A šta mi je bilo?
A što mi se plakalo?
Moderator: VIP

A šta mi je bilo?

Meni se uvijek plače, ali ne plačem.Zannalee wrote: 29 Jul 2020, 10:18A šta mi je bilo?
A što mi se plakalo?Šta, tebse nikad ne plače? Boga ti?

Pa i ti si onda gangster. Level proKrokodil Behko wrote: 29 Jul 2020, 10:19Meni se uvijek plače, ali ne plačem.Zannalee wrote: 29 Jul 2020, 10:18
A šta mi je bilo?
A što mi se plakalo?Šta, tebse nikad ne plače? Boga ti?
Šta da radim, jesam li normalan?=![]()

Zannalee wrote: 29 Jul 2020, 10:20Pa i ti si onda gangster. Level proKrokodil Behko wrote: 29 Jul 2020, 10:19
Meni se uvijek plače, ali ne plačem.
Šta da radim, jesam li normalan?=![]()
![]()

a što ba, baš je divno jutro.. sunce rasulo toplinu i svjetlo, u zraku miriše ljubav, duše voljenih ustreperile, a tratinčice zabijelile..Zannalee wrote: 29 Jul 2020, 10:16 Medo dragi, ko da sam u paralelnom svijetu, kate čitam takvog. Lijepo me strah uhvati![]()

Krokodil Behko wrote: 29 Jul 2020, 10:22
Wow, da li to znači, da smo sad nas dvoje dvostruke srodne duše, i po kičmi i po kriminalu?

Zannalee wrote: 29 Jul 2020, 10:29Krokodil Behko wrote: 29 Jul 2020, 10:22
Wow, da li to znači, da smo sad nas dvoje dvostruke srodne duše, i po kičmi i po kriminalu?
Daaaaa![]()

Pa mogutreć da sam ja ojačala. Sve mantram u sebi "Vježbaj pizda ti materina" dok vježbam. Tako da ... ja ću ...Krokodil Behko wrote: 29 Jul 2020, 10:38
Pa kako ćemo nas dvoje, nositi opljačkani plijen?
Moramo kokošariti siću, ko što je onja lik u Doboju, krao pare iz džamijske kutije, pomoću viljuške i konca![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ima...

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest