I'm muslim

Moderators: spacebound, Duminjo
Skloni sve kante iz kuce, kad podjes u kucanju..
Ni jedno ni drugo nije normalno.
Kante , mislis...
pali ih i voajerizam , ima niz zelja koje bi oni zeljeli ostvaritiZizi505 wrote: 02 Aug 2020, 08:45 Mnogi muškarci maštaju o sexu s ženinom sestrom i njenim prijateljicama.![]()
Ah, pa vidjela si kakve epitete dijele kada izrazimo svoje želje. Nemoj slučajno da smo kreativnije od njih.
Kakve to veze ima sa voajerizmom?
Ma bjezi, svak ko ima zenu, zna da je i jedna previse..
heheehheZizi505 wrote: 02 Aug 2020, 10:41Ah, pa vidjela si kakve epitete dijele kada izrazimo svoje želje. Nemoj slučajno da smo kreativnije od njih.Venera wrote: 02 Aug 2020, 10:39
pali ih i voajerizam , ima niz zelja koje bi oni zeljeli ostvariti![]()
ja sam vise cula od muskraca sto ih pali, a zene nesto cute oko takvih perverzija![]()
![]()
bjezi, ne pisi izmisljotineKrokodil Behko wrote: 02 Aug 2020, 10:42Venera wrote: 02 Aug 2020, 10:39
ja sam vise cula od muskraca sto ih pali, a zene nesto cute oko takvih perverzija![]()
Zato što muškarci, po običaju samo se hvale, a žene šute i rade to?![]()
ima sa svim igrama i igircama
Pa i zene to rade sa muskarcima..Krokodil Behko wrote: 02 Aug 2020, 10:42Venera wrote: 02 Aug 2020, 10:39
Ne'a šta drugo bitKrokodil Behko wrote: 02 Aug 2020, 10:42Venera wrote: 02 Aug 2020, 10:39
Ma MrH bi izgleda mogao, jesi vidio kako se obradovao mom prijedlogu.
za braka je i jedn aprevise , ali za avanture 4 su premalo
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest