Ko će fotografisat?

Ko će fotografisat?
Cuvaju me vasi mitraljezi?Julia-Klara wrote: 31 Jul 2020, 22:34idi leziinsomnia wrote: 31 Jul 2020, 22:33 Nakon neocekivanog uspjeha ovog izbora i ogromne zainteresovanosti za isti predlazem da nastavimo u istom revijalnom duhu. Miss mokra majica, miss tvrda guza. Mister runjesa, mister long dong isl.
Necemo stati dok svako ne postane mister i misica![]()
Ha?
Iz Gnojnice ako ti se ne gadi
Pih
Mozda cak i vise neg sto bi trebalo...sta da se radi.....insomnia wrote: 31 Jul 2020, 22:33 Nakon neocekivanog uspjeha ovog izbora i ogromne zainteresovanosti za isti predlazem da nastavimo u istom revijalnom duhu. Miss mokra majica, miss tvrda guza. Mister runjesa, mister long dong isl.
Necemo stati dok svako ne postane mister i misica
Guglaj poljem plovi jedna mala barka
Nee treba nesto konkretnije malo
Nemam, brt
Aevila wrote: 31 Jul 2020, 22:37Mozda cak i vise neg sto bi trebalo...sta da se radi.....insomnia wrote: 31 Jul 2020, 22:33 Nakon neocekivanog uspjeha ovog izbora i ogromne zainteresovanosti za isti predlazem da nastavimo u istom revijalnom duhu. Miss mokra majica, miss tvrda guza. Mister runjesa, mister long dong isl.
Necemo stati dok svako ne postane mister i misica
![]()
Ispostovali kosovari
Isto...Merlin246 wrote: 31 Jul 2020, 22:14Isto kao da one zabranjuju na taj nacin (svojim odustajanjem) da ih se komentira na toj temi.. isto kao da je to nesto ponizavajuce, lose, ispod njihovig nivoa i sta ti ja znamDuminjo wrote: 31 Jul 2020, 22:02 Ne znam kako imaju izbor da odustanu.
Nigdje se ne trazi nova slika. Automatski ucestvuju one za koje "znamo" kako izgledaju.
Neka se žale prekosutra![]()
I potcjenjuju i imaju predrasude neke ocito vezane za izbore za Miss..![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest