Korona virus
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2766 times
- Been thanked: 22864 times
- Status: Offline
Re: Korona virus
Evo i kod njih opet oko 300 dnevno,isto sad najvise mladih,opet policijski sat,maske...Jovo nanovo...
https://www.gva.be/cnt/dmf20200727_9745 ... -antwerpen
https://www.gva.be/cnt/dmf20200727_9745 ... -antwerpen
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Današnje novosti. par koliko toliko realnih brojeva koje je objavio klix.
Ono što mene muči jeste to da se ne dijele pacijenti tj ne navodi se je li neko umro OD korone ili SA koronom.
Sam klix se ogradio
Drugo, kao i uvijek, imam provjerenu informaciju da se pacijentima koji su umrli od teških srčanih problema i koji svakako ne bi preživjeli ovu godinu, a usput su dobili koronu, obavezno piše da su umrli od korone.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/stopa-s ... /200727037
Ako je pola tih osoba umrlo isključivo od korone, imamo smrtnost od 0,004%
Ono što mene muči jeste to da se ne dijele pacijenti tj ne navodi se je li neko umro OD korone ili SA koronom.
Sam klix se ogradio
To nam ne pomaže. Jednostavno, nemamo pravi, realan broj umrlih od korone.Treba istaći da slučajevi smrti nisu garantovano uzrokovani koronavirusom te se oni tretiraju kao "povezani s koronavirusom", što je standard od početka pandemije do danas.
Drugo, kao i uvijek, imam provjerenu informaciju da se pacijentima koji su umrli od teških srčanih problema i koji svakako ne bi preživjeli ovu godinu, a usput su dobili koronu, obavezno piše da su umrli od korone.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/stopa-s ... /200727037
Ako je pola tih osoba umrlo isključivo od korone, imamo smrtnost od 0,004%
Svi mi se morete obratit
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9540 times
- Been thanked: 11282 times
Fufe wrote: 28 Jul 2020, 09:41
Pa citirao si citat u kojem imaš odgovor.
To je standard i tako se radi u svim zemljama, osim u Rusiji.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Naravno, ali se i moji doktori pitaju zašto.Krokodil Behko wrote: 28 Jul 2020, 09:50 Pa citirao si citat u kojem imaš odgovor.
To je standard i tako se radi u svim zemljama, osim u Rusiji.
Ima li neke pomoći za posebno pogođene države?
Da li se zbog toga ide u drugu krajnost pa se pod koronu pišu i slučajevi koji ne moraju?
To su pitanja koja me zanimaju.
Svi mi se morete obratit
Bas je bez smisla sta neodgovorna vecina stanovnistva radi.HAVANA wrote: 27 Jul 2020, 20:55Kaze drot od 15 adresa izoliranih i pozitivnih sto je morao obici, 14 nije nasao kuci. Niko ne otvara. Ludilo stare mi.
Za nemali broj ljudi izolacija zbog korona virusa je privremena.
Za neke zivotinje, osudjenike na dozivotni zatvor i zene koje zive u zemljama gdje se oblikovala radikalna islamska ideologije, izolacija je do kraja zivota.
Glup sam!
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13891 times
- Been thanked: 22834 times
- Status: Online
Svabe uspjele nauciti cuke da nanjuse virus.
Tacnost, 94%.
Nevjerovatno.
Tacnost, 94%.
Nevjerovatno.
Dozvolite da se obratimo
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3039 times
Jel onaj njemacki ovcar, ako je vucijak I ne cudi. Kad drogu najde
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jel skace na insana da te pojede ko oni za gudruFuddo wrote: 28 Jul 2020, 11:17 Svabe uspjele nauciti cuke da nanjuse virus.
Tacnost, 94%.
Nevjerovatno.
Ja bio na nekakoj pokaznoj vjezbi zandarmerije. I kaze lik za tog cuku, tajson ze zove.
Kaze tajson nije bas njezan kad nadje drogu kod nekog zato ovi drogosi koji su se vec jednom sreli sa njim sami vade drogu iz dzepova
Tajson tamo razvaljuje blok motora na autu nanjusio nesto
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Francuska pokrece masovno testiranje. Svi koji su osigurani moci ce uradit PCR test na vlastiti zahtjev. Nije potrebna ni uputnica ni simptomi. Dovoljno je samo otici u najblizu ustanovu koja radi testove. Cijena je 54€ i trosak ce u potpunosti snositi osiguranje.
U Fr se inace skoro sve medicinske intervencije prvo plate iz svog dzepa pa ti osiguranje kasnije vrati pare.
U Fr se inace skoro sve medicinske intervencije prvo plate iz svog dzepa pa ti osiguranje kasnije vrati pare.
Last edited by insomnia on 29 Jul 2020, 10:08, edited 1 time in total.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
https://www.klix.ba/biznis/mostarska-ko ... /200728131Pomoću našeg softvera i termalne kamere možemo bez obzira koliko se osoba nalazi u prostoriji detektirati osobe sa povišenom tjelesnom temperaturom i na taj način preventivno djelovati u smislu odstranjivanja tih osoba, izolacije, te svega što je potrebno prema pravilima medicinske struke“, kazala je Emina Ćehajić iz firme NSoft.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9245 times
- Been thanked: 9194 times
Juče sam razgovarala sa prijateljicom. Kaže "Ja sam ti ko u Wuhanu" . Muž i dvoje djece (17 i 20 ) imaju koronu. Ona ne. Njih troje, svako različite simptome ima. Naravno muž najebo najviše. A.misle da su je u Neumu pokupili. Jer se nisu pridržavali epid. uputa. Nije niko.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Nice try wrote: 29 Jul 2020, 09:20https://www.klix.ba/biznis/mostarska-ko ... /200728131Pomoću našeg softvera i termalne kamere možemo bez obzira koliko se osoba nalazi u prostoriji detektirati osobe sa povišenom tjelesnom temperaturom i na taj način preventivno djelovati u smislu odstranjivanja tih osoba, izolacije, te svega što je potrebno prema pravilima medicinske struke“, kazala je Emina Ćehajić iz firme NSoft.
A da li je ovo korisno?
"Hej ti! Ti-ti, što sjediš na ćošku treće klupe. Imaš temperatutu i dođi ovamo do recepcije"
Inače, novi rekord u Sarajevu, a kako vidim, mjera se nikakvih niko ne pridržava.
Biće još. Javljaju da u Neumu nema mjesta ni za iglu.Zannalee wrote: 29 Jul 2020, 09:52 Juče sam razgovarala sa prijateljicom. Kaže "Ja sam ti ko u Wuhanu" . Muž i dvoje djece (17 i 20 ) imaju koronu. Ona ne. Njih troje, svako različite simptome ima. Naravno muž najebo najviše. A.misle da su je u Neumu pokupili. Jer se nisu pridržavali epid. uputa. Nije niko.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Para ko blata, spremite po stoju, pa svi na vakcinu, kod Trumpa 

Američka vlada osigurala je "Moderni" gotovo milijardu dolara finansijske potpore za podršku istraživačkim i razvojnim naporima za potencijalnu vakcinu protiv Covida-19
Farmaceutska kompanija "Moderna" planira prodavati standardnu dozu vakcina protiv koronavirusa po cijeni od 50 do 60 dolara, što je za oko 11 dolara više od cijene vakcina koje će prodavati "Pfizer" i "BioNTech", izvijestio je u srijedu list "Financial Times" pozivajući se na neimenovane izvore.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 619 times
- Been thanked: 941 times
Ma treba i vikendima, pisati kazne za objekte gdje se sjedi u zatvorenom, ovo sve stoka bezglava... Ne razumiju drugi jezik
Policijski sat a po danu normala pijace pune i sl
Koji je to rezon?
Idite u nedjelju na autopijacu mislim da 80% ne nosi masku i sl a ima ljudi milijardu
Koji je to rezon?
Idite u nedjelju na autopijacu mislim da 80% ne nosi masku i sl a ima ljudi milijardu
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21800 times
- Been thanked: 19852 times
Ma 'ta će korona to je napuhano, izmišljeno, amerikanci ovo ono... dok krezo nema ni 10 zubi, sjedi kraj prodavnice i češlja pivu za pivom na vrućini. Bitno je da je on najpametniji na svijetu.
Last edited by Masamune on 29 Jul 2020, 11:40, edited 1 time in total.
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2270 times
- Been thanked: 5415 times
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2270 times
- Been thanked: 5415 times
Ne ovo su KineziMarlboroGold wrote: 29 Jul 2020, 11:39 Ma 'ta će korona to je napuhano, izmišljeno, amerikanci ovo ono... dok krezo nema ni 10 zubi, sjedi kraj prodavnice i češlja pivu za pivom na vrućini. Bitno je da je on najpametniji na svijetu.
Fuck you a friendly note to start the day