Pa reko znas li odglumit' k'o sve druge da se ne mucimo ovoliko?

Moderators: spacebound, Duminjo
Sex je dio ljubavi. Ako je sex los fali 50% ljubaviKrokodil Behko wrote: 03 Aug 2020, 10:48Venera wrote: 03 Aug 2020, 10:47
ali zasto glumiti orgazam, to je dilema![]()
pa ako imate kemiju, znaci da sansa za kompatibilnost postoji![]()
Pa možda nije ko Merlinka, možda ga voli i nije joj bitno, samo želi da se njen muškarac osjeća kao laf, pogotovo ako bi i on volio da je odvede, do samog kraja. Nema nikakve urote
Ahaa...sati prolaze... how yes noOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
Pa reko znas li odglumit' k'o sve druge da se ne mucimo ovoliko?![]()
Ma kad se covjek pati minut k'o godinavrhbosnica wrote: 03 Aug 2020, 11:09Ahaa...sati prolaze... how yes noOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
![]()
Pa bice nije ni skonto.Venera wrote: 03 Aug 2020, 10:57ma pisem opcenito, vezano za temu![]()
kako muzu ne smeta da mu zena nije nikad svrsila![]()
Šta je tu čudno?spacebound wrote: 03 Aug 2020, 10:56Pa nije napisala da glumi, samo da nije nikad svrsilaVenera wrote: 03 Aug 2020, 10:54
zene stvarno imaju neki cudan strah nepriznati msukracu neanje orgazma![]()
i kako joj muz ne zna odgonetnuti glumu![]()
![]()
Pa dobro nisu sati, pretjerao sam ... oko dva i po sata odoka, toliko mi se rasteglo tih pola sata.vrhbosnica wrote: 03 Aug 2020, 11:09Ahaa...sati prolaze... how yes noOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
![]()
hahahah, jah, godinu dana zejedno i nije skonato
Kako ono kazu? Los sex je 90% veze, dobar sex 10% veze... veze, braka....Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 11:09Sex je dio ljubavi. Ako je sex los fali 50% ljubaviKrokodil Behko wrote: 03 Aug 2020, 10:48
Pa možda nije ko Merlinka, možda ga voli i nije joj bitno, samo želi da se njen muškarac osjeća kao laf, pogotovo ako bi i on volio da je odvede, do samog kraja. Nema nikakve urote![]()
To se ne odvaja.. Zavolis ga i zbog toga kakav je u seksuJedan od razloga zasto ga zavolis izmedju ostalog
![]()
Koji kraljOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati
A sto si mene citiraoFufe wrote: 03 Aug 2020, 11:12Šta je tu čudno?
Izguglaj zašto je tako. Naučna istraživanja kažu da 70% žena ne može svršiti samom penetracijom.
Za takve je potrebna duga predigra ili, čak, pomagala.
Al haj ti klasičnom bošnji reci da seksualni život upotpuni nekom igračkicom tipa womanizer.
naucna istrazivanja ni danas nemaju dovoljno znanja o anatomiji zenskog orgazma, tek posljednju deceniju se pocelo vise obracati paznja na seksulane potrebe zena u naucnim istrazivanjimaFufe wrote: 03 Aug 2020, 11:12Šta je tu čudno?
Izguglaj zašto je tako. Naučna istraživanja kažu da 70% žena ne može svršiti samom penetracijom.
Al haj ti klasičnom bošnji reci da seksualni život upotpuni nekom igračkicom tipa womanizer.
Pomagalima u vidu BMW, Mercedes, kreditna kartica ... a na Porsche ih vecina svrsi jos na nogama.Fufe wrote: 03 Aug 2020, 11:12Šta je tu čudno?
U tom slucaju se koriste neka od pomagala, npr. Saka, otvorena ili zatvorena... otvorena vise odjekuje, zatvorena vise boli... a najbolja je kombinacija, pa tako kombinujes dok krv propisa...Odraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
Pravi muskarac prezire koristiti kviska u obliku vibratora nego umire pokusavajuci.Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:16 ne razumijem napadas Bossance, a i ti si Bosanac, i ima sikssutva sa dildom i vibiratorima![]()
duga predigra , zelis reci, ne mozete izdrzati predigru![]()
ide otovriti temu
Ne degenecim zene ... to je za slabice.sherman_ll wrote: 03 Aug 2020, 11:19U tom slucaju se koriste neka od pomagala, npr. Saka, otvorena ili zatvorena... otvorena vise odjekuje, zatvorena vise boli... a najbolja je kombinacija, pa tako kombinujes dok krv propisa...Odraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
Meni rekose da ti koji furaju fensi bijesna auta pokusavaju njima nadomjestiti neke svoje... nedostatke... kako se prevodi shortcomingsOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:19
Pomagalima u vidu BMW, Mercedes, kreditna kartica ... a na Porsche ih vecina svrsi jos na nogama.![]()
De ba, poštedi me gluposti.Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:16 naucna istrazivanja ni danas nemaju dovoljno znanja o anatomiji zenskog orgazma, tek posljednju deceniju se pocelo vise obracati paznja na seksulane potrebe zena u naucnim istrazivanjima
Samo one zatucane, a isti čine apsolutnu većinuVenera wrote: 03 Aug 2020, 11:16 ne razumijem napadas Bossance, a i ti si Bosanac, i ima sikssutva sa dildom i vibiratorima
Ne želim. Nauči čitati napisano.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest