Šupak jedan.
Nek me i banuju, šta drugo ti reći.
Moderator: VIP
MOram priznati da mi se njegova prica ne svidja... NI cinjenica da mu je zena u Turskoj trenutno, a on tu ...
A zbog cega?
Ovo da si sehr nett je kompliment suh ko somun..Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 22:38Laze supak,vrhbosnica wrote: 03 Aug 2020, 22:36 Kaze da je fina i slatka.i ima lijepe oci..kao crno more..i da ju je stalno u oci gledao i tako ...
JaB sad u pare da ne zna ni kakve su joj boje oci,
On je sam u sise gledo,
Logicno.
Gospodjetina molim lijepoZannalee wrote: 03 Aug 2020, 22:38U pravu je Fudo
Bgm ni mene niko nije spašavo
Nego se ko gospođa, sama, zajebem
Ha ya
![]()
Dovoljno je samo da u google ubacis broj telefona i sve ce ti reci, adresu, ko zivi na njoj, sudske parnice, potjernice...Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 22:48 Ne znam stvarno koji vam je vrag.. Moja intuicija mi govori da je iskren, a uostalom mogu sve provjeritii pomalo.. mogu mu po telefonu malo pogledati sta ima![]()
Ma samo ti radi sta misliš da je dobro. Ko smo mi da ti ista govorimo. Nema veze što nikakve veze sa vezom nema.
Mores. Mores. Cekaj malko dok pomisli da si njegovaMerlin246 wrote: 03 Aug 2020, 22:48 Ne znam stvarno koji vam je vrag.. Moja intuicija mi govori da je iskren, a uostalom mogu sve provjeritii pomalo.. mogu mu po telefonu malo pogledati sta ima![]()
Joj ako te mlatne gospođetina vratiću te na fabričke postavke, ščuo
Meni intuicija govori da ti bolji bio onaj nanin krmak, pa kakav god da je, nego taj gulenovac.Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 22:48 Ne znam stvarno koji vam je vrag.. Moja intuicija mi govori da je iskren, a uostalom mogu sve provjeritii pomalo.. mogu mu po telefonu malo pogledati sta ima![]()
Pravda za indijce na dandari koji pisu haikuSocrates wrote: 03 Aug 2020, 22:50Ma samo ti radi sta misliš da je dobro. Ko smo mi da ti ista govorimo. Nema veze što nikakve veze sa vezom nema.Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 22:44
Pa sta ako je razveden Boze![]()
Meni se svidja, osjecam se opusteno s njim, smijemo se, salimo, mozes i o ozbiljnim temama.. ma predrag je![]()
Ima isto logike kao da si rekla da ti se svidja udovac Indijac na spidu koji piše haiku u slobodnom vremenu.
Ozb?Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 22:49Dovoljno je samo da u google ubacis broj telefona i sve ce ti reci, adresu, ko zivi na njoj, sudske parnice, potjernice...Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 22:48 Ne znam stvarno koji vam je vrag.. Moja intuicija mi govori da je iskren, a uostalom mogu sve provjeritii pomalo.. mogu mu po telefonu malo pogledati sta ima![]()
Al nemoj nikom reci da sam ti ja ovo reko.
Dijete drago... Koliko je tebi ono godina?
To, svuci me Po svakoj suzi tuci me
Users browsing this forum: HAVANA and 5 guests