najcsce muskraca vtri didlom ( i penisom)Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 11:30 Cuj nje majke ti
Sto ce meni smetat sta ti trpas u sebe?
Metni secerluk ako hos, dzezvu, stagod...bas me briga.
znaci, nisi ni probao, ne znas , sto propustas

Moderators: spacebound, Duminjo
najcsce muskraca vtri didlom ( i penisom)Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 11:30 Cuj nje majke ti
u fazi predigreKoraci_u_noci wrote: 03 Aug 2020, 11:49 A kad ces ga i upotrijebit u te dvije minute, da mi je samo to znat
Bizi bona,
e, ali to se ne radi takoedo_79 wrote: 03 Aug 2020, 12:24Bil tebi smetalo da te kakav zagondžija buba, i kad ti je najslađe izvadi umjetnu vaginu .... sjedne na fotelju, metne ga u istu i udri ....Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:24 znam, imamo slicnu temu, ali ova je ipak emalo drugacija
Fufe kaze da Bosnje ne koriste "pomagala"
Odraz, kaze da su to nesposobne sonje sa vibratorom
Ja kazem da je fun![]()
Pitanje, zasto pojedinm muskracima smeta koristenje dilda ili vibratora tokom seksanja![]()
![]()
![]()
![]()
Ili mlin za kafu.Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 11:30 Cuj nje majke ti
moze ga partenerka koristii i na tebi, jer vibriraFufe wrote: 03 Aug 2020, 13:00 Eto venera, to je ono o čemu sam ti pričo
Inače, magični womanizer-sprava koja donosi sreću i napredak u domove
![]()
probaj Fudonja, unesi malo zara , zena ce pasti u nesvijest od srece , budi avanturista
Edo, žena ima tri rupe, dvije ruke i stopala (ako si u tom fazonu) a ti jednu ćunicu. Poređenje ti je blesavo.edo_79 wrote: 03 Aug 2020, 12:24Bil tebi smetalo da te kakav zagondžija buba, i kad ti je najslađe izvadi umjetnu vaginu .... sjedne na fotelju, metne ga u istu i udri ....Venera wrote: 03 Aug 2020, 11:24 znam, imamo slicnu temu, ali ova je ipak emalo drugacija
Fufe kaze da Bosnje ne koriste "pomagala"
Odraz, kaze da su to nesposobne sonje sa vibratorom
Ja kazem da je fun![]()
Pitanje, zasto pojedinm muskracima smeta koristenje dilda ili vibratora tokom seksanja![]()
![]()
![]()
![]()
Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:01u fazi predigreKoraci_u_noci wrote: 03 Aug 2020, 11:49 A kad ces ga i upotrijebit u te dvije minute, da mi je samo to znat![]()
intenzivira orgazam
ja korsitim dildo u kombinacjia sa oralcem, dildo u vaginu, on se s tim kabce, a penis kod mene, njamiFufe wrote: 03 Aug 2020, 13:11intenzivira orgazam
Ovoj zadnjoj partnerki je odgovaralo da ga koristi za vrijeme penetracije.
U rekordnom vremenu doživi više orgazama.
Počela me zezat. Dobijem poruku tipa, sinoć sam opet pobijedila rezultatom 3:1![]()
Vala me ni jedna nece masirati kitom, ni tom plasticnom.Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:15 ja korsitim dildo u kombinacjia sa oralcem, dildo u vaginu, on se s tim kabce, a penis kod mene, njami![]()
da, da i dilo moze posluziti kao masazer , znaci, ja ga masiram sa dilldom
mi to korsitimo kao dio predigre![]()
A i ja se to nekad pitam.Odraz wrote: 03 Aug 2020, 13:15 Usao ja u sex-shop i razgledam, kad udje neki stariji domacin i zagledao se u one oooogromne gumene cundare sve ko vatrogasni aparati ovako oci izbecio ...... i govori meni - Vala ne razumijem sto im uopce trebamo?
![]()
Nora, bila sam u sex shop na Skenderiji, pet osoba sma pitala za lokacijuNora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:08Ja mislim da je super ideja za promjenit nešto kad se malo zasitiš klasičnog seksa, pogotovo ako se seksaš sa istim partnerom duže vremena. Barem znam da meni dojadi u neka doba kad je sve isto, izvadi - stavi, izvadi - stavi i piši kući po odjelo.
Dobra je tema![]()
I nisu igračke samo umjetne kite zaboga koje će zamjenit pravu.![]()
Tako bi i naziv teme imao vise smisla, ovako nisu konkurenti nego saucesniciNora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:17A i ja se to nekad pitam.Odraz wrote: 03 Aug 2020, 13:15 Usao ja u sex-shop i razgledam, kad udje neki stariji domacin i zagledao se u one oooogromne gumene cundare sve ko vatrogasni aparati ovako oci izbecio ...... i govori meni - Vala ne razumijem sto im uopce trebamo?
![]()
![]()
![]()
moj dragi nema s tim problem, doslovno se izezamo, totalno je zabavanOdraz wrote: 03 Aug 2020, 13:16Vala me ni jedna nece masirati kitom, ni tom plasticnom.Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:15 ja korsitim dildo u kombinacjia sa oralcem, dildo u vaginu, on se s tim kabce, a penis kod mene, njami![]()
da, da i dilo moze posluziti kao masazer , znaci, ja ga masiram sa dilldom
mi to korsitimo kao dio predigre![]()
![]()
pa vama muskracima izgleda da jesu konkurenti ( ne svima, dragom Bogu hvala ) , a zenama su saucesniciKoraci_u_noci wrote: 03 Aug 2020, 13:21Tako bi i naziv teme imao vise smisla, ovako nisu konkurenti nego saucesnici
Pitaj, sto nije jasno
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests