Meni je ovo vise sokantno nego smijesno, zbog nacina na koji je zlocin protiv djeteta lakonski ugurala skupa sa nezeljenom trudnocom i preuranjenom ejakulacijom.

Intervju je iz 2008 doduse, nadati se da je u medjuvremenu nesto naucila.
Meni je ovo vise sokantno nego smijesno, zbog nacina na koji je zlocin protiv djeteta lakonski ugurala skupa sa nezeljenom trudnocom i preuranjenom ejakulacijom.
Sto? Vjerujem da će gospoDZa biti presretna
Dori wrote: 02 Aug 2020, 19:33Sto? Vjerujem da će gospoDZa biti presretna![]()
Kako ide onaj vic, promjeni vjeru? Idi tamo zaje*avan popa ne mene![]()
A tek kad stasa, sta ce tek tad da bude kad je sad ovakav
Tesko da ce biti odbijen, ljepuskast momak vala..jos dok malo sazrije...Zannalee wrote: 05 Aug 2020, 18:01Mislim da će biti mirniji. Kasnije im je blam biti odbijeni, a u tim godinama nije. Ali eto nek me @fufe ispravi ako gtiješim![]()
ma vezano za posal, nekako je preomplicirano za ispricati
Pa gdje je cura?Zanki wrote: 07 Aug 2020, 12:50ma vezano za posal, nekako je preomplicirano za ispricati![]()
uglavnom mislila sam da u par navrata pricam s najljubaznijom osobom koja je nazvala zbog jednog meila
i sad ja nju zovem da ne saljem meil jer nisu ipak zavrsili dobro posal a obecala je, i javlja se momak koji kaze da oni rade od doma i da nema pojma koja je ta cura
oce rec nije na stolu pored![]()
ma ja sam firmi slala meil u vezi nekog problema i onda me nazvala cura s njihovog kontakt centra da pojasni sta se dogodilo u vezi svegaZannalee wrote: 07 Aug 2020, 12:52Pa gdje je cura?Zanki wrote: 07 Aug 2020, 12:50
ma vezano za posal, nekako je preomplicirano za ispricati![]()
uglavnom mislila sam da u par navrata pricam s najljubaznijom osobom koja je nazvala zbog jednog meila
i sad ja nju zovem da ne saljem meil jer nisu ipak zavrsili dobro posal a obecala je, i javlja se momak koji kaze da oni rade od doma i da nema pojma koja je ta cura
oce rec nije na stolu pored![]()
![]()