Nema to veze. Genetika je preodredila neke stvari. Ču neke, sve

Moderator: Krokodil Behko
Nema to veze. Genetika je preodredila neke stvari. Ču neke, sve
Da voznjuMutevelija wrote: 26 Jul 2020, 00:05 Vožnju? pa cure prolazile ja padaoali doduse ja sam se puno zezo sa instruktorom ispuco 70 časova
![]()
Ih, pa ima i muskarce koji ne znaju parkirati.Mutevelija wrote: 26 Jul 2020, 00:10 Ko priča o udesima, govorimo i o parkiranju i tako to kad nas trojica treba da joj zanesu kola jer se zabacila ruzno.
Po saobracajnim moozda ali po grebanju i struganju auto kapije i tako to žene prednjače .MunDzi wrote: 26 Jul 2020, 00:16Ih, pa ima i muskarce koji ne znaju parkirati.Mutevelija wrote: 26 Jul 2020, 00:10 Ko priča o udesima, govorimo i o parkiranju i tako to kad nas trojica treba da joj zanesu kola jer se zabacila ruzno.
Statistika kaze zene su bolji vozaci, ali zbog politicke korektnosti osiguravajucim zavodima nije dozvoljeno da "diskriminisu" muskarce kod kupnje osiguranja.
Ako mi ista mrze ima. Sarafcigerom bi je ubo cini mi se.
Kako ti sebi štimaš sjedište?Čarobni wrote: 30 Jul 2020, 17:08 Inače to često pravdaju visinom, iako nije do visine.
Ne daj Bože da zračni jastuk okine, pa ubio bi je na licu mjesta.
Izmaknem do kraja i spustim do kraja. To je moja mjera.
Vidi se da se druzis sa Zelenimsherman_ll wrote: 30 Jul 2020, 17:05 Poznajem vise muskaraca, od kojih svaka zena bolje vozi... a sto se mene licbo tice nemam konkurente....![]()
To je otprilike to, što se tiče udaljenosti od volana, ali mnoge žene nemaju pojma o štimanju nagiba naslonjača, "pumpanju" sjedišta na odgovarajuću visinu, samo ga znaju pomjerat' naprijed nazad. I ne mogu vozit' ako ne vide kraj haube, valjda totalno operisane od prostora i gabarita vozila.Zizi505 wrote: 30 Jul 2020, 17:13Kako ti sebi štimaš sjedište?Čarobni wrote: 30 Jul 2020, 17:08 Inače to često pravdaju visinom, iako nije do visine.
Ne daj Bože da zračni jastuk okine, pa ubio bi je na licu mjesta.
Ja kada sjednem, ispružim ruke preko volana i naštimam tako da mi šake prelaze preko volana, i onda mi je to optimalna razdaljina od volana.