Fufe wrote: 01 Aug 2020, 15:24
Zizi505 wrote: 01 Aug 2020, 15:05
Jooj Fufeta, što pokušava od Ine izvući koju fotku
Ti i tvoji pogrešni zaključci

Znamo se toliko godina i još nisam dočekao dan u kojem bi ti neš ispravno zaključila.
Žena brani one tanke jer i sama pripada toj kategoriji.
Dakle, pristrasna i kao takva ne smije učestvovati u diskusiji.
Helem, da vidimo ima l još neko da je protiv spejsinog izbora?
Koje će se muško razotkriti ko latentni (

) glasajući protiv spejse?
Koja je to žena ljubomorna na njene grudi i zanosne obline?
Nek se jave ljubomorne da ih stavimo na stub srama.
Moja favoritkinja nije space...što će reći da sam ja protiv spaceinog izbora - ali nisam, daleeeko od toga. Space je

i to da sam ja protiv njenog izbora, bio bi samo jedan u nizu Fufetovih pogrešnih zaključaka.
I moja favoritkinja ima i kuk i struk i bujne grudi i visinu i stila - toliko što se tiče fizičkog izgleda i oblačenja.
Karakter...ne pada pod uticaj većine, misli svojom glavom, ima široke poglede na svijet i ljude oko sebe svih ''boja'' - nije konfliktna ličnost.
Vesele je naravi i veoma je simpatična. Krasi je pokretački, mladalački duh i neposrednost u komunikaciji sa svim forumašima bez obzira na to da li su stari, novopridošli, muškarci, žene, vaki, naki...nebitno. A ujedno je i zrela, formirana ličnost koju zanimaju ozbiljne teme taman koliko i one neozbiljne.
Ne opterećuje se kojekakvim suludim režimima ishrane, čak naprotiv, što će reći da nije opsjednuta svojim fizičkim izgledom i očuvanjem istog pored toga što bez ikakve sumnje lijepo izgleda i brine o sebi. Zadovoljna je sobom, a nije zaljubljena u sebe, čak ni u tragovima sujetna, niti svoju ljepotu pretenciozno predočava drugima i to su njeni najjači aduti koji će pomest svu konkurenciju.
Voli muziku - kvalitet i teksta i melodije - i sa sobom nosi mladalačku svježinu, pamet, zrelost i poštovanje u ophođenju prema drugima.
Svaka čast Fufetovoj favoritkinji, ali moja favoritkinja je bolja i subjektivno, a i po objektivnim pokazateljima o kojima ću nešto više napisati kada budemo počeli sa glasanjem.