Moderator: Krokodil Behko
Plus Jelena Djokovic. Da grlimo i drvece za svaki slucaj?Krokodil Behko wrote: 31 Jul 2020, 10:53vila wrote: 31 Jul 2020, 10:52 Na jesen setajte sto vise....lovite sunce sto vise
Di nema sunca obavezno pojacat dozu vit.D
Meni ovo liči na onog Nestorovića![]()
Ma kisu svi,djeca pogotovo.Nema vise djeteta da ne muci muku sa alergijama.One moje stalno kisu.spacebound wrote: 31 Jul 2020, 11:02 Ja kisem cesto, neovisno o godisnjem dobu. Sad me strah pogleda kad vani kihnem, nisu ljubopitljivi![]()
![]()
Brobusila ti gudra rupu u nosu?HAVANA wrote: 31 Jul 2020, 11:03 Ono sa inhaliranjem mi ima logike skroz obzirom da je ispitano u kojim uslovima ne opstaje,da se prvo zadrzava u nosu,grlu pa ide dalje....A ja se svakako inhaliram jer sam se kutariso kapi za nos poslije 30 godina koristenja.Tako da,corona vajdu ga.Satro.
Pa dobro sad ovo je sasvim sigurno plus.U tmurnim danima d vitamin i fizicka aktivnost je dobro kako god...
Sto jest jest. Meni pedijatrica svakako propisala za malu one ampule D-vitamina. Kaze odmah jednu u septembru
Moj jarane kako se ja patim sa tim.Opalio me stocom levat mater jebo imam devijaciju nosa preko 30 godina.Valjda je od toga,nemam pojma.Pored svega poceo stavljati kapi i navuko se,bukvalno se navuces.Jos gore zacepljenje pravis.Proguglaj malo belaja sa tim.Bolje ne pocinji.Jedva,prvih desetak dana crknut,isto cement da ti neko naspe.Sad ko disem,moze se trpiti ali zacepljeno.Kad inhaliram ili se tusiram toplom vodom odcepi,milina...Bolje je sad al jbg nije to to.Nece ni zena da spava sa mnominsomnia wrote: 31 Jul 2020, 11:04Brobusila ti gudra rupu u nosu?HAVANA wrote: 31 Jul 2020, 11:03 Ono sa inhaliranjem mi ima logike skroz obzirom da je ispitano u kojim uslovima ne opstaje,da se prvo zadrzava u nosu,grlu pa ide dalje....A ja se svakako inhaliram jer sam se kutariso kapi za nos poslije 30 godina koristenja.Tako da,corona vajdu ga.Satro.
Sta inhaliras? I mene jebe nos i sinusi
Ja to djeci stalno dajem,i d,abc plus,imuno pekmez...A i mi uzimamo.Mala hoce,starija zajebava al joj udrobim u sok il nesta.
Ma kad,znas kako ide,svima drugim sve a sebi zadnjem...Ko nemam kad,sacu...insomnia wrote: 31 Jul 2020, 11:11 Znam da se raja navlaci na kapi drama. Pa sto ne operises to sta se zajebavas
Vidis ti sto me zajebavaju
Ma zezamo se malo. Ne moze skoditi uglavnom.vila wrote: 31 Jul 2020, 11:16Vidis ti sto me zajebavajuHAVANA wrote: 31 Jul 2020, 11:04
Pa dobro sad ovo je sasvim sigurno plus.U tmurnim danima d vitamin i fizicka aktivnost je dobro kako god...
Nece te izljeciti ali pripomoci imunitetu hoce
U 11 mjesecu razina vitamina D krene opadati u organizmu...pogotovo kod vas gore jer ste ionako kriticni sa suncanim danima zimi
Plus bolje grlit i drvece nego ljude u ovi vakat
![]()
Joj fakat djumbir,ono je tako jako mozak ti procepi.To cu probati.Kako ti s pjevanjem,ja bez kapi muku mucim,izdahnut.jelena... wrote: 31 Jul 2020, 11:28 Ma morska so zakon, a dobar je i đumbir... to dok narendaš - prodišeš.
A kad prigusti i ja špricnem onaj Operil, jbg...al to jednom u sto vakata otkad se inhaliram.
Ko Brena... eto kako.HAVANA wrote: 31 Jul 2020, 11:40Joj fakat djumbir,ono je tako jako mozak ti procepi.To cu probati.Kako ti s pjevanjem,ja bez kapi muku mucim,izdahnut.jelena... wrote: 31 Jul 2020, 11:28 Ma morska so zakon, a dobar je i đumbir... to dok narendaš - prodišeš.
A kad prigusti i ja špricnem onaj Operil, jbg...al to jednom u sto vakata otkad se inhaliram.![]()