To ne pomaže. Znam iz prve rukeOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:19 Pomagalima u vidu BMW, Mercedes, kreditna kartica ... a na Porsche ih vecina svrsi jos na nogama.

Počnu bježat. Misle da si svodnik koji će ih prodati u italiju

Moderators: spacebound, Duminjo
To ne pomaže. Znam iz prve rukeOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:19 Pomagalima u vidu BMW, Mercedes, kreditna kartica ... a na Porsche ih vecina svrsi jos na nogama.
Eki, prolaze sati...Odraz wrote: 03 Aug 2020, 11:08 Sjecam se jednom sa novom djevojkom i radimo mi to, i radimo, i radimo ... i nikako ona da svrsi, a meni ono frka moram se pokazati prvi put, prolaze sati ona nikako ... na kraju ni ja nisam mogao i lezimo tako, kaze ona meni - Imam problem da svrsim ...![]()
Pa reko znas li odglumit' k'o sve druge da se ne mucimo ovoliko?![]()
Pola sataOdraz wrote: 03 Aug 2020, 11:12Pa dobro nisu sati, pretjerao sam ... oko dva i po sata odoka, toliko mi se rasteglo tih pola sata.![]()
Brt, ne znam kako da ti ovo kazem u sto kracim crtama, ali evo pokusat cu-boli me qrec heheheFufe wrote: 03 Aug 2020, 10:54Neću učestvovat u behkinim klikbejt temama, pogotovo ne u onim koje dodatno oplemeni (čitaj:uništi) venera.greeneyes wrote: 03 Aug 2020, 10:14
Brt, znas i sam. Za dobrim, i nadasve brzim, konjem prasina se dize![]()
Ali, ovdje sam morao reagovati. Prestani sa skrnavljenjem zareza![]()
I mene zub. Ostatak uzrečice ti je, vjerujem, dobro poznat hehehe
Hoću. Džaba se zahvaljuješ.
Upravo si rekao da je orgroman procenat muškaraca sebičan i bezosjećajan, samim tim apsolutno nepoželjni ženama ...
Pa sto ih birajuChloe wrote: 03 Aug 2020, 13:30Upravo si rekao da je orgroman procenat muškaraca sebičan i bezosjećajan, samim tim apsolutno nepoželjni ženama ...![]()
Šta ja znam ... ti bi trebao znati kad barataš s tim procentom ...Mutevelija wrote: 03 Aug 2020, 13:42Pa sto ih birajuChloe wrote: 03 Aug 2020, 13:30
Upravo si rekao da je orgroman procenat muškaraca sebičan i bezosjećajan, samim tim apsolutno nepoželjni ženama ...![]()
![]()
Pa nisam zensko ne znambi
Fufe wrote: 04 Aug 2020, 10:47 Ova poza u seksu idealna je za lijene žene, a obećava intenzivni orgazam
https://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks ... /200803126
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests