Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
HAVANA wrote: 30 Jul 2020, 22:19
Otlud ja ovde u pm? Jesi me ono ti fuddo doveo?
Pa ja ko ce,
Nece te kremenac dovest
A ja kremenca zvala i onda s njim ovdje za vratove.
Guglala fotke Dubravske visoravni i stalno mi izbacivalo Buffalo Hilla i njegove fotke. Muhajem se registrujem i pozovem ga jer tad ovdje nije bio niko iz Hercegovine.
Nije dosao tad vec puno kasnije.
MarlboroGold wrote: 30 Jul 2020, 22:19
Ovo boldirano se baš otelo kontroli. Jedan od razloga što sam i ja sam sve rjeđe tamo. Previše ogorčenih ljudi.
Ljudi sebi daju za pravo da insinuiraju svakakve gadosti čak i kad te ne poznaju, a kamo li ako te znaju. Doduše i ja sam tako otresao Veneru tamo jer mi je puko film, ali mi je kasnije bilo žao.
Ma nisam na taj način mislila. Mislila sam da se u mom slučaju svelo na lični nivo, da ja o svemu kad pišem pišem svoja iskustva, posve lična, i da to možda nije napametnije.
Nisam ja prestala pisat na klixu zato što su mi zasmetala forumaši, nego što mi je jednostavno malo dojadilo, to je sve.
Na to sam i mislio sa ako te znaju, jer tebe je dosta raje poznavalo. Tvoja iskrenost i namjera da otvoreno o nečemu govoriš i izneseš iskustva je naišla na osude dosta puta. Sjećam se svega. Smori s vremenom.
Last edited by Masamune on 30 Jul 2020, 22:32, edited 1 time in total.
Ma nisam na taj način mislila. Mislila sam da se u mom slučaju svelo na lični nivo, da ja o svemu kad pišem pišem svoja iskustva, posve lična, i da to možda nije napametnije.
Nisam ja prestala pisat na klixu zato što su mi zasmetala forumaši, nego što mi je jednostavno malo dojadilo, to je sve.
Na to sam i mislio sa ako te znaju, jer tebe je dosta raje poznavalo. Tvoja iskrenost i namjera da otvoreno o nečemu govoriš i izneseš iskustva je naišla na osude dosta puta. Sjećam se svega. Smori s vremenom.
E ovo je tačno
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Nora je puno bolja od kako je s Arzom. A i Arzo je manji egoista od kako je s Norom.
On nju cini mudrijom, ona njemu polako ali sigurno vadi oklagiju iz guzice.
Što se mene tiče, budi sve što poželiš, samo mi ne pravi nered.
Ako ohćeš, reci da si sestra od al Bagdadija, meni svejedno
Znam ja da ti mene gotiviš plaho iako ne znaš ko sam
Eee, vidiš, to je to.
To je istina. Gotivim lik koji vidim i to je potpuno skladno s činjenicom da smo u virtuelnom svijetu.
Gotivim i izgled, ali ostalo ne poznajem. I da te uživo poznajem, opet ono iz prvog posta, reci mi nešto, ako želiš da doznam nešto o tebi.
Maja wrote: 30 Jul 2020, 22:33
Nora je puno bolja od kako je s Arzom. A i Arzo je manji egoista od kako je s Norom.
On nju cini mudrijom, ona njemu polako ali sigurno vadi oklagiju iz guzice.
Čuj on me čini mudrijom
Joj sjećam se da sam mu na prvoj kafu rekla da mu je ego toliki, da bi se planine u njemu okretale
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Pf Religija je propao od kako je Arzo otišao. Nema više ljudi s kojima se normalno može diskutovati čak i ako su stavovi i mišljenja totalno suprotna. Sve neki pacijenti tamo u zadnje vrijeme na obje strane.
MarlboroGold wrote: 30 Jul 2020, 22:36
Pf Religija je propao od kako je Arzo otišao. Nema više ljudi s kojima se normalno može diskutovati čak i ako su stavovi i mišljenja totalno suprotna. Sve neki pacijenti tamo u zadnje vrijeme na obje strane.
Nije to do njega.
Ja sam mnoge teme čitala od početka, i sve kako sam išla dalje, kvaliteta diskusije je opadala. Sve se svelo na svađanje ateista i vjernika o tome ko je upravu a ko veća budala i neznalica.
Ovdje mi recimo fali forumaš sa religije, moj forumski muž, idemedosumom.
MarlboroGold wrote: 30 Jul 2020, 22:36
Nije to do njega.
Ja sam mnoge teme čitala od početka, i sve kako sam išla dalje, kvaliteta diskusije je opadala. Sve se svelo na svađanje ateista i vjernika o tome ko je upravu a ko veća budala i neznalica.
Opadala je vremenom, ali je zadnji udarac bio Arzin odlazak. Opadala je odlaskom i nejavljanjem gojenog, mede, vatrogasca, Bloo, Nihila, asurbanipala i drugih.
Opadala je vremenom, ali je zadnji udarac bio Arzin odlazak. Opadala je odlaskom i nejavljanjem gojenog, mede, vatrogasca, Bloo, Nihila, asurbanipala i drugih.
I Smrleta
Da, i gojeni mi je bio odličan
Nemoj mu bolan tolko vrijednosti prišivat, ufurače se, šta ću onda šnjime.