Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
toe pipun, sry ja sam mislila na lubenicu al ju zovem dinja
Pa pipun i jest dinja
Lubenica je karpuza
Ok, sad je sve jasno.
Onda nadji one tamno zelene, samo da im peteljka nije suha - znaju bit bas slatke i kad nisu prevelike.
pa je al se u nas lubenica zove dinja, a dinja se zove pipun
ma nije vazno
e to, trea mi neki hint
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
insomnia wrote: 01 Aug 2020, 22:00
Jes ti siguran da pricas o dinjama
Jesam
Mislio sam na one sto su iznutra svijetlo zelene.
A postoje i svijetlo zute i naravno, narandzaste - ove potonje znaju bit tikvastog ukusa, pa ih je maherluk probrat.
Zanki wrote: 01 Aug 2020, 22:06
ma nije vazno
e to, trea mi neki hint
A ima tih jezickih egzibicija
Svojedobno je lik na drugom forumu napisao recept za nekakav kolac i kao sastojak naveo, doslovno, kajmak - ispostavilo se da u njegovom zavicaju tako zovu pavlaku
Zanki wrote: 01 Aug 2020, 22:06
ma nije vazno
e to, trea mi neki hint
A ima tih jezickih egzibicija
Svojedobno je lik na drugom forumu napisao recept za nekakav kolac i kao sastojak naveo, doslovno, kajmak - ispostavilo se da u njegovom zavicaju tako zovu pavlaku
ajme nista ne pitaj, luda sam sto se tice jezika, progovorit cu i Indijski samo je pitanje dana kad budem tam preselila
Zanki wrote: 01 Aug 2020, 22:13
ajme nista ne pitaj, luda sam sto se tice jezika, progovorit cu i Indijski samo je pitanje dana kad budem tam preselila
Ako mislis na Hindi, da znas da ga milioni Indijaca ne govore - moras dobro pazit gdje selis
Zanki wrote: 01 Aug 2020, 22:13
Ako mislis na Hindi, da znas da ga milioni Indijaca ne govore - moras dobro pazit gdje selis
Koji jezik govore u Indiji onda?
ma kakvi vis kak ih sibaju stapom ak se ne pridrzavaju mjera