Nokti
-
Obrisan profil
- Status: Offline
Re: FOTO/ Nokti Britney Spears izgriženi do krvi!
koji talenat je ta Britni,,,al dzaba kad grize zanoktice..mislim...oovaj
- nezaboravna
- Aktivni forumaš

Re: Nokti
Ne volim nosit duge nokte i nisam nikad ali je lijepo vidjeti lijepe i njegovane ruke s lijepim noktima
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Isto.gejsha wrote:Ne pamtim kad sam nalakirala nokte.Prošlo me ono uređivanje
Samo mi na nogama moraju biti nokti sređeni.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41493 times
- Been thanked: 28282 times
- Status: Online
Michelle Obama: Lak za nokte koji je očarao SAD
Modne piste su odavno prestale biti jedini izvor inspiracije za nove trendove i ideje koje ćemo na svoj način primijeniti na svome stilu. S njom su jednako ravnopravne i utjecajne televizijske serije te video-spotovi, a već neko vrijeme i politička pozornica na kojoj je glavna muza Michelle Obama

Predizborna kampanja u SAD-u se sve više zahuktava, zbog čega je američki predsjednik Barack Obama sa svojom obitelji na turneji i dalje u pohodnu na potencijalne birače.
Pri tome mu je velika podrška i njegova supruga Michelle, i to ne samo u ulozi supruge i majke, već aktivne članice njegova tima koja drži emotivne govore i inspirira svojim modnim izborima.
Haljina od brokata u boji koralja koju je odjenula za skup u Sjevernoj Karolini nosi etiketu komercijalnog brenda J.Crew baš kao i ružičaste ženstvene cipele.
No, ono što je više od modnog izbora zaokupilo pažnju stotine tisuća žena je njezin izbor – laka za nokte . Diskretna, ali ne i neupečatljiva tamno siva nijansa trenutno je postala najtraženija u američkim drogerijama.
Američka prva dama baš kao i vojvotkinja Catherine potvrdila je da žene u svijetu politike i tradicije koja inzistira na protokolu može samosvjesno zakoračiti u svijet dizajna i mode i inspirirati svoje sunarodnjake u većoj mjeri od stilista i modnih znalaca.

Modne piste su odavno prestale biti jedini izvor inspiracije za nove trendove i ideje koje ćemo na svoj način primijeniti na svome stilu. S njom su jednako ravnopravne i utjecajne televizijske serije te video-spotovi, a već neko vrijeme i politička pozornica na kojoj je glavna muza Michelle Obama

Predizborna kampanja u SAD-u se sve više zahuktava, zbog čega je američki predsjednik Barack Obama sa svojom obitelji na turneji i dalje u pohodnu na potencijalne birače.
Pri tome mu je velika podrška i njegova supruga Michelle, i to ne samo u ulozi supruge i majke, već aktivne članice njegova tima koja drži emotivne govore i inspirira svojim modnim izborima.
Haljina od brokata u boji koralja koju je odjenula za skup u Sjevernoj Karolini nosi etiketu komercijalnog brenda J.Crew baš kao i ružičaste ženstvene cipele.
No, ono što je više od modnog izbora zaokupilo pažnju stotine tisuća žena je njezin izbor – laka za nokte . Diskretna, ali ne i neupečatljiva tamno siva nijansa trenutno je postala najtraženija u američkim drogerijama.
Američka prva dama baš kao i vojvotkinja Catherine potvrdila je da žene u svijetu politike i tradicije koja inzistira na protokolu može samosvjesno zakoračiti u svijet dizajna i mode i inspirirati svoje sunarodnjake u većoj mjeri od stilista i modnih znalaca.

Postoje ljudi koji te zaborave
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
s takvom lakoćom
kao što se zaboravi kišobran,
i sjete te se samo kad pada kiša.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Aman,sta je ovdje za ibreta,kao da nikad nije viđen ovaj lak....taman da je fuškije stavila na ruke,neko bi napisao da je predivno....muke im biti nacifrane,a vojska ljudi se stara o tome...cudna mi cuda 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
- Status: Online
-
Trepavica
gejsha wrote:Koliku pažnju poklanjate svojim noktima?
Da li puštate nokte ili ih redovno režete?Koju boju laka za nokte najčešće birate?
Koristite li neke kreme za jačanje noktiju..da li su vam nokti slabi,pa bez obzira što želite duge nokte,ne mogu vam narasti?
Da li ih grickate pa zbog te navike vam ne mogu narasti kako bi željele?
Da li ste nekada ugrađivale umjetne nokte?Volite li crtati po noktima ili ljepiti sličice?
Muškarci,da li volite žene s dugim ili kratkim noktima,ili ne obraćate pažnju na to?
Znam dosta muškaraca kojima smetaju nokti kod cura,gade im se.
Imam malo duze nokte, ( moje prirodne )..ne mogu svoje ruke zamisliti bez noktiju ,jer oni su mi ukras svake zenske ruka ,pod uslovom da ih njeguje..A njegovati ruke znaci , redovno , ih mazati kremom , da ne dode do pucanja , usred hladnih dana..Lakiranje noktiju , sto i samo odrzavanje istih..Nokti ne poraju biti dugi da bi se lakirali , lijepi su i oni kraci ,kada su premazani bar sjajem za nokte..nokti su kao i sve ostalo ..ako se odrzavaju ,mogu biti samo lijepi!
Nije mi lijepo to uređivanje noktiju kakvo je danas popularno, čudno mi izgleda.
Iako priznajem da su neke cure prave majstorice u oslikavanju.
Moji su uglavnom ovakvi obični, samo s prozirnim lakom

Nekad, kad mi je do zabave, nalakiram ih ovako

jer sam čula da se žene s crvenim noktima odlično provode.
Iako priznajem da su neke cure prave majstorice u oslikavanju.
Moji su uglavnom ovakvi obični, samo s prozirnim lakom

Nekad, kad mi je do zabave, nalakiram ih ovako

jer sam čula da se žene s crvenim noktima odlično provode.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Podržavam post iznad. Upućujem beskrajne komplimente ženama koje umiju živopisno oslikati svoje nokte ali nekako sam skloniji jednostavnijim izvedbama.
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
nastojim da mi nokti i uredno i elegantno izgledaju ,
,upravo zbog profesije i skrivene elegancije i ja podrzavam ovu prvu varijantu od Katje
srednje dugi i bezbojni lak ili francuski french
,upravo zbog profesije i skrivene elegancije i ja podrzavam ovu prvu varijantu od Katje
srednje dugi i bezbojni lak ili francuski french
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
i kod mene kao kod katje... mlijecni lak a za posebnije prilike crveni
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Evo novi lak za Gejshu i Merlinku 
Kožni lak

LAKOVI za nokte s različitim teksturama više nisu novost, no zabavno je gledati što će sve kozmetičke kuće osmisliti kako bi razveselili svoje obožavateljice.
Nakon kavijar, baršunaste, mat i zmijske manikure, brand Nails.Inc predstavio je odličan novi izum- "kožnu manikuru".
Ovaj lak inspiriran je trendovima s modnih pista za proljeće/ljeto 2013., a uz njega u kutijici dolaze i 4 kristalne lubanje te zakovice kojima svaka djevojka sama može osmisliti unikatnu manikuru.

Ovaj lak jednostavno se uklanja, no na noktima izgleda baš poput prave kože.
Već ga možemo zamisliti u kombinaciji sa kožnim tajicama i ženstvenom košuljom boje pudera.
Kožni lak

LAKOVI za nokte s različitim teksturama više nisu novost, no zabavno je gledati što će sve kozmetičke kuće osmisliti kako bi razveselili svoje obožavateljice.
Nakon kavijar, baršunaste, mat i zmijske manikure, brand Nails.Inc predstavio je odličan novi izum- "kožnu manikuru".
Ovaj lak inspiriran je trendovima s modnih pista za proljeće/ljeto 2013., a uz njega u kutijici dolaze i 4 kristalne lubanje te zakovice kojima svaka djevojka sama može osmisliti unikatnu manikuru.

Ovaj lak jednostavno se uklanja, no na noktima izgleda baš poput prave kože.
Već ga možemo zamisliti u kombinaciji sa kožnim tajicama i ženstvenom košuljom boje pudera.
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

Stvar je ukusa da li ce neko imati duge-kratke, nalakirane-nenalakirane nokte. Ali je stvar licne higijene da li ce ti nokti biti njegovani.. Ja sam za njegovane nokte, pa koju god da varijantu izaberete.
Ja imam crvene nokte. Uvijek i u svakoj prilici. Malo duze crvene. To mi je nesto kao zastitni znak. Trenutno sam uradila geliranje noktiju, te iskoristila priliku da nesto malo promijenim, pa sam uradila french, ali to nije to! Ja sam navikla na crveno, i ubi me ovaj french (iako je lijepo i uredno-sto je najvaznije)
Ono sto nikad ne bih mogla staviti na sebe, jest ovaj novi modni krik (vapaj),, ovi spicasti nokti.. Nazalost, uzelo je maha..

Ja imam crvene nokte. Uvijek i u svakoj prilici. Malo duze crvene. To mi je nesto kao zastitni znak. Trenutno sam uradila geliranje noktiju, te iskoristila priliku da nesto malo promijenim, pa sam uradila french, ali to nije to! Ja sam navikla na crveno, i ubi me ovaj french (iako je lijepo i uredno-sto je najvaznije)
Ono sto nikad ne bih mogla staviti na sebe, jest ovaj novi modni krik (vapaj),, ovi spicasti nokti.. Nazalost, uzelo je maha..
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8210 times
- Been thanked: 19309 times
Koji užas ti špicasti nokti 
A i predugi su mi bezveze. Ne znam kako vlasnice takvih noktiju mogu išta da rade.
Ja uvijek imam duge nokte, ali u granicama normale.
Kad mi jedan pukne, odrežem ih sve i obično tada lakiram jačim bojama, a kad su mi dugi onda samo prozirni i svijetle boje.
A i predugi su mi bezveze. Ne znam kako vlasnice takvih noktiju mogu išta da rade.
Ja uvijek imam duge nokte, ali u granicama normale.
Kad mi jedan pukne, odrežem ih sve i obično tada lakiram jačim bojama, a kad su mi dugi onda samo prozirni i svijetle boje.