Gdje ces?
Ja super kao i uvijek
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Gdje ces?
Svasta nam kupi

Zanki wrote: 30 Jul 2020, 11:13 Boli me glava, sef ne da godisnji, jos vise zabolila, moram ja ic do jednog drugog ofisa, ne znam zasto moram ja ali moram, ne ide mi se nervozna sam sto mi je vruco a i sto nemam auto, planiram u inat svima popit kavu usput, ne pije mi se ali idem i tako, osjecam se napeto, mozda me u zub boli i imam fibru od vrucine od zuba ili od nenaspavanosti, ne pitaj me
![]()
![]()
![]()

UglavnomKrokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 11:18Zanki wrote: 30 Jul 2020, 11:13 Boli me glava, sef ne da godisnji, jos vise zabolila, moram ja ic do jednog drugog ofisa, ne znam zasto moram ja ali moram, ne ide mi se nervozna sam sto mi je vruco a i sto nemam auto, planiram u inat svima popit kavu usput, ne pije mi se ali idem i tako, osjecam se napeto, mozda me u zub boli i imam fibru od vrucine od zuba ili od nenaspavanosti, ne pitaj me
![]()
![]()
![]()
Znači, uglavnom jer sve u redu, svakodnevne situacije i tako to?![]()

Zanki wrote: 30 Jul 2020, 13:37UglavnomKrokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 11:18
Znači, uglavnom jer sve u redu, svakodnevne situacije i tako to?![]()
Kako je kod tebe?

ovaj tvoj smajl mi sve govori

Zanki wrote: 30 Jul 2020, 13:49ovaj tvoj smajl mi sve govori![]()
![]()
![]()
sta je zvijezda ? jel to metaforicki ili nest da ne ispadnem sad glupa![]()

Zanki wrote: 30 Jul 2020, 11:13 Boli me glava, sef ne da godisnji, jos vise zabolila, moram ja ic do jednog drugog ofisa, ne znam zasto moram ja ali moram, ne ide mi se nervozna sam sto mi je vruco a i sto nemam auto, planiram u inat svima popit kavu usput, ne pije mi se ali idem i tako, osjecam se napeto, mozda me u zub boli i imam fibru od vrucine od zuba ili od nenaspavanosti, ne pitaj me
![]()
![]()
![]()

Krokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 13:51Zanki wrote: 30 Jul 2020, 13:49
ovaj tvoj smajl mi sve govori![]()
![]()
![]()
sta je zvijezda ? jel to metaforicki ili nest da ne ispadnem sad glupa![]()
Zvijezda kao "Pripekla zvijezda", odnosno, sad sam sa sunca, odnosno, sad sam sa vrućine u hlad![]()

Duminjo wrote: 30 Jul 2020, 13:54Zanki wrote: 30 Jul 2020, 11:13 Boli me glava, sef ne da godisnji, jos vise zabolila, moram ja ic do jednog drugog ofisa, ne znam zasto moram ja ali moram, ne ide mi se nervozna sam sto mi je vruco a i sto nemam auto, planiram u inat svima popit kavu usput, ne pije mi se ali idem i tako, osjecam se napeto, mozda me u zub boli i imam fibru od vrucine od zuba ili od nenaspavanosti, ne pitaj me
![]()
![]()
![]()

Zanki wrote: 30 Jul 2020, 15:16 Gladna sam, nije ni voce sta e nekad bilo e
Sinoc ste mi tu nest o pizzama i danas cijeli dan razmisljam kak cu si super pizzu slozit kad doem doma
znaci totalno sam gladna sad vec

uvijek prihvatim dobar savjetKrokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 15:23Zanki wrote: 30 Jul 2020, 15:16 Gladna sam, nije ni voce sta e nekad bilo e
Sinoc ste mi tu nest o pizzama i danas cijeli dan razmisljam kak cu si super pizzu slozit kad doem doma
znaci totalno sam gladna sad vec
Ako zapne, tu ti je naš stručni pizza konzilij, s Fufetom na čelu.![]()