Jooooj.

Moderator: Krokodil Behko
Jooooj.
Al, mene si bezveze banovao, i jos kazes ja radim protiv foruma..Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:12HAVANA wrote: 31 Jul 2020, 00:04
Isteklo je to meni. Nervira me par budala tamo. Puno laju na bosnu za moj ukus. Onda mu jebes mater i vaki si naki si.![]()
Ne postoji neki savršen način za "dijeljenje pravde", po forumima, ali što se nas tiče, nekako se desi na principu trule jabuke. Pustimo malo, nek svi vide da je debil, pa bez puno srkleta i demonstracija - ban.
Mada, ko ga je ovdje zaradio, e jebiga, iam ih koje smo banovali po pedeset puta na nekoliko dana. Pogotovo zbog oftopičarenja
Ma ja tebe branio dva puta, i popusio...
Kad si levat. Udri i ti kad svi biju.
Nisi ti bezveze banovan. Više puta rečeno i objašnjeno zbog čega je neko banovan, a ne sječam se ni koga sam tad banovao. A ti se poturaš: Što ovo-što ono, pet puta. Da si se posro na sred foruma, hajd, al da mi tu mitinguješ, kad je sve već objašnjeno - ne može.animals wrote: 31 Jul 2020, 00:14Al, mene si bezveze banovao, i jos kazes ja radim protiv foruma..Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:12
Ne postoji neki savršen način za "dijeljenje pravde", po forumima, ali što se nas tiče, nekako se desi na principu trule jabuke. Pustimo malo, nek svi vide da je debil, pa bez puno srkleta i demonstracija - ban.
Mada, ko ga je ovdje zaradio, e jebiga, iam ih koje smo banovali po pedeset puta na nekoliko dana. Pogotovo zbog oftopičarenja
ali dobro, mozda si ti tako vidio...
Jesam spomenula Behku i Socratesa?
Ma nisam..Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:17Nisi ti bezveze banovan. Više puta rečeno i objašnjeno zbog čega je neko banovan, a ne sječam se ni koga sam tad banovao. A ti se poturaš: Što ovo-što ono, pet puta. Da si se posro na sred foruma, hajd, al da mi tu mitinguješ, kad je sve već objašnjeno - ne može.animals wrote: 31 Jul 2020, 00:14
Al, mene si bezveze banovao, i jos kazes ja radim protiv foruma..
ali dobro, mozda si ti tako vidio...
Nisam se kajao ni zbog jednog bana, jer su svi bili zasluženi.
Kajem se samo zbog jednog kojeg nisam banovao, ali ima vremena, bit će i to. Kad-tad, spraću sa sebe tu ljagu i slatko ispaliti to govno, vratiće se on.
animals wrote: 31 Jul 2020, 00:22Ma nisam..Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:17
Nisi ti bezveze banovan. Više puta rečeno i objašnjeno zbog čega je neko banovan, a ne sječam se ni koga sam tad banovao. A ti se poturaš: Što ovo-što ono, pet puta. Da si se posro na sred foruma, hajd, al da mi tu mitinguješ, kad je sve već objašnjeno - ne može.
Kajem se samo zbog jednog kojeg nisam banovao, ali ima vremena, bit će i to. Kad-tad, spraću sa sebe tu ljagu i slatko ispaliti to govno, vratiće se on.
dva puta zbog >Havane..
nisam kritikaovao rad moderacije,..
samo mi nije jasno bilo, sto samo njega, a ne i onog drugog..
koji je vise provocirao..
tad nisam znao , ko je ko..
meni samo kao covjeku, a ne forumasu nije jasno, zasto se jedni stite a drugi gaze..
O pardon...sjecam se tvojih bicepsa, tricepsa i quadricepsa iz teretane, iz hodnika, pod dekicom, sa izleta...sjecam se tvojih pitanja o tome koje boje koja gacice ima i tvoje forumske himne:
Ti si nas oboJcu jebo, nisi joj dao onaj sir sto si reko donijet, i zaklaMfa ga i meni nervozna radi tebe.
Lavlje_srce wrote: 31 Jul 2020, 00:25O pardon...sjecam se tvojih bicepsa, tricepsa i quadricepsa iz teretane, iz hodnika, pod dekicom, sa izleta...sjecam se tvojih pitanja o tome koje boje koja gacice ima i tvoje forumske himne:
Posle zene
da farbaju jaja
ima l' koja
da ofarba moja.
Je li bilo jos nesto u ovih osam godina?![]()
Pogotovo onaj kompleksaš iz Minhena.HAVANA wrote: 31 Jul 2020, 00:04Isteklo je to meni. Nervira me par budala tamo. Puno laju na bosnu za moj ukus. Onda mu jebes mater i vaki si naki si.Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:02 Jel sad vama banovanima, mi dođemo nešto kao džehenem, ili šta?![]()
Ne štiti se nikoga.animals wrote: 31 Jul 2020, 00:22Ma nisam..Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:17
Nisi ti bezveze banovan. Više puta rečeno i objašnjeno zbog čega je neko banovan, a ne sječam se ni koga sam tad banovao. A ti se poturaš: Što ovo-što ono, pet puta. Da si se posro na sred foruma, hajd, al da mi tu mitinguješ, kad je sve već objašnjeno - ne može.
dva puta zbog >Havane..
nisam kritikaovao rad moderacije,..
samo mi nije jasno bilo, sto samo njega, a ne i onog drugog..
koji je vise provocirao..
tad nisam znao , ko je ko..
meni samo kao covjeku, a ne forumasu nije jasno, zasto se jedni stite a drugi gaze..
To vas Arzo baniro da vas prebaci ovdje pa onda doso za vama jer mu falite.Fuddo wrote: 31 Jul 2020, 00:25Ti si nas oboJcu jebo, nisi joj dao onaj sir sto si reko donijet, i zaklaMfa ga i meni nervozna radi tebe.insomnia wrote: 30 Jul 2020, 23:31
Ma dzaba. Bezz.Pito batu jel ga to mati srpkinja zadojila tom pricom
Fudu su jos bezveznije. Tu mu je i ahbab zbog kojeg su. Dosli zajedno u paketu![]()
Lavlje_srce wrote: 31 Jul 2020, 00:25O pardon...sjecam se tvojih bicepsa, tricepsa i quadricepsa iz teretane, iz hodnika, pod dekicom, sa izleta...sjecam se tvojih pitanja o tome koje boje koja gacice ima i tvoje forumske himne:
Posle zene
da farbaju jaja
ima l' koja
da ofarba moja.
Posle zene
da farbaju jaja
ima l' koja
da ofarba moja.