Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Fuddo wrote: 30 Jul 2020, 22:05
Sto slaga, cuj hakiz i arzo.
Vidjela tvoj atribut pa poletila
Pa ja,
Sta tu vjera tamovamo, drznedaj.
Zalost bila ceterSt dana kad su me umlatili,
Cim sam vaskrsno stampedo vamo.
Vazda sam bio skroman i fin decko, stojest jest.
Pa ja,
Jes vala, pršti skromnost iz tebe
Jel ovo begi nisi ljut na mene više, il nisi mogo propustit priliku da ispoljiš svoju skromnost
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Fuddo wrote: 30 Jul 2020, 22:11
Pa ja,
Jes vala, pršti skromnost iz tebe
Jel ovo begi nisi ljut na mene više, il nisi mogo propustit priliku da ispoljiš svoju skromnost
Ako mi kazes da me jos volis necu vise bit ljut na tebe.
Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:00
Prođe od tog par mjeseci, meni malo dojadio klix, dojadilo mi što me svi znaju, što se sve svelo na baš lični nivo i ja dođem ovdje i kontam, ovdje neću ništa o sebi pisat, neću ni sa me neko prepozna, hoću da budem anonimus totalni.
Ovo boldirano se baš otelo kontroli. Jedan od razloga što sam i ja sam sve rjeđe tamo. Previše ogorčenih ljudi.
Ljudi sebi daju za pravo da insinuiraju svakakve gadosti čak i kad te ne poznaju, a kamo li ako te znaju. Doduše i ja sam tako otresao Veneru tamo jer mi je puko film, ali mi je kasnije bilo žao.
Last edited by Masamune on 30 Jul 2020, 22:20, edited 1 time in total.
spacebound wrote: 30 Jul 2020, 19:04
Davno to bjese. Vjerovatno zelja da se negdje ispusem, izjadam, nasmijem, a na jednom drugom forumu s eovaj spomenuo.
Bas sta ti bi. Klix godinama samo citas a ovdje se raspisala
Ja još uvijek ne znam ko si ti.
Općenito, ne poznajem ljude. O njima znam samo ono što mi sami kažu o sebi, ili ako ih poznajem, sam izvučem neki zaključak. Ne znam se raspitivati. Šta da radim, jesam li normalan?
Kako misliš ko sam?
Ama, ne znam ništa o tebi. Sve da mi ispričaš, na sred foruma, meni bi to bilo onako
Velim, ljudi ne bi trebali pridavati mnogo značaja svemu što čuju od drugih, a ni u prvom licu, ako je na internetu. Rileks, fino je i ovako
Ama, ne znam ništa o tebi. Sve da mi ispričaš, na sred foruma, meni bi to bilo onako
Velim, ljudi ne bi trebali pridavati mnogo značaja svemu što čuju od drugih, a ni u prvom licu, ako je na internetu. Rileks, fino je i ovako
E to je drugo što tebe ne zanima.
Meni je jednom forumaš došao na radno mjesto i pito: Nato jes to ti.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:00
Prođe od tog par mjeseci, meni malo dojadio klix, dojadilo mi što me svi znaju, što se sve svelo na baš lični nivo i ja dođem ovdje i kontam, ovdje neću ništa o sebi pisat, neću ni sa me neko prepozna, hoću da budem anonimus totalni.
Ovo boldirano se baš otelo kontroli. Jedan od razloga što sam i ja sam sve rjeđe tamo. Previše ogorčenih ljudi.
Ljudi sebi daju za pravo da insinuiraju svakakve gadosti čak i kad te ne poznaju, a kamo li ako te znaju. Doduše i ja sam tako otresao Veneru tamo jer mi je puko film, ali mi je kasnije bilo žao.
Ma nisam na taj način mislila. Mislila sam da se u mom slučaju svelo na lični nivo, da ja o svemu kad pišem pišem svoja iskustva, posve lična, i da to možda nije napametnije.
Nisam ja prestala pisat na klixu zato što su mi zasmetala forumaši, nego što mi je jednostavno malo dojadilo, to je sve.
Što se mene tiče, budi sve što poželiš, samo mi ne pravi nered.
Ako ohćeš, reci da si sestra od al Bagdadija, meni svejedno
Meni doso i kupio auto. Nisam ja bio, pito kolegu jesi ti havana? Sta sam?