animals wrote: 03 Aug 2020, 18:33 Ako muskarac ima pojma o sexu, onda ne treba nikakvo pomagalo..
e sad, ima nas svakakvi..

Moderators: spacebound, Duminjo
animals wrote: 03 Aug 2020, 18:33 Ako muskarac ima pojma o sexu, onda ne treba nikakvo pomagalo..
e sad, ima nas svakakvi..
a ti si izabrao da budes preljubnik, umjesto da obogatis bracni seks
Jesi ti ozbiljna.Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 19:21 Eno odma nešta im fali..
Svaka nova poza je isprobavanje nečeg novog, jel' tako. Inače bi trebalo da nam je dovoljno u misionarskoj u mraku se poseksat i mirna Bosna.
Sa svim su okej, promjenama poza, mjesta gdje se seksaju, seksi vešom, seksi slikama, al jedan mali vibrator da unesemo u krevet? Aaaaa pa zar ti nisam dovoljan, je li nesrećo.
E čuj onaj koji zna, njemu ne treba.
Pa upravo onaj koji zna pružit zadovoljstvo će isprobati sve što je u njegovoj granici komfora a što partner predloži.
Ako vam nešto nije u granici komfora sasvim je uredu da ne pristanete na to, ali te priče ja mogu, ja znam, meni ne treba, meni ne bi ni tražila, ejš...![]()
Pa ja reko, nismo svi isti..Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 19:21 Eno odma nešta im fali..
Svaka nova poza je isprobavanje nečeg novog, jel' tako. Inače bi trebalo da nam je dovoljno u misionarskoj u mraku se poseksat i mirna Bosna.
Sa svim su okej, promjenama poza, mjesta gdje se seksaju, seksi vešom, seksi slikama, al jedan mali vibrator da unesemo u krevet? Aaaaa pa zar ti nisam dovoljan, je li nesrećo.
Pa upravo onaj koji zna pružit zadovoljstvo će isprobati sve što je u njegovoj granici komfora a što partner predloži.
Ako vam nešto nije u granici komfora sasvim je uredu da ne pristanete na to, ali te priče ja mogu, ja znam, meni ne treba, meni ne bi ni tražila, ejš...![]()
Stvoris utisak da je vrhunac uzbudjenja u seksualnom zivotu prosjecnog forumasa kad draga oko 26. u mjesecu, a njihovog 4 seksa tog mjeseca kaze Mogli smo veceras da ja budem odozgo, i ostavi tv, da nije skroz mrakJulia-Klara wrote: 03 Aug 2020, 19:21 ja ne mogu vjerovati sta citam ovdje, od odraslih ljudi, seksualno aktivnih
eto, ne mogu vjerovati
![]()
ma nisi ti uopce mastovit
spacebound wrote: 03 Aug 2020, 19:24Stvoris utisak da je vrhunac uzbudjenja u seksualnom zivotu prosjecnog forumasa kad draga oko 26. u mjesecu, a njihovog 4 seksa tog mjeseca kaze Mogli smo veceras da ja budem odozgo, i ostavi tv, da nije skroz mrakJulia-Klara wrote: 03 Aug 2020, 19:21 ja ne mogu vjerovati sta citam ovdje, od odraslih ljudi, seksualno aktivnih
eto, ne mogu vjerovati
![]()
![]()
Divno. Cestitam. Sta kaze supruga? Dijeli li misljenje?animals wrote: 03 Aug 2020, 19:25spacebound wrote: 03 Aug 2020, 19:24
Stvoris utisak da je vrhunac uzbudjenja u seksualnom zivotu prosjecnog forumasa kad draga oko 26. u mjesecu, a njihovog 4 seksa tog mjeseca kaze Mogli smo veceras da ja budem odozgo, i ostavi tv, da nije skroz mrak![]()
Nije..vrhunac je kad pocinjes da skidas drugu,, i da je prvi put otkrivas...
A jašta, naravno da ne bi valjaloanimals wrote: 03 Aug 2020, 19:23Pa ja reko, nismo svi isti..Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 19:21 Eno odma nešta im fali..
ne bi valjalo da jesmo...
Kazem ti o onome sto je prija bilo..spacebound wrote: 03 Aug 2020, 19:26Divno. Cestitam. Sta kaze supruga? Dijeli li misljenje?animals wrote: 03 Aug 2020, 19:25
Nije..vrhunac je kad pocinjes da skidas drugu,, i da je prvi put otkrivas...
Nora Ibsenova wrote: 03 Aug 2020, 19:21 Eno odma nešta im fali..
Znaci nikad nije stimalo sa suprugom, pa umjesto razgovora i truda na odnosu islo se linijom manjeg otpora?