Sta mu je bokte
Kako je oso na more nije dobar,
Da nije ugazio u kakvog svabu pedera dole?
Moderator: VIP
Sta mu je bokte
Ti jos nisi skontala da se ne pitas ti?Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 22:55Nit planiram da ga zenim ni da ga kuci vodim.. Znaci ako i laze sebi radi problem ja se u njega zaljubiti necu.TAFKAP wrote: 03 Aug 2020, 22:51
Dijete drago... Koliko je tebi ono godina?
Bolje da si ostala kod tetke/strine/ujne ili još bolje kod majke u Bosni.
On ti složio šuplju tako plitku da plića bit ne može ti pala ...![]()
![]()
Oklizno se na njeg
I meni je cudno ovo sto ne zna njemacki.. Ja pricam bolje od njega a on je tu 8 godinaSocrates wrote: 03 Aug 2020, 22:58Pa eto, niz pitanja, al' evo dva. Ako je duže u Njemačkoj, zašto ne zna njemački? Ili je glup ili lijen.Julia-Klara wrote: 03 Aug 2020, 22:49 Covjek i ne zna njemacki, kako da da drugaciji kompliment?
Rekao je da su joj oci ko Crno more![]()
Ako je tek dosao u Njemačku, zašto se žena odmah razvela od njega po dolasku? Šuplja je naravno da je on nju ostavio.
Ma jok, rovi mu po fejsu..Fuddo wrote: 03 Aug 2020, 22:59 Sad merlin tamo cita,
Ahmed, ozenjen sa Fatimom,
Osmero djece
Radi u zeljezari
Osam krivicnih prijava,
I vice....isuseK, fudo fala ti.
Gasi kameru, motaj kablove.
Nisam bas tako reklaMutevelija wrote: 03 Aug 2020, 22:56oNA JE IZLjavila jednom da voli da joj muskarac komanduje.insomnia wrote: 03 Aug 2020, 22:46 Cekaj. Polako dok te ne sveze. Onda ce poceti prigovaranje na oblacenje kad ides na poso, na kolege pa sto uopste ides na poso...
Doduse ima zena koje to vole
Nego kako kako, volis kad te malo preko koljena
45.
NeJde bona on na kurs njemackog sto hoce da nauci njemacki, on trazi kakvu sa straneMerlin246 wrote: 03 Aug 2020, 23:03I meni je cudno ovo sto ne zna njemacki.. Ja pricam bolje od njega a on je tu 8 godinaSocrates wrote: 03 Aug 2020, 22:58
Pa eto, niz pitanja, al' evo dva. Ako je duže u Njemačkoj, zašto ne zna njemački? Ili je glup ili lijen.
Ako je tek dosao u Njemačku, zašto se žena odmah razvela od njega po dolasku? Šuplja je naravno da je on nju ostavio.![]()
I tek sada ide na kurs i polagao ispit kad i ja u subotu..
Pa da. Zato sam i naisla na ovog tradicionalnog pravog muskarcaMutevelija wrote: 03 Aug 2020, 23:07Nego kako kako, volis kad te malo preko koljenadobro pretjerujem ali si reklada voli kad je dominantniji od tebe i odlucuje sta ces obuc i kad dje ljubomoran posesivan.
Pa sestro draga, osamsto radara uključi.Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 23:03I meni je cudno ovo sto ne zna njemacki.. Ja pricam bolje od njega a on je tu 8 godinaSocrates wrote: 03 Aug 2020, 22:58
Pa eto, niz pitanja, al' evo dva. Ako je duže u Njemačkoj, zašto ne zna njemački? Ili je glup ili lijen.
Ako je tek dosao u Njemačku, zašto se žena odmah razvela od njega po dolasku? Šuplja je naravno da je on nju ostavio.![]()
Takvima kao sto sam ja?Socrates wrote: 03 Aug 2020, 23:11Pa sestro draga, osamsto radara uključi.Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 23:03
I meni je cudno ovo sto ne zna njemacki.. Ja pricam bolje od njega a on je tu 8 godina![]()
Ne dozvoli sebi da budeš rob svojih osjetila.
Eto, k'o sestri ti kažem. Osam godina u Njemačkoj i još šuplje prosipa takvima kao sto si ti.
Ja sam normalna zena.. Nit volim da me se tuce, niti zelim da mi se zabranjuje bilo staMutevelija wrote: 03 Aug 2020, 23:10 Ma on kad bi tebe i tukao tebi bi bilo drago .. Ja ipak mislim da ti nisi takva Hera si ti volis i ti malo da komandujes.
E pa onda nije mogla bolje izabratiMutevelija wrote: 03 Aug 2020, 23:07Nego kako kako, volis kad te malo preko koljenadobro pretjerujem ali si reklada voli kad je dominantniji od tebe i odlucuje sta ces obuc i kad dje ljubomoran posesivan.
Nemoj ba curu potcjenjivati... Ona je prošla život u svojih pola godine, godinu odkako se odvojila od majčinog skuta.Socrates wrote: 03 Aug 2020, 23:11Pa sestro draga, osamsto radara uključi.Merlin246 wrote: 03 Aug 2020, 23:03
I meni je cudno ovo sto ne zna njemacki.. Ja pricam bolje od njega a on je tu 8 godina![]()
Ne dozvoli sebi da budeš rob svojih osjetila.
Eto, k'o sestri ti kažem. Osam godina u Njemačkoj i još šuplje prosipa takvima kao sto si ti.
Znas li ti brt koliko kosta kubik macovine? Isplatil se jedna golema oarcela zasadit i hocel to biti spremni za 20 godina da se proda?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests