Kad krene utakmica, ako pocne dodijavat' samo joj dobacis tu spravu i pakovanje baterija i svi sretni.

Moderators: spacebound, Duminjo
dildo nema baterijeOdraz wrote: 03 Aug 2020, 13:24 Ima taj dildo svoje vrijeme za upotrebu - kad je Mundijal i Liga sampiona.![]()
Kad krene utakmica, ako pocne dodijavat' samo joj dobacis tu spravu i pakovanje baterija i svi sretni.![]()
Zato što dildo i vibrator ne mogu zagrlit, masirati, šaptat, dodirnut...
Womanizer nije kita.
Ima kako nema ... imas onog "zeku" za zacepljanje dvije rupe i jos vibrira. Pored njega rahat mozemo na pecanje.
Odakle ja da znam sta su te stvari, jos ni jedna nije imala potrebe da trazi takvu vrstu pomoci.
Nije poređenje blesavo, to je samo pitanje mentalnog sklopa .... zašto bi meni smetalo ako njoj treba još koju rupu začepit jel'te .... Nešto sumnjam da ima BAŠ TOLIKO žena koje vole da su im sve rupe začepljene .... šta ti misliš ....Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:09Edo, žena ima tri rupe, dvije ruke i stopala (ako si u tom fazonu) a ti jednu ćunicu. Poređenje ti je blesavo.edo_79 wrote: 03 Aug 2020, 12:24
Bil tebi smetalo da te kakav zagondžija buba, i kad ti je najslađe izvadi umjetnu vaginu .... sjedne na fotelju, metne ga u istu i udri ....![]()
![]()
![]()
Oprosti mi na mom neiskustvu ....
otici cu u sex shop, uslikam ti kakve imaju ovdje sa silikonom
o tugo , tugo nasa, ne znate osnovne stvariedo_79 wrote: 03 Aug 2020, 13:30Nije poređenje blesavo, to je samo pitanje mentalnog sklopa .... zašto bi meni smetalo ako njoj treba još koju rupu začepit jel'te .... Nešto sumnjam da ima BAŠ TOLIKO žena koje vole da su im sve rupe začepljene .... šta ti misliš ....Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:09
Edo, žena ima tri rupe, dvije ruke i stopala (ako si u tom fazonu) a ti jednu ćunicu. Poređenje ti je blesavo.
Moja ćunica je moja ćunica .... ako joj nije dosta onda joj ja ne trebam, nek nađe nekog ko ima veću ćunicu ..... ili dvije tri ćunice, da joj može sve rupe začepit ...
Znaci zaista igracke smatras konkurencijom, ili ako bi rekla da zeli da uvedete neku igracku smatrao bi da joj nisi dovoljan, dobar, da je ne zadovoljavas, a to nema veze s istinom. Na igracke treba gledati kao na fin zacinedo_79 wrote: 03 Aug 2020, 13:30Nije poređenje blesavo, to je samo pitanje mentalnog sklopa .... zašto bi meni smetalo ako njoj treba još koju rupu začepit jel'te .... Nešto sumnjam da ima BAŠ TOLIKO žena koje vole da su im sve rupe začepljene .... šta ti misliš ....Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:09
Edo, žena ima tri rupe, dvije ruke i stopala (ako si u tom fazonu) a ti jednu ćunicu. Poređenje ti je blesavo.
Moja ćunica je moja ćunica .... ako joj nije dosta onda joj ja ne trebam, nek nađe nekog ko ima veću ćunicu ..... ili dvije tri ćunice, da joj može sve rupe začepit ...
didlo sa baterijama je vibrator
Fantasy sex shop, tako nešto?Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:20Nora, bila sam u sex shop na Skenderiji, pet osoba sma pitala za lokacijuNora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:08Ja mislim da je super ideja za promjenit nešto kad se malo zasitiš klasičnog seksa, pogotovo ako se seksaš sa istim partnerom duže vremena. Barem znam da meni dojadi u neka doba kad je sve isto, izvadi - stavi, izvadi - stavi i piši kući po odjelo.
Dobra je tema![]()
I nisu igračke samo umjetne kite zaboga koje će zamjenit pravu.![]()
minnus , nemaju nomrlanu velicinu vibratora
![]()
ma naravno, ne moze penis nista zamjeniti, ali je odlicno iskombinirati![]()
![]()
Eh, al ne zna saputat, za uho gricnut, po kosi pomilovat, po guzi pljesnut, "onaj" pogled uputit. Nema toplote, mekoce koze...
Jeste blesavo. Zato što ako koristiš dildo ili neku spravicu na njoj, opet ima prostora da se i ti zadovoljiš.edo_79 wrote: 03 Aug 2020, 13:30Nije poređenje blesavo, to je samo pitanje mentalnog sklopa .... zašto bi meni smetalo ako njoj treba još koju rupu začepit jel'te .... Nešto sumnjam da ima BAŠ TOLIKO žena koje vole da su im sve rupe začepljene .... šta ti misliš ....Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:09
sexshopLaki.ba , ahaNora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:35Fantasy sex shop, tako nešto?Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:20
Nora, bila sam u sex shop na Skenderiji, pet osoba sma pitala za lokacijuminnus , nemaju nomrlanu velicinu vibratora
![]()
ma naravno, ne moze penis nista zamjeniti, ali je odlicno iskombinirati![]()
![]()
Gledala sam im ponudu na netu, slabo![]()
Eh sad ne znam šta je za tebe normalna veličina![]()
Ja znam za ovaj: https://www.sexyshop.ba/Venera wrote: 03 Aug 2020, 13:40sexshopLaki.ba , ahaNora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:35
Fantasy sex shop, tako nešto?
Gledala sam im ponudu na netu, slabo![]()
Eh sad ne znam šta je za tebe normalna veličina![]()
![]()
Da li ima jos sxs shop da je otovren u SA ?
Ma nisu ni Hrvatski bolji, razocarala sam se , sa losim izborom, narcito didloa![]()
kod mene je sve na duzini oko 17 , iako je 23 popularna duzina , ali sirina je orgomna kod ovih duzih od 25![]()
Brate pretjeruješ i to ne malo. NiĐe veze s vezom.edo_79 wrote: 03 Aug 2020, 13:30Nije poređenje blesavo, to je samo pitanje mentalnog sklopa .... zašto bi meni smetalo ako njoj treba još koju rupu začepit jel'te .... Nešto sumnjam da ima BAŠ TOLIKO žena koje vole da su im sve rupe začepljene .... šta ti misliš ....Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 13:09
E dosjetili se japanci i taj problem rijesili, mozes nasarafit zamjensku glavu sa digitalnom memorijom, spojis na PC i ukucas sta da odgovara, kao "Da dragi sve si u pravu" i "Mozes sa rajom na pivu kad god hoces i ne moras zuriti kuci" i slicno sto inace neces realno dozivjet da cujes ...spacebound wrote: 03 Aug 2020, 13:37
Eh, al ne zna saputat, za uho gricnut, po kosi pomilovat, po guzi pljesnut, "onaj" pogled uputit. Nema toplote, mekoce koze...
Isto k'o ni "zamjenska" cuna.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests