Kako bn?

Ako sam škorpija, podznak blizanac, sa hebet planeta u strijelcu ispade da nije dobio samo ko nije tražio, qq mene

Auuu, Skorpija, Blizanac, Strijelac....Zeno, kad stignes sve
Sve osim osvetoljubivosti potpuno tacno. Jesi ti osvetoljubiva?Zannalee wrote: 30 Jul 2020, 15:28 Dok pojedini brzo nastavljaju dalje, mnogi ljudi često u sebi zadržavaju ljutnju, koja može trajati godinama, i jednostavno ne mogu da se pomire s činjenicom da je vezi došao kraj.
Neki idu toliko daleko da ne mogu da se smire dok se ne osvete. Ova tri horoskopska znaka najteže leče slomljeno srce, piše Index.hr.
Škorpija
Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni ljubavnici.
Najteže prihvataju raskid, pogotovo ako ih partner iznenada i na grub način ostavi. Njihova prva reakcija može da prođe mirno, a potom se može pretvoriti u bes i frustraciju, koja može da preraste u želju za osvetom. Škorpije mogu da budu dugo ogorčene i ljute zbog raskida, a u nekim slučajevima to može da traje i godinama. Upravo zato često želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ne pronađu ponovo ljubav i započnu novu vezu.
Vjerujem u karmu i da se sve slozi kako treba, prije ili kasnije.Heidi wrote: 30 Jul 2020, 15:53 Nije te jos niko nagazio kako trebaili si nasla druge ventile, srecom
![]()
Mislim da mi je Venera u Vagi. Ona me drži svezanu, kolko/tolko
Pa ja smišljam svašta, skoro do savršenstva isplaniram, svašta i onda samo odustanem, pustim, karmi, sudbini...ja se povučem. Kao da se izdignem iznad toga, ne mogu.objasniti.spacebound wrote: 30 Jul 2020, 16:02Vjerujem u karmu i da se sve slozi kako treba, prije ili kasnije.Heidi wrote: 30 Jul 2020, 15:53 Nije te jos niko nagazio kako trebaili si nasla druge ventile, srecom
![]()
Eto ja sam ostavljena na ruzan nacin, mjesec dana nisam zaplakala zbog toga niti sam i s kim htjela o tome razgovarat. I godinama patila. I samo sam rekla da ce se i njemu isto desit pa ce znati kako je. I desilo mu se, i neka je, zasluzio je. Ali ja da se svetim jok.
A sve kaže da nije osvetoljubiva.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests