E behko, jesi me naljutio na jutro

Moderators: spacebound, Duminjo
Spejso bona, nemoj se toliko sikirati, nije dobro za ljepotu.spacebound wrote: 02 Aug 2020, 10:00 Al koja hulja, koji mis, koja sirotinja u dusi moras bit da muzu vlastite sestre, da ocu djece kojima si tetka saljes gole slike, provociras, nudis seks. Ma njoj je dovoljna kazna sto je tako pogane duse
E behko, jesi me naljutio na jutro![]()
Ne mogu da vjerujem koliko pogani ljudi mogu bitZizi505 wrote: 02 Aug 2020, 10:02Spejso bona, nemoj se toliko sikirati, nije dobro za ljepotu.spacebound wrote: 02 Aug 2020, 10:00 Al koja hulja, koji mis, koja sirotinja u dusi moras bit da muzu vlastite sestre, da ocu djece kojima si tetka saljes gole slike, provociras, nudis seks. Ma njoj je dovoljna kazna sto je tako pogane duse
![]()
![]()
Što se manje ibretiš, manja je šansa da time budeš iskušana.
spacebound wrote: 02 Aug 2020, 10:00 Al koja hulja, koji mis, koja sirotinja u dusi moras bit da muzu vlastite sestre, da ocu djece kojima si tetka saljes gole slike, provociras, nudis seks. Ma njoj je dovoljna kazna sto je tako pogane duse
Zizi505 wrote: 02 Aug 2020, 10:06Što se manje ibretiš, manja je šansa da time budeš iskušana.
Nažalost ima i takvi ljudi, i nedaj Bože samo da i mi takvi postanemo.
Nije, ali sestra je ipak gora, jer je SESTRA.Krokodil Behko wrote: 02 Aug 2020, 10:10spacebound wrote: 02 Aug 2020, 10:00 Al koja hulja, koji mis, koja sirotinja u dusi moras bit da muzu vlastite sestre, da ocu djece kojima si tetka saljes gole slike, provociras, nudis seks. Ma njoj je dovoljna kazna sto je tako pogane duse
Pa nije ni njegovo za ramazana. Razmišlja i javno kaže da mu je seks sa suprugom tropa.
Imali smo u nizu nekih 10 vijesti, bez ikakvog seksa, postat ćemo aseksualni reko, pa da turim nešto.
Ako ti se ova vijest ne sviđa, na raspolaganju imam vijest o lošim ljubavnicima, vijest o ispovijestima žena koje varaju, a ti je i bajramska vijest o vrhunskom halal seksu.
Ako ti se to sada ne dešava, onda si dobar ispao.
Prija se desilo..svasta..
Onda se možeš družiti s Fuddom i kod njega je isto.
Ma mogao bi ja jos..
Ili se ne druzim sa pravim osobama..
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests