Pozitivna dešavanja u BiH
Moderator: Krokodil Behko
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
- Status: Offline
Re: Pozitivna dešavanja u BiH
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1234 times
- Been thanked: 3897 times
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3912 times
- Been thanked: 2947 times
Gdje se ovo cita,gdje ce biti objavljeno,dostupno?Laser wrote: 27 May 2020, 16:40 Dobra analiza.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ifimes- ... 200527074
Koja korist.
Ovo treba stampati,i kao letke pustiti iz aviJona,jedino tako
moze doci do ociju i usiju svakog gradjanina.
Bez tog.....trla baba dlan .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Možda imam manjak informacija, ali očito imaš i ti, ne samo manjak nego i "višak" .harlekin wrote: 21 May 2020, 08:34Inace 300m od mene zivi,bio u vojsci autonomne pokrajine zapadne bosne borio se protiv Armije BiH.Chloe wrote: 22 Jan 2020, 20:29 Ne znam gdje bih pohvalila svog prijatelja, inače RVI Armije BiH. Rat ga zatekao u Sloveniji gdje je završio gradjevinsku školu, pripadnik 7. Krajiške brigade tj. 17. viteške krajiške brdske brigade u sklopu 7. Korpusa, prije prelaska sa par suboraca preko tzv. SAO Krajine na Bihaćki okrug.
Oženjen, otac četvero djece, živi od poljoprivrede.
Najstarija kćerka mu je trenutno u posjeti Istambulu sa mojom.
Opsujte državu pred njim... pa ćete čuti.![]()
![]()
Ostao bez ruke jer je s ostalim vojnicima pijan ko letva zajebavo se bombom onom maleckom crnom,koja mu je opalila u ruci sjebala ruku oko i onak prilicno zeznula.
Iako je jedan od vrijedniji ljudi koje poznajem i jako se trudi i radi ipak to nije razlog da se bajke pricaju.
Zašto li je TV Visoko maksuz poslalo ekipu u Kladušu i napravilo prvu reportažu o njemu i njegovim plantažama?
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
- Status: Online
Postujem te,taj lik mi je rodjak,njegov necak Senad Sefic mi je rodjak i prvi susjed bio,odrasto sam tu,amneziju nemam,sjecam se tih stvari dok su se desavale,tako da bi bilo lijepo da i ti postujes nekog kad kaze istinu iako ti nije draga.Chloe wrote: 30 May 2020, 10:34Možda imam manjak informacija, ali očito imaš i ti, ne samo manjak nego i "višak" .harlekin wrote: 21 May 2020, 08:34
Inace 300m od mene zivi,bio u vojsci autonomne pokrajine zapadne bosne borio se protiv Armije BiH.
Ostao bez ruke jer je s ostalim vojnicima pijan ko letva zajebavo se bombom onom maleckom crnom,koja mu je opalila u ruci sjebala ruku oko i onak prilicno zeznula.
Iako je jedan od vrijedniji ljudi koje poznajem i jako se trudi i radi ipak to nije razlog da se bajke pricaju.![]()
Zašto li je TV Visoko maksuz poslalo ekipu u Kladušu i napravilo prvu reportažu o njemu i njegovim plantažama?![]()
- Chloe
- Žena za sva vremena

Vjeruj da me nije to dotaklo tvoje pisanje, samo kažem da postoje i info koje očito ni ti ne znaš.harlekin wrote: 30 May 2020, 11:33Postujem te,taj lik mi je rodjak,njegov necak Senad Sefic mi je rodjak i prvi susjed bio,odrasto sam tu,amneziju nemam,sjecam se tih stvari dok su se desavale,tako da bi bilo lijepo da i ti postujes nekog kad kaze istinu iako ti nije draga.Chloe wrote: 30 May 2020, 10:34
Možda imam manjak informacija, ali očito imaš i ti, ne samo manjak nego i "višak" .![]()
Zašto li je TV Visoko maksuz poslalo ekipu u Kladušu i napravilo prvu reportažu o njemu i njegovim plantažama?![]()
Senad mi je kum.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
- Status: Online
Odlicno onda valjda znas da nisam jedno slovo pogresio,sigurno znas gdje i kako je covjek ostao bez ruke,kako i zasto je dobio kucu,pa mi nije jasno kako mozes velicat nekog takvog i navodit kao primjer,jer moze bit jedino primjer uspjeha clanske SDA knjizice i dobri veza,al inace ja to smatram primjerom neceg sto treba iskorjenit a ne uzdizat.Chloe wrote: 30 May 2020, 11:55Vjeruj da me nije to dotaklo tvoje pisanje, samo kažem da postoje i info koje očito ni ti ne znaš.harlekin wrote: 30 May 2020, 11:33
Postujem te,taj lik mi je rodjak,njegov necak Senad Sefic mi je rodjak i prvi susjed bio,odrasto sam tu,amneziju nemam,sjecam se tih stvari dok su se desavale,tako da bi bilo lijepo da i ti postujes nekog kad kaze istinu iako ti nije draga.
Senad mi je kum.![]()
Iskreno da lik ima vile i dvorce boli me djon,ali kad kazes kako ti metak pogodio bombu u ruci dok si se borio za Armiju BiH,a u biti mrtav pijan se glupirao i to u vojsci Abdica e tu mi zivci malo poskoce,jbg oprosti.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Naprotiv, taj dio ne znam.harlekin wrote: 30 May 2020, 13:06Odlicno onda valjda znas da nisam jedno slovo pogresio,sigurno znas gdje i kako je covjek ostao bez ruke,kako i zasto je dobio kucu,pa mi nije jasno kako mozes velicat nekog takvog i navodit kao primjer,jer moze bit jedino primjer uspjeha clanske SDA knjizice i dobri veza,al inace ja to smatram primjerom neceg sto treba iskorjenit a ne uzdizat.Chloe wrote: 30 May 2020, 11:55
Vjeruj da me nije to dotaklo tvoje pisanje, samo kažem da postoje i info koje očito ni ti ne znaš.
Senad mi je kum.![]()
Iskreno da lik ima vile i dvorce boli me djon,ali kad kazes kako ti metak pogodio bombu u ruci dok si se borio za Armiju BiH,a u biti mrtav pijan se glupirao i to u vojsci Abdica e tu mi zivci malo poskoce,jbg oprosti.
Planiram pitati....
Ne znam zašto bi iskorjenio nekog ko živi od svog rada i može poslužiti kao primjer mnogima. Jeste za pohvaliti, zaslužio je pohvalu. I on i njegova supruga i njegova djeca. Daleko su iznad onih koji su svoj patriotizam naplatili, a danas pljuju i kunu državu koja im je to dala
Za procjenu vrijednosti ljudi, stranka, vjera itd. meni nisu nikakvi arşini.
Ne bih rodjenog oca podržala da lopov i kriminalac, neradnik, parazit ma kakav i koliki patriota bio.
Ne padam na ljiljan oko vrata, a rad za vlastiti interes.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9808 times
- Been thanked: 11542 times
Firma iz Gračanice gradi dijelove za kruzere, zaposlili 50 novih radnika

Gračanička kompanija “Adam Co”, specijalizirana za proizvodnju željeznih konstrukcija, potpisala je ugovor s italijanskom kompanijom “Fincaniteri” o izradi “pijole”, metalnih dijelova za kruzere.
Ugovor je vrijedan 2,5 miliona dolara. Brodogradilište se nalazi u italijanskom gradu Monfalconeu, na sjeveru, a iz Gračanice je već tamo otišlo 35 radnika, zavarivača, bravara i montera, uskoro kreće i druga grupa od 22 radnika.
Zbog novih poslova i novog ugovora, ukazala se potreba za novih 50 radnika, zanatlija i CNC operatera.
(SB)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Re: Firma iz Gračanice gradi dijelove za kruzere, zaposlili 50 novih radnika
I ova, baš kao i ona vijest od jučer, potiču sa zločinačko-zločinačke i lažovsko-lažovske Slobodne Bosne.
Tu je i vijest o velikom povećanju izvoza struje. Sve u par dana.
Na klixu zadnjih nekoliko vijesti iz ekonomije, ono baš se vidi ko je uhljebaš
Pomoć građanima i najpogođenijem sektoru: Šta su turistički vaučeri i koji je njihov efekat
Korona-zakon i sve njegove povlastice prestaju važiti 60 dana nakon ukidanja stanja nesreće
Flove bučino ulje iz BiH osvojilo prestižnu svjetsku nagradu za okus
Korona-zakon u FBiH: 13.634 zahtjeva podnesena za subvencioniranje doprinosa, prijave još traju
Američki gigant Boeing otpušta 12.000 radnika
Šume RS-a zapošljavaju najviše radnika u Republici Srpskoj, najveći prihod ima Optima, a profit Telekom ???
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1656 times
- Been thanked: 3122 times
Jest behko smorio sa firmama
ne pise plate kolike su
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Tacno onolike kolike trebaju da budu, po zasluzi 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa u Italiji ljudi rade.
Ah da, male su plate u Italiji, po tvojim standardima.
Tamo samo rade neuki i zatucani Bosanci
Ah da, male su plate u Italiji, po tvojim standardima.
Tamo samo rade neuki i zatucani Bosanci
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Samo nek se radi 
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Ajajajaj, dze me nadze.Krokodil Behko wrote: 01 Jun 2020, 19:37 I ova, baš kao i ona vijest od jučer, potiču sa zločinačko-zločinačke i lažovsko-lažovske Slobodne Bosne.
Pomoć građanima i najpogođenijem sektoru: Šta su turistički vaučeri i koji je njihov efekat
Korona-zakon i sve njegove povlastice prestaju važiti 60 dana nakon ukidanja stanja nesreće
Flove bučino ulje iz BiH osvojilo prestižnu svjetsku nagradu za okus
Korona-zakon u FBiH: 13.634 zahtjeva podnesena za subvencioniranje doprinosa, prijave još traju
Američki gigant Boeing otpušta 12.000 radnika
Šume RS-a zapošljavaju najviše radnika u Republici Srpskoj, najveći prihod ima Optima, a profit Telekom ???
Da je vijest objavljena prije deset godina ranije pa bi mozda bila i naka vijest, a ovako prc Milojka. Da je cijenjeni portal u toku , znao bi da postoje firme koje vec vise od deset godina rade sa Italijom i Fincantierima. Ako treba poslacu im imena firmi, vlasnika, strukturu, broj zaposlenih i fakturisane iznose (moram se i ja ugraditi
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Mirelam wrote: 01 Jun 2020, 20:22 1400 eura nije malo za bosanske prilike, naravno sa prekovremenim satima. Hoce nas covjek kada mu platis. Sa srecom im.![]()
To reci Muteveliji.
Zapravo, ako si već toliko infiltriran, što ti ne bi fino dokazao svoju agendu, pa zaposlio Muteveliju u Italiji. Valjda bi pristao za 2500.
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Ma nece Mute@ kile ba, znas i sam.Krokodil Behko wrote: 01 Jun 2020, 20:25Mirelam wrote: 01 Jun 2020, 20:22 1400 eura nije malo za bosanske prilike, naravno sa prekovremenim satima. Hoce nas covjek kada mu platis. Sa srecom im.![]()
To reci Muteveliji.
Zapravo, ako si već toliko infiltriran, što ti ne bi fino dokazao svoju agendu, pa zaposlio Muteveliju u Italiji. Valjda bi pristao za 2500.
A bilo je Mutevelija@, ne mogu reci da nije.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ne mora znaciti da oni imaju italijanske plate
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ovakve I slicne teme treba djeci pricati umjesto bajki, kad hoce spavati.

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

Odo sutra malo mi izletilo fusa jedno 5 6 dana i opet saku pod glavu, ha jaMirelam wrote: 01 Jun 2020, 20:31Ma nece Mute@ kile ba, znas i sam.Krokodil Behko wrote: 01 Jun 2020, 20:25
To reci Muteveliji.
Zapravo, ako si već toliko infiltriran, što ti ne bi fino dokazao svoju agendu, pa zaposlio Muteveliju u Italiji. Valjda bi pristao za 2500.A ko je vrijedio, ako ga nisam pogurao naprijed, nisam mu odmogao.
A bilo je Mutevelija@, ne mogu reci da nije.![]()
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav