Pa reko znas li odglumit' k'o sve druge da se ne mucimo ovoliko?
70% žena glumi orgazam
Moderators: spacebound, Duminjo
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
- Status: Offline
Re: 70% žena glumi orgazam
Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...
Sex je dio ljubavi. Ako je sex los fali 50% ljubaviKrokodil Behko wrote: 03 Aug 2020, 10:48Venera wrote: 03 Aug 2020, 10:47
ali zasto glumiti orgazam, to je dilema![]()
pa ako imate kemiju, znaci da sansa za kompatibilnost postoji![]()
Pa možda nije ko Merlinka, možda ga voli i nije joj bitno, samo želi da se njen muškarac osjeća kao laf, pogotovo ako bi i on volio da je odvede, do samog kraja. Nema nikakve urote
To se ne odvaja.. Zavolis ga i zbog toga kakav je u seksu
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
Ahaa...sati prolaze... how yes noOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
Pa reko znas li odglumit' k'o sve druge da se ne mucimo ovoliko?![]()
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10153 times
- Been thanked: 17258 times
Ma kad se covjek pati minut k'o godinavrhbosnica wrote: 03 Aug 2020, 11:09Ahaa...sati prolaze... how yes noOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa bice nije ni skonto.Venera wrote: 03 Aug 2020, 10:57ma pisem opcenito, vezano za temu![]()
kako muzu ne smeta da mu zena nije nikad svrsila![]()
Nije imao kada od pracenja engleske premijer lige
Bio je preokupiran nekim bitnijim stvarima
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Šta je tu čudno?spacebound wrote: 03 Aug 2020, 10:56Pa nije napisala da glumi, samo da nije nikad svrsilaVenera wrote: 03 Aug 2020, 10:54
zene stvarno imaju neki cudan strah nepriznati msukracu neanje orgazma![]()
i kako joj muz ne zna odgonetnuti glumu![]()
![]()
Izguglaj zašto je tako. Naučna istraživanja kažu da 70% žena ne može svršiti samom penetracijom.
Za takve je potrebna duga predigra ili, čak, pomagala.
Al haj ti klasičnom bošnji reci da seksualni život upotpuni nekom igračkicom tipa womanizer.
Svi mi se morete obratit
- Odraz
- Inventar foruma

Pa dobro nisu sati, pretjerao sam ... oko dva i po sata odoka, toliko mi se rasteglo tih pola sata.vrhbosnica wrote: 03 Aug 2020, 11:09Ahaa...sati prolaze... how yes noOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
![]()
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
hahahah, jah, godinu dana zejedno i nije skonato
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Kako ono kazu? Los sex je 90% veze, dobar sex 10% veze... veze, braka....Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 11:09Sex je dio ljubavi. Ako je sex los fali 50% ljubaviKrokodil Behko wrote: 03 Aug 2020, 10:48
Pa možda nije ko Merlinka, možda ga voli i nije joj bitno, samo želi da se njen muškarac osjeća kao laf, pogotovo ako bi i on volio da je odvede, do samog kraja. Nema nikakve urote![]()
To se ne odvaja.. Zavolis ga i zbog toga kakav je u seksuJedan od razloga zasto ga zavolis izmedju ostalog
![]()
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Taare
- greatest

Koji kraljOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati
Svi mi se morete obratit
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10153 times
- Been thanked: 17258 times
A sto si mene citiraoFufe wrote: 03 Aug 2020, 11:12Šta je tu čudno?
Izguglaj zašto je tako. Naučna istraživanja kažu da 70% žena ne može svršiti samom penetracijom.
Al haj ti klasičnom bošnji reci da seksualni život upotpuni nekom igračkicom tipa womanizer.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
-
Venera
- Seksologinja

naucna istrazivanja ni danas nemaju dovoljno znanja o anatomiji zenskog orgazma, tek posljednju deceniju se pocelo vise obracati paznja na seksulane potrebe zena u naucnim istrazivanjimaFufe wrote: 03 Aug 2020, 11:12Šta je tu čudno?
ne razumijem napadas Bossance, a i ti si Bosanac, i ima sikssutva sa dildom i vibiratorima
duga predigra , zelis reci, ne mozete izdrzati predigru
- Odraz
- Inventar foruma

Pomagalima u vidu BMW, Mercedes, kreditna kartica ... a na Porsche ih vecina svrsi jos na nogama.Fufe wrote: 03 Aug 2020, 11:12Šta je tu čudno?
- sherman_ll
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
U tom slucaju se koriste neka od pomagala, npr. Saka, otvorena ili zatvorena... otvorena vise odjekuje, zatvorena vise boli... a najbolja je kombinacija, pa tako kombinujes dok krv propisa...Odraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
Sherman
- Odraz
- Inventar foruma

Pravi muskarac prezire koristiti kviska u obliku vibratora nego umire pokusavajuci.Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:16 ne razumijem napadas Bossance, a i ti si Bosanac, i ima sikssutva sa dildom i vibiratorima![]()
duga predigra , zelis reci, ne mozete izdrzati predigru![]()
-
Venera
- Seksologinja

ide otovriti temu
- Odraz
- Inventar foruma

Ne degenecim zene ... to je za slabice.sherman_ll wrote: 03 Aug 2020, 11:19U tom slucaju se koriste neka od pomagala, npr. Saka, otvorena ili zatvorena... otvorena vise odjekuje, zatvorena vise boli... a najbolja je kombinacija, pa tako kombinujes dok krv propisa...Odraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
Meni rekose da ti koji furaju fensi bijesna auta pokusavaju njima nadomjestiti neke svoje... nedostatke... kako se prevodi shortcomingsOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:19
Pomagalima u vidu BMW, Mercedes, kreditna kartica ... a na Porsche ih vecina svrsi jos na nogama.![]()
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Čuj BMW bijesno auto.
Ljudi kupuju aute koje mogu da priušte, u većini slučajeva.
Ljudi kupuju aute koje mogu da priušte, u većini slučajeva.
. . . . . . . . .
- Taare
- greatest

De ba, poštedi me gluposti.Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:16 naucna istrazivanja ni danas nemaju dovoljno znanja o anatomiji zenskog orgazma, tek posljednju deceniju se pocelo vise obracati paznja na seksulane potrebe zena u naucnim istrazivanjima
Nauka ima odgovore, dostupni su, samo je potrebno čitati.
Samo one zatucane, a isti čine apsolutnu većinuVenera wrote: 03 Aug 2020, 11:16 ne razumijem napadas Bossance, a i ti si Bosanac, i ima sikssutva sa dildom i vibiratorima
Znam ljude koji su u dugogodišnjim vezama a koji nisu makli dalje od misionara.
Ili oni koji se hvale kako su iznabijali partnericu vjerujući da je to jedini pravi sex.
Ne želim. Nauči čitati napisano.
Na svijetu ne postoje dva identična insana.
Nekome godi ovo, nekome ono.
Otkrij šta odgovara partneru i riješio si problem.
Znaš li kako je najlakše otkriti? Razgovorom.
Et, to je sva mudrost.
Svi mi se morete obratit