A kuCu lipi moj rodjo, nema nidje nista,
Em vruce, em pandemija, mores sam, ev, vako,
Audfid, atribut...al otanjalo,
Red fufeta-red snowie,
I kapak.
Moderator: Krokodil Behko
A sto se se drugi mecali kolko hos puta to nista nego bitno mene spomenuti
Dede mi obecala Spejs sutra metnuti atribut. Moramo strazariti citav dan. Svakako nemamo pametnijeg posla. U koju ces ti smjenu da se znamo raspodjeliti
Uh, da hoce onaj za pive, sank, fin joj, oblanjan...najbolji sto je bio.MrH wrote: 29 Jul 2020, 21:31Dede mi obecala Spejs sutra metnuti atribut. Moramo strazariti citav dan. Svakako nemamo pametnijeg posla. U koju ces ti smjenu da se znamo raspodjelitiFuddo wrote: 29 Jul 2020, 21:28
Red fufeta-red snowie,
I kapak.![]()
Rekla ih je namazati maslinovim uljem. Rodjo to je nova taktika da nas zaslijepiFuddo wrote: 29 Jul 2020, 21:34Uh, da hoce onaj za pive, sank, fin joj, oblanjan...najbolji sto je bio.MrH wrote: 29 Jul 2020, 21:31
Dede mi obecala Spejs sutra metnuti atribut. Moramo strazariti citav dan. Svakako nemamo pametnijeg posla. U koju ces ti smjenu da se znamo raspodjeliti![]()
Rodjo, strazaricemo![]()
Ma nek se ti meces, ne vicem ja bona tebi nista,Blink♡Once wrote: 29 Jul 2020, 21:31A sto se se drugi mecali kolko hos puta to nista nego bitno mene spomenutiFuddo wrote: 29 Jul 2020, 21:28
Red fufeta-red snowie,
I kapak.
Rodjo mogu li ja jednuFuddo wrote: 29 Jul 2020, 21:46Ma nek se ti meces, ne vicem ja bona tebi nista,Blink♡Once wrote: 29 Jul 2020, 21:31
Sam et, problem je sto vise nista nema,
Isto birvaktile kad je samo dva kanala bilo na televizoru, na koji god prebacis onaj mufid memija nesta sere bezveze,
E tako i sad ovdje, dje god prebacim sam’ ti i fufe, a prije smo imali vise kanala.
Bio nam i pro sieben poco, al et, ukidose.
Ma uKolko je to bilo,
Da hoće kakav Hustler ubacitFuddo wrote: 29 Jul 2020, 21:46Ma nek se ti meces, ne vicem ja bona tebi nista,Blink♡Once wrote: 29 Jul 2020, 21:31
Isto birvaktile kad je samo dva kanala bilo na televizoru, na koji god prebacis onaj mufid memija nesta sere bezveze,
E tako i sad ovdje, dje god prebacim sam’ ti i fufe, a prije smo imali vise kanala.
Ja znam sta nisi, nisi guzove mecala
Rodjo, moreMrH wrote: 29 Jul 2020, 21:48Rodjo mogu li ja jednuFuddo wrote: 29 Jul 2020, 21:46
Ma nek se ti meces, ne vicem ja bona tebi nista,
Odma nakon Mufida Memije, jbt on
Users browsing this forum: Koteljubi_kadnisamtu and 13 guests