Laže malac na hvatove. Eto šta kaže.
Nije siguran koje su joj boje oči, a kamoli neš drugo.
Ps.
Izgleda da su njih dvoje kupili onaj b1
Moderator: VIP

Laže malac na hvatove. Eto šta kaže.

Ili partizanske filmove ali da navijamo za svabeMaja wrote: 01 Aug 2020, 18:30 Jest grozno kad ne znas nista.
Trebala sam gledati vise dokumentaraca o Hitleru.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Laze govno turskoJulia-Klara wrote: 01 Aug 2020, 18:32 Da je bio zadubljen u njene oci i nije dobro uradio "pismo" , misli da se zaljubio u nju , na prvi pogled
![]()

Aha, vjerovacemo mu samo ako padne na ispitu.Julia-Klara wrote: 01 Aug 2020, 18:32 Da je bio zadubljen u njene oci i nije dobro uradio "pismo" , misli da se zaljubio u nju , na prvi pogled
![]()
A bari, bolan, plus - sto se ne bi zaljubio u nju, lijepa je, sta?MrH wrote: 01 Aug 2020, 18:32Laze govno turskoJulia-Klara wrote: 01 Aug 2020, 18:32 Da je bio zadubljen u njene oci i nije dobro uradio "pismo" , misli da se zaljubio u nju , na prvi pogled
![]()
![]()

Zao mi ako ode za turcina, a ovdje kod nas lijepih momaka npr Green, Duminjo, Vrag, Rum, Trico, Mute, Tuzlak, Fetic Sanel, Dorian, da koga ne zaboravim halaliteJulia-Klara wrote: 01 Aug 2020, 18:33A bari, bolan, plus - sto se ne bi zaljubio u nju, lijepa je, sta?

Ma nece otici za njega, ne sekiraj seMrH wrote: 01 Aug 2020, 18:35Zao mi ako ode za turcina, a ovdje kod nas lijepih momaka npr Green, Duminjo, Vrag, Rum, Trico, Mute, Tuzlak, Fetic Sanel, Dorian, da koga ne zaboravim halaliteJulia-Klara wrote: 01 Aug 2020, 18:33
A bari, bolan, plus - sto se ne bi zaljubio u nju, lijepa je, sta?

Otkud ti znas,Julia-Klara wrote: 01 Aug 2020, 18:37Ma nece otici za njega, ne sekiraj seMrH wrote: 01 Aug 2020, 18:35
Zao mi ako ode za turcina, a ovdje kod nas lijepih momaka npr Green, Duminjo, Vrag, Rum, Trico, Mute, Tuzlak, Fetic Sanel, Dorian, da koga ne zaboravim halalite

Prvi dio je bezze, pričaju o nekom testu kojeg su uradili.

Ne prevodis profesionalno.Fufe wrote: 01 Aug 2020, 18:40Prvi dio je bezze, pričaju o nekom testu kojeg su uradili.
A onda ide dramaturgija
Murat baca karte u napad.
Kae, toliko sam bio zadubljen u tvoje oči da riječ nisam mogo izustit.
Mala je mudra i testira ga. Pita koje su joj boje oči.
Muri je nesiguran, kaže: "plave, ili?"
Muri nastavlja, kae da ima lijepe oči i kako vjeruje da se zaljubio.
Njoj drhte koljena, kaže da su joj oči nekad svijetle, nekad tamne.
Pali se ženski instinkt, pita kako se tako brzo zaljubio.
Iskusni muri kontrira pitanjem, kaže zašto ne i pita je vjeruje li u ljubav na prvi pogled.
Ona odgovara kako je smiješno da se neko tako brzo zaljubi....
I tu je kraj.

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests