najcsce muskraca vtri didlom ( i penisom)Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 11:30 Cuj nje majke ti
Sto ce meni smetat sta ti trpas u sebe?
Metni secerluk ako hos, dzezvu, stagod...bas me briga.
znaci, nisi ni probao, ne znas , sto propustas

Moderators: spacebound, Duminjo

najcsce muskraca vtri didlom ( i penisom)Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 11:30 Cuj nje majke ti

u fazi predigreKoraci_u_noci wrote: 03 Aug 2020, 11:49 A kad ces ga i upotrijebit u te dvije minute, da mi je samo to znat

Bizi bona,

e, ali to se ne radi takoedo_79 wrote: 03 Aug 2020, 12:24Bil tebi smetalo da te kakav zagondžija buba, i kad ti je najslađe izvadi umjetnu vaginu .... sjedne na fotelju, metne ga u istu i udri ....Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:24 znam, imamo slicnu temu, ali ova je ipak emalo drugacija
Fufe kaze da Bosnje ne koriste "pomagala"
Odraz, kaze da su to nesposobne sonje sa vibratorom
Ja kazem da je fun
Pitanje, zasto pojedinm muskracima smeta koristenje dilda ili vibratora tokom seksanja

Ili mlin za kafu.Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 11:30 Cuj nje majke ti

moze ga partenerka koristii i na tebi, jer vibriraFufe wrote: 03 Aug 2020, 13:00 Eto venera, to je ono o čemu sam ti pričo
Inače, magični womanizer-sprava koja donosi sreću i napredak u domove

probaj Fudonja, unesi malo zara , zena ce pasti u nesvijest od srece , budi avanturista

Ja mislim da je super ideja za promjenit nešto kad se malo zasitiš klasičnog seksa, pogotovo ako se seksaš sa istim partnerom duže vremena. Barem znam da meni dojadi u neka doba kad je sve isto, izvadi - stavi, izvadi - stavi i piši kući po odjelo.
  Ja mislim da je super ideja za promjenit nešto kad se malo zasitiš klasičnog seksa, pogotovo ako se seksaš sa istim partnerom duže vremena. Barem znam da meni dojadi u neka doba kad je sve isto, izvadi - stavi, izvadi - stavi i piši kući po odjelo. 

Edo, žena ima tri rupe, dvije ruke i stopala (ako si u tom fazonu) a ti jednu ćunicu. Poređenje ti je blesavo.edo_79 wrote: 03 Aug 2020, 12:24Bil tebi smetalo da te kakav zagondžija buba, i kad ti je najslađe izvadi umjetnu vaginu .... sjedne na fotelju, metne ga u istu i udri ....Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:24 znam, imamo slicnu temu, ali ova je ipak emalo drugacija
Fufe kaze da Bosnje ne koriste "pomagala"
Odraz, kaze da su to nesposobne sonje sa vibratorom
Ja kazem da je fun
Pitanje, zasto pojedinm muskracima smeta koristenje dilda ili vibratora tokom seksanja

Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:01u fazi predigreKoraci_u_noci wrote: 03 Aug 2020, 11:49 A kad ces ga i upotrijebit u te dvije minute, da mi je samo to znat

intenzivira orgazam

ja korsitim dildo u kombinacjia sa oralcem, dildo u vaginu, on se s tim kabce, a penis kod mene, njamiFufe wrote: 03 Aug 2020, 13:11intenzivira orgazam
Ovoj zadnjoj partnerki je odgovaralo da ga koristi za vrijeme penetracije.
U rekordnom vremenu doživi više orgazama.
Počela me zezat. Dobijem poruku tipa, sinoć sam opet pobijedila rezultatom 3:1

... i govori meni - Vala ne razumijem sto im uopce trebamo?
  ... i govori meni - Vala ne razumijem sto im uopce trebamo?  

Vala me ni jedna nece masirati kitom, ni tom plasticnom.Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:15 ja korsitim dildo u kombinacjia sa oralcem, dildo u vaginu, on se s tim kabce, a penis kod mene, njami
da, da i dilo moze posluziti kao masazer , znaci, ja ga masiram sa dilldom
mi to korsitimo kao dio predigre

A i ja se to nekad pitam.Odraz wrote: 03 Aug 2020, 13:15 Usao ja u sex-shop i razgledam, kad udje neki stariji domacin i zagledao se u one oooogromne gumene cundare sve ko vatrogasni aparati ovako oci izbecio ...... i govori meni - Vala ne razumijem sto im uopce trebamo?

Nora, bila sam u sex shop na Skenderiji, pet osoba sma pitala za lokacijuNora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:08Ja mislim da je super ideja za promjenit nešto kad se malo zasitiš klasičnog seksa, pogotovo ako se seksaš sa istim partnerom duže vremena. Barem znam da meni dojadi u neka doba kad je sve isto, izvadi - stavi, izvadi - stavi i piši kući po odjelo.
Dobra je tema
I nisu igračke samo umjetne kite zaboga koje će zamjenit pravu.
 minnus , nemaju nomrlanu velicinu vibratora
  minnus , nemaju nomrlanu velicinu vibratora   

Tako bi i naziv teme imao vise smisla, ovako nisu konkurenti nego saucesniciNora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:17A i ja se to nekad pitam.Odraz wrote: 03 Aug 2020, 13:15 Usao ja u sex-shop i razgledam, kad udje neki stariji domacin i zagledao se u one oooogromne gumene cundare sve ko vatrogasni aparati ovako oci izbecio ...... i govori meni - Vala ne razumijem sto im uopce trebamo?

moj dragi nema s tim problem, doslovno se izezamo, totalno je zabavanOdraz wrote: 03 Aug 2020, 13:16Vala me ni jedna nece masirati kitom, ni tom plasticnom.Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:15 ja korsitim dildo u kombinacjia sa oralcem, dildo u vaginu, on se s tim kabce, a penis kod mene, njami
da, da i dilo moze posluziti kao masazer , znaci, ja ga masiram sa dilldom
mi to korsitimo kao dio predigre

pa vama muskracima izgleda da jesu konkurenti ( ne svima, dragom Bogu hvala ) , a zenama su saucesniciKoraci_u_noci wrote: 03 Aug 2020, 13:21Tako bi i naziv teme imao vise smisla, ovako nisu konkurenti nego saucesnici

Pitaj, sto nije jasno

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests