Julia-Klara wrote: 30 Jul 2020, 21:47
Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 21:39
Ih, kad bih vam pričala ne biste mi vjerovali
try me
Forum sam otkrila zbog arzuhala i hakiza i njihovih rasprava (klix forum).
Jednog dana, sjedim na poslu, dosađujem se i šalje mi prijateljica link teme, religija VS ateizam i viče, vid ovog čike (misleći na arzu) i tako sam čitala i čitala, ponajviše teme na kojima je on pisao a to su bile religijske teme.
I tako kad čitaš, čitaš, sve kontaš, joj da je i meni da nešta kažem, i tako se registrujem.
I bila aktivna na klixu oko dvije godine, upoznala bruku raje (arzo se vazda koprco, izbjegavao, a vala nije me plaho ni bendo).
I jednu veče, zove mene dumke da poslije posla svratim u kafanu, kad tamo.. Dumi, grozdjar, medo i hanči. Viče dumke, haj bona dođi na bosanski, reko šta vam je to

Ma hajde registruj se, reko neću nema šanse
Prođe od tog par mjeseci, meni malo dojadio klix, dojadilo mi što me svi znaju, što se sve svelo na baš lični nivo i ja dođem ovdje i kontam, ovdje neću ništa o sebi pisat, neću ni sa me neko prepozna, hoću da budem anonimus totalni.
Ma nisam 2 posta napisala kaže Fuddo, aha znam ko si!
I evo i ovdje opet sam sva lična i otvorena, izgleda da sam jednostavno takva, džaba napori da ne budem.
A gore post sam napisala radi dojma, nije to ništa za nepovjerovat.

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.