A tu pričam kako sam lovac na klonove

Moderator: Krokodil Behko
Cula raja da u Fort Knoxu nema zlata.
Simpaticno.Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 00:49
Mislim da svi znamo da si se bila upalila ko jablan u furuni.
Eto te ko oni nasi peb-ovci birvaktile
Fuddo wrote: 31 Jul 2020, 00:57Eto te ko oni nasi peb-ovci birvaktile
Svako malo kao nesta naculi na vezi i onda nas posalju da se mrznemo bezveze svunoc po onim jarugama.
Jednom im se prisunjamo onoj bajti i cekamo.
Mamujebli, svi smrde, spavaju, u neka doba ustade nakav mrtvoprd, banovan, zavergla onaj telefon i vice tamo, naculi smo nesta, veza im se ne prekida, nesta se sprema.
I ode frajer lec.
Ja kad smo im uletili, uze Ismo onaj telefon i opali ga po glavi sHnjim, mamu, jarak, plot, hos sad uzbunu dizat jel
Sram ga bilo, tebi se svašta nagovorit!jelena... wrote: 31 Jul 2020, 00:02Ma, nema šanse da bih se sad mogla sjetiti detalja. Ne znam sad da me ubiješ tačno...tema bila neka golotinja, nešto i imalo je veze sa performansom jednog umjetnika...šuti... možda se on toga i ne sjeća.![]()
Uglavnom, svašta mi se nagovorio i stvarno su mi se ruke tresle dok sam kucala odgovore...bez pretjerivanja...to dobro pamtim.Ali nisam ni ja bila cvjećka, daleko od toga... isprovocirala sam ga i on čovjek popizdijo.
![]()
Dabome. Dovela te da te bjesomucno majoriziram.Tokmak wrote: 30 Jul 2020, 22:36 Maja me danima zvala,kumila,molila da se registriram..kaže,fali joj Hrvata...
I ja dobar kokad sam dobar odlucim joj udovoljiti zelji...![]()
Što zbog nje?Vrag wrote: 31 Jul 2020, 01:12 Banovase Maxu na klixu zbog Zanale i dodjoh da ga zajebavam i na kraju ostadoh. Nisam imao namjere
E, kud spomenuh...qq.Nora Ibsenova wrote: 31 Jul 2020, 01:02Sram ga bilo, tebi se svašta nagovorit!jelena... wrote: 31 Jul 2020, 00:02
Ma, nema šanse da bih se sad mogla sjetiti detalja. Ne znam sad da me ubiješ tačno...tema bila neka golotinja, nešto i imalo je veze sa performansom jednog umjetnika...šuti... možda se on toga i ne sjeća.![]()
Uglavnom, svašta mi se nagovorio i stvarno su mi se ruke tresle dok sam kucala odgovore...bez pretjerivanja...to dobro pamtim.Ali nisam ni ja bila cvjećka, daleko od toga... isprovocirala sam ga i on čovjek popizdijo.
![]()
Odo ga oćerat da spava na kauču.
Pa znas da su se popickarali na klixu. Zejna bona i ona je banovana bilaNora Ibsenova wrote: 31 Jul 2020, 01:13Što zbog nje?Vrag wrote: 31 Jul 2020, 01:12 Banovase Maxu na klixu zbog Zanale i dodjoh da ga zajebavam i na kraju ostadoh. Nisam imao namjere![]()
Bgm zaboravilaVrag wrote: 31 Jul 2020, 01:14Pa znas da su se popickarali na klixu. Zejna bona i ona je banovana bila
Šalim se, ima samo jedan kauč u stanu, nemam ga kudjelena... wrote: 31 Jul 2020, 01:13E, kud spomenuh...qq.Nora Ibsenova wrote: 31 Jul 2020, 01:02
Sram ga bilo, tebi se svašta nagovorit!
Odo ga oćerat da spava na kauču.![]()
I sad ce Havana biti forumas mjeseca a ti Muzafere kaci pjesme
I dosta, vala... ha ya.