Figurativno, demidžiću, figurativno

A ne bi mogla zaspat dok mi ne odgovoriš

Hej, simpatije su obostrane

Volim se dopisivati sa koćopernim ženama

Figurativno, demidžiću, figurativno
I meni je među omiljenim,Lavlje_srce wrote: 02 Aug 2020, 11:13 Mala_Mu - po svim kategorijama. Draga, skromna, pametna, nenametljiva, raja, super izgleda.
Eto, kljucaj ovo.![]()
Mister je No, nema se tu sta glasatiHurija wrote: 02 Aug 2020, 11:48![]()
Imam primjedbu uporedo sa Ženskom Miss,birajno i muškog Mistera ,idemo valjda ravnopravno sa vremenom i da kriteriji ne budu Kretenluk,sigurna sam da Ce Venera recimo tu imati ideja ,pomoći ću joj i ja a i ostale Dame sa foruma
Hurija wrote: 02 Aug 2020, 11:48![]()
Imam primjedbu uporedo sa Ženskom Miss,birajno i muškog Mistera ,idemo valjda ravnopravno sa vremenom i da kriteriji ne budu Kretenluk,sigurna sam da Ce Venera recimo tu imati ideja ,pomoći ću joj i ja a i ostale Dame sa foruma
Polako ti ili ideš pod među u KarauluFuddo wrote: 02 Aug 2020, 14:56 Fino pise miss foruma,
Kakve sad oklagije i misteri?
Stavljaj listu
Glasamo
I mecemo obrazlozenje
Da se pokrhamo ko ljudi![]()
Suti bona, ti si mi u uzem izboru.
Je l ti to maja ostavila forum u amanet pa odlučuješ šta može, a šta jok
Ma, ja samo sabiram utiske...ništa ne ubrzavam taj zvanični dio i to...Krokodil Behko wrote: 02 Aug 2020, 14:52Hurija wrote: 02 Aug 2020, 11:48![]()
A jel možda bolje, da implementiramo prijedlog Čarobnog, odnosno, nema spiska, glasa ko za koga hoće?
Tako je i na Golden Oklagy takmičenju, a ono počinje za mjesec dana otprilike.
E sad, hoćemo li ovo Miss i mister ubaciti u to, kao zasebne kategorije, ili ste se baš navrzle da odmah počnemo s tim?
Ukoliko je odmah, nema spiska, nek glasa kako ko hoće i molim lijepo.
Konkretni prijedlog.
Trebalo bi u više kategorija, npr: Miss 18-30 god, miss 30+ god, miss plus size i miss invisible.
Ovo zadnje, za one koje nemaju slike
I suprotno:
Mister muscles, mister valentino (zavodnik), mister Kojak (neki kažu da su ćelavi atrakcija), mister starac-udarac (da i ja napokon pobijedim neđe)
Ili ipak da sačekamo kraj godišnjih odmora pa na Oklagiju svi?
jelena... wrote: 02 Aug 2020, 15:17Ma, ja samo sabiram utiske...ništa ne ubrzavam taj zvanični dio i to...Krokodil Behko wrote: 02 Aug 2020, 14:52
A jel možda bolje, da implementiramo prijedlog Čarobnog, odnosno, nema spiska, glasa ko za koga hoće?
Tako je i na Golden Oklagy takmičenju, a ono počinje za mjesec dana otprilike.
E sad, hoćemo li ovo Miss i mister ubaciti u to, kao zasebne kategorije, ili ste se baš navrzle da odmah počnemo s tim?
Ukoliko je odmah, nema spiska, nek glasa kako ko hoće i molim lijepo.
Konkretni prijedlog.
Trebalo bi u više kategorija, npr: Miss 18-30 god, miss 30+ god, miss plus size i miss invisible.
Ovo zadnje, za one koje nemaju slike
I suprotno:
Mister muscles, mister valentino (zavodnik), mister Kojak (neki kažu da su ćelavi atrakcija), mister starac-udarac (da i ja napokon pobijedim neđe)
Ili ipak da sačekamo kraj godišnjih odmora pa na Oklagiju svi?![]()
Može to za kategorije...uopšte nisam mislila na spisak...ali ima forumaša kojima ja i ne slutim godine pa ne znam u koju kategoriju ću ih svrstati...
Recimo: Tuzlak, Čarobni, Zeleni, Trico, Medvjed, Duminjo, Bagra, Koraci u noći...jesu li svi oni do 30 godina.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests