Sve o vašem horoskopskom znaku

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times
Status: Offline

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Heidi »

spacebound wrote: 30 Jul 2020, 16:02
Heidi wrote: 30 Jul 2020, 15:53 Nije te jos niko nagazio kako treba :oo ili si nasla druge ventile, srecom :o
Vjerujem u karmu i da se sve slozi kako treba, prije ili kasnije.

Eto ja sam ostavljena na ruzan nacin, mjesec dana nisam zaplakala zbog toga niti sam i s kim htjela o tome razgovarat. I godinama patila. I samo sam rekla da ce se i njemu isto desit pa ce znati kako je. I desilo mu se, i neka je, zasluzio je. Ali ja da se svetim jok.
To sto ni sa kim nisi htjela razgovarati je Mjesec u Jarcu, teske sjene I polariteti.

Je li se promijenilo nesto u vezi tog rasterecenja razgovorom?
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

Post by Chloe »

Heidi wrote: 30 Jul 2020, 16:00 Skorpija se nikad ne sveti odmah. Cekaju smireno I vrebaju pravi momenat. Sto duze cekaju vise ih zadovoljava jer misle da su u prednosti, to ih pali, uzdize, motivira I tako proizvode vise otrova.... Ksssss

Ko je prezivio pricat ce
Onda ih je najbolje zaobići u širokom luku.... 😂 Hajd', sve nekako ali šta bih sa onom škorpijicom koju sam rodila.... 😂
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9798 times
Been thanked: 16474 times

Post by spacebound »

Zannalee wrote: 30 Jul 2020, 16:10

Eto ja sam ostavljena na ruzan nacin, mjesec dana nisam zaplakala zbog toga niti sam i s kim htjela o tome razgovarat. I godinama patila. I samo sam rekla da ce se i njemu isto desit pa ce znati kako je. I desilo mu se, i neka je, zasluzio je. Ali ja da se svetim jok.
Pa ja smišljam svašta, skoro do savršenstva isplaniram, svašta i onda samo odustanem, pustim, karmi, sudbini...ja se povučem. Kao da se izdignem iznad toga, ne mogu.objasniti.
Sta li smislis :ha

Ja zaista ne bih mogla, jer ne zelim bit razlog necije suze ili uzdaha, sve to nebo vidi. Pa ma sta da mi je ucinjeno ostavim vecem od mene da svede racune.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

Pa ja smišljam svašta, skoro do savršenstva isplaniram, svašta i onda samo odustanem, pustim, karmi, sudbini...ja se povučem. Kao da se izdignem iznad toga, ne mogu.objasniti.
I misli imaju svoj ucinak. :D.

To je ta tecna vatra.
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

Chloe wrote: 30 Jul 2020, 16:15
Heidi wrote: 30 Jul 2020, 16:00 Skorpija se nikad ne sveti odmah. Cekaju smireno I vrebaju pravi momenat. Sto duze cekaju vise ih zadovoljava jer misle da su u prednosti, to ih pali, uzdize, motivira I tako proizvode vise otrova.... Ksssss

Ko je prezivio pricat ce
Onda ih je najbolje zaobići u širokom luku.... 😂 Hajd', sve nekako ali šta bih sa onom škorpijicom koju sam rodila.... 😂
Pa nece ti dijete nista, valjda :ooo
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9245 times
Been thanked: 9194 times

Post by Zana »

A smislim...bjež...nije za javnost....na granici legalnog .... :ha
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9798 times
Been thanked: 16474 times

Post by spacebound »

Heidi wrote: 30 Jul 2020, 16:14

To sto ni sa kim nisi htjela razgovarati je Mjesec u Jarcu, teske sjene I polariteti.

Je li se promijenilo nesto u vezi tog rasterecenja razgovorom?
Nije, samo sam tad smogla snage da progovorim, a da se suze ne otmu kontroli i sve bude samo jecaj. Al'sam ocvrsnula i zaklela se sebi da cu prije sebi oci izvadit i jezik odsjeci nego ikad vise s njim bit. I odrzala sam to :ok
I dobio je :fuckoff kad me kasnije trazio :zubi
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana »

Heidi wrote: 30 Jul 2020, 16:16

I misli imaju svoj ucinak. :D.

To je ta tecna vatra.

Kakav učinak, ne prepadaj me, tačnije obraduj me :valja
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

sigurno nisu od onih koji će uključiti TV i gledati omiljenu seriju ili utakmicu. U potpunosti će se posvetiti partneru
Ako je Liga prvaka ili El Clasico ne mogu obecati :rug
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

Post by Chloe »

Heidi wrote: 30 Jul 2020, 16:18
Chloe wrote: 30 Jul 2020, 16:15

Ma zezam se. I ne doživljavam uopće Škorpije tolikim egoistima kako ih opisaše u zadnjim tim horoskopima.
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

Kao djevojcica sam zamisljala da postoji specijalna kazna za one koji ti natjeraju vrelu suzu niz obraz. :oo
Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana »

Heidi wrote: 30 Jul 2020, 16:23 Kao djevojcica sam zamisljala da postoji specijalna kazna za one koji ti natjeraju vrelu suzu niz obraz. :oo

Ja to i sad mislim :pusi
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

Znas, ona teska, vrela :oo

Uhhh tesko vam se :o
Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana »

Heidi wrote: 30 Jul 2020, 17:28 Znas, ona teska, vrela :oo

Uhhh tesko vam se :o

Znam, kako neću znat' :julia

Nije da se hvalim ali moja je stigla svakog ko ju je izazvao. Svakog :pusi

Jel to snaga misli, ha? :plavi
Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi »

Ja preporucujem da se pazi sta I kako se misli. :oo
Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 22 times

Post by Nice try »

Chloe wrote: 30 Jul 2020, 16:22
Heidi wrote: 30 Jul 2020, 16:18

Ma zezam se. I ne doživljavam uopće Škorpije tolikim egoistima kako ih opisaše u zadnjim tim horoskopima.
Škorpije su super. Za mene jedan od najboljih znakova.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti
Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana »

Heidi wrote: 30 Jul 2020, 17:33 Ja preporucujem da se pazi sta I kako se misli. :oo

Pa jest, eto piše ti, u potpisu :oo
Koteljubi_kadnisamtu
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4288 times
Been thanked: 2109 times

Post by Koteljubi_kadnisamtu »

Bono U2 me zvao i porucio da se slaze sa svim sto ste napisali za bikove :hihi :cvike
Ko te jubi kad nisam tu jebla te beba ?
Zana
Gospođetina
Gospođetina

Post by Zana »

Loše navike specifične za svaki znak: Tko ima najnapuhaniji ego, a tko je najveća konzerva?
Rak je najpesimističniji od svih znakova zodijaka, često je izuzetno neraspoložen zbog stvari kakve jesu i često mijenja raspoloženje. Bikovi misle da sve znaju, ali u stvarnosti imaju tendenciju biti jedni od najljenijih ljudi. Mogu biti materijalisti, ali samo zato što vole imati stvari spremne za svoju budućnost.
Svaki horoskopski znak ima svoje loše navike i poroke. Međutim, to ne znači da ne postoji prostor za poboljšanje.

Ovan
Ovan se često može sukobljavati s ljudima koji mu nisu dragi. On je najimpulzivniji znak u cijelom zodijaku i nevjerojatno je koliko može biti tvrdoglav. Vrlo teško ga je uvjeriti argumentima u raspravi.
Naravno, uvijek će biti mjesta za rad na sebi, stoga samo nastavite tražiti mogućnosti koje će vam pomoći da se oslobodite tih loših navika.

Bik
Bikovi su jedni od najtvrdoglavijih ljudi koje ćete upoznati i ne vole kada im drugi pokušavaju reći kako će poboljšati svoj život.
Oni misle da sve znaju, ali u stvarnosti imaju tendenciju biti jedni od najljenijih ljudi. Mogu biti materijalisti, ali samo zato što vole imati stvari spremne za svoju budućnost.

Blizanci
Blizanci su jedni od najtjeskobnijih ljudi, zbog toga što ne znaju prestati s onim što rade. Zbog toga često odustaju od svojih projekata i svega ostalog što im ne može zadržati pažnju.
Također, teško im je pronaći svoj vlastiti put jer nemaju osjećaj smjera avanture. To dovodi do toga da im postaje jako dosadno jer nemaju što raditi ili zbog toga što ne žele ništa raditi.

Rak
Rak se teško nosi sa svojim emocijama. Najpesimističniji je od svih znakova zodijaka, često je izuzetno neraspoložen zbog stvari kakve jesu i često mijenja raspoloženje.
Morate biti vrlo pažljivi prema njima – naročito ako ste u vezi, jer oni su izuzetno osjetljivi i može ih povrijediti svaka nepromišljena riječ. Vrlo su sumnjičavi i nepovjerljivi.

Lav
Lavovi su jedni od najegoističnijih ljudi. Arogantni su, nestrpljivi i nevjerojatno ljubomorni ukoliko je netko u nečemu bolji od njih.
Vrlo teško ih je uvjeriti da nešto učine drugačije od onoga što su zamislili.

Djevica
Djevice su poznate po svojoj brutalnoj iskrenosti. One vole da sve bude savršeno.
Osuđuju druge koji nemaju isto mišljenje kao one i stvarno mrze osobe koje predlažu neku modernu promjenu u njihovom načinu života.

Vaga
Vagama je donošenje odluka najteža stvar na svijetu i često puta uznemire sve ljude oko sebe zbog čestog mijenjanja mišljenja.
Vage također znaju biti jako lijene, naročito ako ne postoji ništa što bi ih guralo naprijed. Budite oprezni kada je u pitanju vaš imidž, jer one često zaboravljaju što to znači imati unutarnju ljepotu.

Škorpion
Kada su u pitanju loše navike Škorpiona, možete očekivati da će biti jako ljubomoran na svakoga s kim se družite, naročito ako ste u vezi.
Često je vrlo tajnovit u vezi stvari koje radi u svakodnevnom životu, što je također povezano s drugom lošom navikom – manipuliranjem drugima zbog postizanja osobnog cilja.

Strijelac
Strijelac često puta može ispasti vrlo siguran i samouvjeren u stvarima koje radi u sadašnjem trenutku.
Međutim, vrlo je nemaran kada je u pitanju zahvalnost prema stvarima koje već ima, što se nadovezuje na njihovu nedosljednost prema poslu, školi i obitelji.

Jarac
Jarac zna biti vrlo stidljiv i voli provoditi vrijeme s osobama koje dobro poznaje, kao što su bliski prijatelji i obitelj.
On također može biti vrlo tvrdoglav i pesimističan. Zbog toga teško nalazi motivaciju unutar sebe.

Vodenjak
Vodenjaci su jedni od najekstremnijih ljudi koje ćete ikada upoznati. Često puta su i jako tvrdoglavi. Vodenjak može izgledati ravnodušan i odvaja se od drugih ljudi bez nekog posebnog razloga. On također može biti vrlo nepredvidljiv.
Vrlo je nedosljedan kada su u pitanju stvari koje želite od njega.

Ribe
Ribe su većinu vremena idealisti, što znači da kada vide nešto uistinu nevjerojatno, traže još nešto bolje od toga.
One, također, pokušavaju pobjeći od odgovornosti, kad god osjećaju da nešto ne ide kako treba u životu, što se vjerojatno događa zbog njihove hiper-osjetljive osobnosti.
Ponekad su vrlo lijene i pesimistične.
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2685 times
Been thanked: 8300 times
Status: Online

Post by Duminjo »

Opet neistine

Kakva tvrdoglavost?