Odmori malo, vasa nizostiina wrote: 01 Aug 2020, 11:07 A takmičenja (raznih) inače najviše (ovo mislim generalno) pogotovo u krugu onih koji to kao ne rade.. I nepotrebno im
Uzvišeno moje Visocanstvo![]()

Odmori malo, vasa nizostiina wrote: 01 Aug 2020, 11:07 A takmičenja (raznih) inače najviše (ovo mislim generalno) pogotovo u krugu onih koji to kao ne rade.. I nepotrebno im
Uzvišeno moje Visocanstvo![]()
Pa eto neka bude to moj razlog.jelena... wrote: 01 Aug 2020, 11:06 Ljudi predlože kroz zezanciju haj ovo ili ono i toliko...
To problem što će se nekom iskazati simpatije, pohvaliti nekoga ko vam je simpatičan
i uputiti kompliment po subjektivnom doživljaju?![]()
vila wrote: 01 Aug 2020, 11:06 Vi kako ocete al ja vise volin bit miss nego drama kraljica
Kad se samo sjetim koliko je Jcr bio uporan da osvoji titulu supak foruma
A skroz cool lik
Rekoh ja behko izvuci oklagiju![]()
Krokodil Behko wrote: 01 Aug 2020, 11:14vila wrote: 01 Aug 2020, 11:06 Vi kako ocete al ja vise volin bit miss nego drama kraljica
Kad se samo sjetim koliko je Jcr bio uporan da osvoji titulu supak foruma
A skroz cool lik
Rekoh ja behko izvuci oklagiju![]()
E šta bih ja bez tebe.
Moram vidjeti, kad nam je bio zadnji Golden Oklagy![]()
Uj, pogrešna reakcija...srca su trebala bit...
Zannalee wrote: 01 Aug 2020, 11:00Pa čemu prozivke onda?Julia-Klara wrote: 01 Aug 2020, 10:58 ponavljam, NIKAD NIKO nije ucestvovao ako NIJE zelio
bezveze pjenite na zajebanciju
neces-ne moras, niko te ne tjera, a to je i receno u uvodnom postu
Nije bilo odavnojelena... wrote: 01 Aug 2020, 11:24 Naravno da će biti...![]()
A možda je i bilo, al mi smo novi pa to nismo upratili.![]()
Ja od tebe ocekujem da povuces onu glupost od povlacenja kandidature
PredobroKrokodil Behko wrote: 01 Aug 2020, 11:26
Ma bit će sve
Imamo mi tradicionalno naš Golden Oklagy i primiče se njegov datum, tu je to, u mjesec dana, pa će makar tu biti raznog glasanja, po raznim kategorijama.
viewtopic.php?f=4&t=27757#top
Ne moze moja sujeta podnijet slab plasmanvila wrote: 01 Aug 2020, 11:29Ja od tebe ocekujem da povuces onu glupost od povlacenja kandidature
Prsa o prsa ...prijateljice
![]()
A žene vazda probijaju led...samo ne znam dokle više tako...dokle?