godina na psolu, dosao novi manager, drugi department, jao , izgled, pamet, sarm, ali ozenjen, ali dzaba, zene, udane i neudane su ga kosntato oblijetale ili su ga komentirale , ali se desilo da sam mu se ja dopala, i doslovno malo je treabalo, ali sam odbila, ali je trajalo skoro godinu dana; ali sam ga odbila iz prostog razloga, jer sam instinktivno skuzila da tip nije nesrtetna u braku, dvoje male djece, plus upozanla sma mu surpgu, on ame je odusevila, i jednom prilikom stojimo nas troje, pricamo, pijemo pice , i na jedna diplomatski nacin podvucem , aludiraju njemu, o divnoj surpuzi i brakuMunDzi wrote: 28 Jul 2020, 20:09
A sto ne bi stimalo sve s njom?![]()
Nije njena krivica ako je bare ozenjeni forumasi na pp.
To sto su oni nezadovoljni svojim brakovima pa bi da umoce negdje drugo, ne znaci da ce umociti kod Venere samo zato sto zena ima visok libido.on i dalje nije odustajao, a ja sma promjenila posao , vidimo se opet na zabavi , nakon sest mejseci, i opet je pokusao , ali ja sam odbila , iako je bio Apolon
![]()
sa jednim i jedinim ozenjenim muskracem je moja afer bila potpuno drugacija , zato kazem, nije svaka preavara za osudu![]()

kriterijumi su instinkt i kemijaMunDzi wrote: 28 Jul 2020, 20:40Hoces da kazes da je taj lik s kojim si imala aferu imao nesretan brak, bez ljubavi, itd...?Venera wrote: 28 Jul 2020, 20:20
Prije 5 godina na psolu, dosao novi manager, drugi department, jao , izgled, pamet, sarm, ali ozenjen, ali dzaba, zene, udane i neudane su ga kosntato oblijetale ili su ga komentirale , ali se desilo da sam mu se ja dopala, i doslovno malo je treabalo, ali sam odbila, ali je trajalo skoro godinu dana; ali sam ga odbila iz prostog razloga, jer sam instinktivno skuzila da tip nije nesrtetna u braku, dvoje male djece, plus upozanla sma mu surpgu, on ame je odusevila, i jednom prilikom stojimo nas troje, pricamo, pijemo pice , i na jedna diplomatski nacin podvucem , aludiraju njemu, o divnoj surpuzi i brakuon i dalje nije odustajao, a ja sma promjenila posao , vidimo se opet na zabavi , nakon sest mejseci, i opet je pokusao , ali ja sam odbila , iako je bio Apolon
![]()
sa jednim i jedinim ozenjenim muskracem je moja afer bila potpuno drugacija , zato kazem, nije svaka preavara za osudu![]()
U prevodu vec propao brak i razvod je samo stvar formalnosti.
Ako je tako, onda on i nje varao svoju zenu, ako su se tako dogovorili da im je brak u kanalizaciji i da svako sebi trazi srecu negdje drugdje.
I koja je razlika izmedju afere sa sretno ozenjenim i afere sa nesretno ozenjenim is perspektive single zene?
Neces da se petljas sa sretno ozenjenim jer nece ostaviti zenu radi tebe?
Neces da se petljas sa sretno ozenjenim jer znas da ce se zaljubiti u tebe pa ce sebi unistiti trenutno sretan brak?
Neces da se petljas sa sretno ozenjenim iskljucivo jer ti se svidjela njegova zena, pa neces da joj se mjesas u zivot?
Hoces da se petljas sa nesretno ozenjenim jer ce on svakako ostaviti zenu radi tebe?
Hoces da se petljas sa nesretno ozenjenim jer mu je brak vec problematican i neces se osjecati krivom sto god da se desi?
Itd. itd.
Koji su kriteriji?

Duminjo, zato ti meni rizu i ribe saljes na pp, fol kukofVenera wrote: 28 Jul 2020, 19:59tuzlak1212 wrote: 28 Jul 2020, 19:57
pa i meni su anam na klixu neke udate se javljale pa nisam odgovarao sa dick picom... opet ponavljam, nije ni pitanje ni tema da li se nesto desava nego je rijec sto neki poput tebe pravdaju to sto se desava kao da je normalno... nije isto bost se u venu i promovisati drogiranje![]()
ponavljam, svaka poslana pp je pokusaj , stoga, nesto ne stima u tim brakovima![]()
ja sebe ne pravdam, jer se ne osjecam krivom , dzaba me osudjujete![]()

Brt kad si se oženio?

Drži se brte one naše lige. Sa ovim možeš nagraisati

Ma gotovo sada.. Sta god kazem, donji sam

Jesam li dobro shvatila, ako ti se svidi ti ces mrdnuti repom bez razlike jel ozenjen ili nije?Venera wrote: 28 Jul 2020, 20:54
kriterijumi su instinkt i kemija![]()
ne znam kakva je razlika, mozda bih bila i sa prvim , ali , eto tad sam ga odbila, i dugo vremena mi je bilo krivo jer nisam bila sa njim![]()
inace, afere se ne planiraju u zivotu, nisam ni ja svoju aferu planirala![]()

Rodjo, tares li ti ista sa strane?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Da sam na tvom mjestu i ja bi njemu ribu poslao.spacebound wrote: 28 Jul 2020, 21:00Duminjo, zato ti meni rizu i ribe saljes na pp, fol kukofVenera wrote: 28 Jul 2020, 19:59
ja sebe ne pravdam, jer se ne osjecam krivom , dzaba me osudjujete![]()
Nemoj vise da bi slucajno
![]()

#Krokodil Behko wrote: 28 Jul 2020, 20:39Venera wrote: 28 Jul 2020, 19:59
Meni su mnoge pisale na pp, ali nisam stekao utisak da me muvaju
Jednom sam se tako prevario, sjela cura slučajno do mene, a ja je smarao pričom, dok nje pozelenila i pobjegla, ostavivši iza sebe upaljenu cigaru![]()

Ma kakav ja.. Nisam dzaba mačku nabavio

Nije to dobar znak.