Uso kroz balkonska vrata

Moderator: Krokodil Behko
Uso kroz balkonska vrata
Da. Ili je Gojeni H tako nešto.
Meščini, Gojeni H. mu bio nick.
Gotiviš nas oboje, pozvaćemo te na svadbu.MarlboroGold wrote: 30 Jul 2020, 22:48 Gotivim ja Arzu oduvijek iako su nekad možda znale pasti teške riječi![]()
Nema njega, putuje nedje tamo vamo. Imam ga na mailu...MarlboroGold wrote: 30 Jul 2020, 22:49Da. Ili je Gojeni H tako nešto.
Ima li ga ovdje na forumu?
Volio sam s njim diskutovati o japanskoj tradiciji. Načitan čovjek da valja.
HAVANA wrote: 30 Jul 2020, 22:51 Arzo je ba panja frajer. I mene je vrijedjo, reko mi da sam litosfericar il nesta. Da je bar dunjalucar. Nisam mu zamjerio. Zvao me i na stok i kiselu, on ce kiselu ja stok.
On platio stok tebiHAVANA wrote: 30 Jul 2020, 22:51 Arzo je ba panja frajer. I mene je vrijedjo, reko mi da sam litosfericar il nesta. Da je bar dunjalucar. Nisam mu zamjerio. Zvao me i na stok i kiselu, on ce kiselu ja stok.
Ja cu donijet droge.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:52Gotiviš nas oboje, pozvaćemo te na svadbu.MarlboroGold wrote: 30 Jul 2020, 22:48 Gotivim ja Arzu oduvijek iako su nekad možda znale pasti teške riječi![]()
Prošvercaću nam ja alkohola.
VažiNora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:52Gotiviš nas oboje, pozvaćemo te na svadbu.MarlboroGold wrote: 30 Jul 2020, 22:48 Gotivim ja Arzu oduvijek iako su nekad možda znale pasti teške riječi![]()
Prošvercaću nam ja alkohola.
A zbog cega te banovalo zadnji put, zapravo..
Zvao me mute, zvao. Nismo to definisali mute. Nismo.Mutevelija wrote: 30 Jul 2020, 22:52On platio stok tebiHAVANA wrote: 30 Jul 2020, 22:51 Arzo je ba panja frajer. I mene je vrijedjo, reko mi da sam litosfericar il nesta. Da je bar dunjalucar. Nisam mu zamjerio. Zvao me i na stok i kiselu, on ce kiselu ja stok.
Uh
Ni udala se nisi ne das coeku u kafanu. Eeee.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:52HAVANA wrote: 30 Jul 2020, 22:51 Arzo je ba panja frajer. I mene je vrijedjo, reko mi da sam litosfericar il nesta. Da je bar dunjalucar. Nisam mu zamjerio. Zvao me i na stok i kiselu, on ce kiselu ja stok.![]()
Buhahaha on kad vikne da hoće u kafanu ja ću janje okrenut da proslavim.
Svejedno
Ima fitne I bluda I bolje mu je da ne ide
Cuj to. U mom krugu bas pozitivno.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 22:55Buhahaha on kad vikne da hoće u kafanu ja ću janje okrenut da proslavim.
Vako ga samo u Džamiju ispračam.
Nego u mom selu ovo panja frajer nema lijepo značenje![]()
Ti trebas s fuddom, jebo bi i konobaricu i onu sto naplacuje wc.Mutevelija wrote: 30 Jul 2020, 22:57Ima fitne I bluda I bolje mu je da ne ide![]()
Samo mene nesto promasi to.dvoje![]()