Pa iskreno, neka su.
Ocigledno si nekoga provocirao.
I najvjerovatnije po 100ti put na isti fazon, pa im dosadio.
Moderator: Krokodil Behko
Pa iskreno, neka su.
Neka su vala. I ja kazemMunDzi wrote: 30 Jul 2020, 23:37Pa iskreno, neka su.insomnia wrote: 30 Jul 2020, 23:31
Ma dzaba. Bezz.Pito batu jel ga to mati srpkinja zadojila tom pricom
Fudu su jos bezveznije. Tu mu je i ahbab zbog kojeg su. Dosli zajedno u paketu![]()
Ocigledno si nekoga provocirao.
I najvjerovatnije po 100ti put na isti fazon, pa im dosadio.
Ih zbog tebe
Ma, nema šanse da bih se sad mogla sjetiti detalja. Ne znam sad da me ubiješ tačno...tema bila neka golotinja, nešto i imalo je veze sa performansom jednog umjetnika...šuti... možda se on toga i ne sjeća.Nora Ibsenova wrote: 30 Jul 2020, 23:34Sve nam opričajjelena... wrote: 30 Jul 2020, 23:22
Uh, jesam se i ja jednom pobila s Arzom....sjećam se da su mi se ruke tresle od bijesa...jezivo bilo.![]()
![]()
Ali, tako se uči samokontrola...stoicizam i to.![]()
![]()
Mene zbog tebe
Joj njeg sam i zaboravio
Isteklo je to meni. Nervira me par budala tamo. Puno laju na bosnu za moj ukus. Onda mu jebes mater i vaki si naki si.Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:02 Jel sad vama banovanima, mi dođemo nešto kao džehenem, ili šta?
Boli te qrac, bas smo fini.
ČištilišteKrokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:02 Jel sad vama banovanima, mi dođemo nešto kao džehenem, ili šta?
A jaLavlje_srce wrote: 31 Jul 2020, 00:08 Eh sta me je povuklo.![]()
Rijec Bosanski (znam jelena da se 'bosanski' pise malim slovom, samo zelim naglasiti tu rijec) prije rijeci forum me povukla. Pa mi se cinilo da je forum igraonica zbog slicica.
Pa me impresionirao dvojac bez kormilara Maja-Behko.
Tu su tada redovno bila 2 zenska mangupa - Zagorka i Luna koje su mi bile simpa, drske i duhovite.![]()
Pa onaj malo dosadni ciko sa slikom Tita u avataru.
Onda se tu negdje pojavila Julia - nju ne mozes ne voljeti. Resistance is futile.![]()
Pa vragolasta dacina_curica.
Onda je dosla i vila.![]()
Pa ostali dio ove forumske familije. Ina, Mala-Mu, Heidi (koja me ovih dana opasno ljuti), Socrates se prikljucio u jednom trenutku.
U jednom trenutku je uletjela statebriga alias Venera kao furija i napravila pometnju spamom.![]()
Bilo je zeznutih dana (i perioda) kao sto se to desava sa svim familijama, pa i ovim internetskim.
.
.
.
Onda sam otisla misleci da sam zavrsila sa svim forumima, ikad. Ne znam ni kako sam se vratila...ko ce znati. Sad sam se vratila na drugaciji forum. Zizi i Nora su me nabrzaka isarmirale, kao Blink_Once. Eto.![]()
Zvekno bih ja terezu i bez pive
HAVANA wrote: 31 Jul 2020, 00:04Isteklo je to meni. Nervira me par budala tamo. Puno laju na bosnu za moj ukus. Onda mu jebes mater i vaki si naki si.Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:02 Jel sad vama banovanima, mi dođemo nešto kao džehenem, ili šta?![]()
Ma ne tamo, ovdje..
Postoje i muskarci na ovoj planeti.Lavlje_srce wrote: 31 Jul 2020, 00:08 Eh sta me je povuklo.![]()
Rijec Bosanski (znam jelena da se 'bosanski' pise malim slovom, samo zelim naglasiti tu rijec) prije rijeci forum me povukla. Pa mi se cinilo da je forum igraonica zbog slicica.
Pa me impresionirao dvojac bez kormilara Maja-Behko.
Tu su tada redovno bila 2 zenska mangupa - Zagorka i Luna koje su mi bile simpa, drske i duhovite.![]()
Pa onaj malo dosadni ciko sa slikom Tita u avataru.
Pa Calla - sa svojim seksualno najliberalnijim gledistima ikad.![]()
Onda se tu negdje pojavila Julia - nju ne mozes ne voljeti. Resistance is futile.![]()
Pa vragolasta dacina_curica.
Onda je dosla i vila.![]()
Pa ostali dio ove forumske familije. Ina, Mala-Mu, Heidi (koja me ovih dana opasno ljuti), Socrates se prikljucio u jednom trenutku.
U jednom trenutku je uletjela statebriga alias Venera kao furija i napravila pometnju spamom.![]()
Bilo je zeznutih dana (i perioda) kao sto se to desava sa svim familijama, pa i ovim internetskim.
.
.
.
Onda sam otisla misleci da sam zavrsila sa svim forumima, ikad. Ne znam ni kako sam se vratila...ko ce znati. Sad sam se vratila na drugaciji forum. Zizi i Nora su me nabrzaka isarmirale, kao Blink_Once. Eto.![]()