ja sam joz ziva
trebate i vi znati kako to odraditi
Moderators: spacebound, Duminjo

To I bolje reci gag on it bitch

Da nisi spomenula anus, sad bih te zvao na kafu.

meni je to sve uzitak , eto izbacit' cemo anus ( nek ostan pod tusem opcija)

Ma ono kad otvori usta k'o pesh pa jos zatvori zdrijelo i nista ne radi samo ga kvasi.

Pa et, ako će biti u edukativne svrhe, ja sam za.

Neka, hvala.Venera wrote: 03 Aug 2020, 14:16Fudonja, kupit cu ti dildo za rodjendan , da obradujse sebe i zenuFuddo wrote: 03 Aug 2020, 14:15
E moj fufe...
Hiljade i hiljade sklekova, audiji, bemveovi, 300 na sat...i na kraju, plasticna hargija za pasom?
Odricem te se ko zemljaka, skojevca i tumaca hadisa.
Ti si svabo.
Tacka.![]()

Suti bolan ne prizivaj ...Mutevelija wrote: 03 Aug 2020, 14:28 Jesil kad guzila muskarca venero.
Spomenu anus.
Jesil pengovala haj priznaj

probaj pusiti dildlo, pa ces vidjeti kako je i zasto ne nekad komplicirano zenamaOdraz wrote: 03 Aug 2020, 14:30Ma ono kad otvori usta k'o pesh pa jos zatvori zdrijelo i nista ne radi samo ga kvasi.
Dobro mozda sam ja imao dobrih ljubavnica pa mi smeta ako nije bar priblizno dobro.![]()

Eto RamizeVenera wrote: 03 Aug 2020, 14:32probaj pusiti dildlo, pa ces vidjeti kako je i zasto ne nekad komplicirano zenamaOdraz wrote: 03 Aug 2020, 14:30
Ma ono kad otvori usta k'o pesh pa jos zatvori zdrijelo i nista ne radi samo ga kvasi.
Dobro mozda sam ja imao dobrih ljubavnica pa mi smeta ako nije bar priblizno dobro.![]()
![]()

Opasne su mrsavice, sto ga one znaju satrat cudo jedno.Fufe wrote: 03 Aug 2020, 14:25 Što jes jes.
Ali, ima i majstorica
Jedna mala, nije imala više od dvije i po banke, proguta do balčaka
A nema u njoj 55 kg.
Kontam, uđe joj do želuca![]()

pa ne znate kako se pusi penis, eto , dildo vam je nacin da spoznate kako vam pusimo

NeS ti meni pusit, da si jos tolka.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests