U pogresne se alate ti razumijes.
Smanji sa strujom.
Moderators: spacebound, Duminjo

U pogresne se alate ti razumijes.

Da, to znam..MunDzi wrote: 03 Aug 2020, 18:37Pa nije ni to tacno.animals wrote: 03 Aug 2020, 18:33 Ako muskarac ima pojma o sexu, onda ne treba nikakvo pomagalo..
e sad, ima nas svakakvi..
Muskarac moze da ima itekako pojma, ali zena moze da voli raznorazne nadrazaje koje joj igracke mogu dati kao dodatak muskarcu.
Zasto vam je tesko prihvatiti da razliciti ljudi vole razlicite stvari.

a, sto ako te zena jedna dan upita da koristite vjestcki penis , onako radi zabave, sto bi joj odgovorioanimals wrote: 03 Aug 2020, 18:40Da, to znam..MunDzi wrote: 03 Aug 2020, 18:37
Pa nije ni to tacno.
Muskarac moze da ima itekako pojma, ali zena moze da voli raznorazne nadrazaje koje joj igracke mogu dati kao dodatak muskarcu.
ali to vecina zena rade kad su same..

E to ne znam.animals wrote: 03 Aug 2020, 18:40Da, to znam..MunDzi wrote: 03 Aug 2020, 18:37
Pa nije ni to tacno.
ali to vecina zena rade kad su same..

Jeb se...
Slažem se. Seks dođe kao Olimpijada, citius – altius - fortius.MunDzi wrote: 03 Aug 2020, 18:45E to ne znam.
Ali ne bi bila iznenadjena kad bi ispalo da nije tako.
Pa budu veliki sajmovi seksi igracaka koji traju danima.
To bude puno puncijato parovima.
Uvijek u potrazi za nekim novim igrackicama.
Jednostavno, nekim ljudima nije dovoljan samo partner.
Zele dodatne stimulacije dok su sa partnerom.

ne razumijemDorian wrote: 03 Aug 2020, 18:44 Pa, radije da zatraži dildo nego drugog (trećeg) učesnika...
Osim ako je Fufe u pitanju, u tom slučaju je ona višak.

ja bi na njenom mjestu postala preljubnica , jer ne zelis rabizit monotniju seksanja u braku

pa ne rade to jer im nesto faliElTriconi wrote: 03 Aug 2020, 18:50 Nije ni cudo sto se ljudi pocmu drogirat i pit. Bidne sa partnerom, fali im nesto. Nacera tehnologije, valja do nekije doba. Kad sta ce ti bit ne valja. Haj utroje. Haj valja do nekije doba. Haj ovo, haj ono. I ne preostaje nista drugo vego droze i tuzlansko![]()

Neka, ja cu radije da odem u kurvanje..

Svima nesto fali..Venera wrote: 03 Aug 2020, 18:52pa pe rade to jer im nesto faliElTriconi wrote: 03 Aug 2020, 18:50 Nije ni cudo sto se ljudi pocmu drogirat i pit. Bidne sa partnerom, fali im nesto. Nacera tehnologije, valja do nekije doba. Kad sta ce ti bit ne valja. Haj utroje. Haj valja do nekije doba. Haj ovo, haj ono. I ne preostaje nista drugo vego droze i tuzlansko![]()
![]()
Pročitaj ponovo.Venera wrote: 03 Aug 2020, 18:48ne razumijemDorian wrote: 03 Aug 2020, 18:44 Pa, radije da zatraži dildo nego drugog (trećeg) učesnika...
Osim ako je Fufe u pitanju, u tom slučaju je ona višak.![]()
ti ne zelis dildo, ali predlazes trojac![]()
trec lice je tesko pronaci , realno receno
ako zeni odgovora da ima u sebi istovremeno dildo i penis, zasto to tebi predstavlja problem![]()

pa tako ti i zena moze postati preljubnica

Pa moze svatko..

ima zdraviuj asoluciju, izaberes novu partnericu, ako ti je trenutna dosadnaElTriconi wrote: 03 Aug 2020, 18:50 Nije ni cudo sto se ljudi pocmu drogirat i pit. Bidne sa partnerom, fali im nesto. Nacera tehnologije, valja do nekije doba. Kad sta ce ti bit ne valja. Haj utroje. Haj valja do nekije doba. Haj ovo, haj ono. I ne preostaje nista drugo vego droze i tuzlansko![]()

u vezi ili brraku , ako nastavit odbijati probati nesto novo, jedno predlozi, kaze necu, a drugo preldozi, kaze necu, i cemu to vodi

E problem, sto kod mene jos to nije nitko predlozio...

E jesi lud...Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 19:00 Znaci,
Ovdje su neke stvari jasnije,
U Venere i Mundzi cojek ima mal k.... i sad i ostale ubjedjuju da sebi kupe plasticne kurceve.
Tctctc
Sta im sve nece naumpast.