Pa ja,
Sta tu vjera tamovamo, drznedaj.
Zalost bila ceterSt dana kad su me umlatili,
Cim sam vaskrsno stampedo vamo.
Vazda sam bio skroman i fin decko, stojest jest.
Moderator: Krokodil Behko

Pa ja,

Jes vala, pršti skromnost iz tebeFuddo wrote: 30 Jul 2020, 22:11Pa ja,
Cim sam vaskrsno stampedo vamo.![]()

Ako mi kazes da me jos volis necu vise bit ljut na tebe.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:13Jes vala, pršti skromnost iz tebeFuddo wrote: 30 Jul 2020, 22:11
Pa ja,
Cim sam vaskrsno stampedo vamo.![]()
Jel ovo begi nisi ljut na mene više, il nisi mogo propustit priliku da ispoljiš svoju skromnost![]()

Pa naravno da te volim, nema tu kod mene, sad te volim, sad te ne volimFuddo wrote: 30 Jul 2020, 22:15Ako mi kazes da me jos volis necu vise bit ljut na tebe.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:13
Jes vala, pršti skromnost iz tebe
Jel ovo begi nisi ljut na mene više, il nisi mogo propustit priliku da ispoljiš svoju skromnost![]()
![]()

Eh et, sad vise nisam ljut na tebe.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:16Pa naravno da te volim, nema tu kod mene, sad te volim, sad te ne volim![]()

Ovo boldirano se baš otelo kontroli. Jedan od razloga što sam i ja sam sve rjeđe tamo. Previše ogorčenih ljudi.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:00 Prođe od tog par mjeseci, meni malo dojadio klix, dojadilo mi što me svi znaju, što se sve svelo na baš lični nivo i ja dođem ovdje i kontam, ovdje neću ništa o sebi pisat, neću ni sa me neko prepozna, hoću da budem anonimus totalni.

Bas sta ti bi. Klix godinama samo citas a ovdje se raspisalaspacebound wrote: 30 Jul 2020, 19:04 Davno to bjese. Vjerovatno zelja da se negdje ispusem, izjadam, nasmijem, a na jednom drugom forumu s eovaj spomenuo.

Pa ja ko ce,

Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:08Kako misliš ko sam?Krokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 22:03
Ja još uvijek ne znam ko si ti.
Općenito, ne poznajem ljude. O njima znam samo ono što mi sami kažu o sebi, ili ako ih poznajem, sam izvučem neki zaključak. Ne znam se raspitivati. Šta da radim, jesam li normalan?![]()

E to je drugo što tebe ne zanima.Krokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 22:20
Ama, ne znam ništa o tebi. Sve da mi ispričaš, na sred foruma, meni bi to bilo onako
Velim, ljudi ne bi trebali pridavati mnogo značaja svemu što čuju od drugih, a ni u prvom licu, ako je na internetu. Rileks, fino je i ovako![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ma nisam na taj način mislila. Mislila sam da se u mom slučaju svelo na lični nivo, da ja o svemu kad pišem pišem svoja iskustva, posve lična, i da to možda nije napametnije.MarlboroGold wrote: 30 Jul 2020, 22:19Ovo boldirano se baš otelo kontroli. Jedan od razloga što sam i ja sam sve rjeđe tamo. Previše ogorčenih ljudi.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:00 Prođe od tog par mjeseci, meni malo dojadio klix, dojadilo mi što me svi znaju, što se sve svelo na baš lični nivo i ja dođem ovdje i kontam, ovdje neću ništa o sebi pisat, neću ni sa me neko prepozna, hoću da budem anonimus totalni.
Ljudi sebi daju za pravo da insinuiraju svakakve gadosti čak i kad te ne poznaju, a kamo li ako te znaju. Doduše i ja sam tako otresao Veneru tamo jer mi je puko film, ali mi je kasnije bilo žao.

Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:25E to je drugo što tebe ne zanima.Krokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 22:20
Ama, ne znam ništa o tebi. Sve da mi ispričaš, na sred foruma, meni bi to bilo onako
Velim, ljudi ne bi trebali pridavati mnogo značaja svemu što čuju od drugih, a ni u prvom licu, ako je na internetu. Rileks, fino je i ovako![]()
Meni je jednom forumaš došao na radno mjesto i pito: Nato jes to ti.![]()

Meni doso i kupio auto.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:25E to je drugo što tebe ne zanima.Krokodil Behko wrote: 30 Jul 2020, 22:20
Meni je jednom forumaš došao na radno mjesto i pito: Nato jes to ti.![]()